2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ben dışarı çıkıyorum ama yine aynı modda taytin üzerine mont giyip çıkıyorum. Kendi anneme kiziyordum ama demek ki anne olunca ikinci planda kalıyor galiba böyle şeyler. Eskiden markete bile böyle gitmezdim.

Bence sana da iyi gelebilir çalışıp evden uzaklaşmak. Bebeğine karşı duygularini da uzak kalınca daha iyi analiz edebilirsin hem. Gece uykusu yakında düzene girer endişelenme. Sen çalışmaya başlayınca bebeğine kim bakacak düşündünüz mü?

Ne yaptin denedin bende deneyeyim emzirmenin üzerine mi verdin yatarken falan mi? Biberon aldi mi? Mama degisikligi yapman gerekti mi?
Canım hem aptamil hem bebelac aldım kaşıkla veriyorum hala mızıklanıyor ama sütüm gelene kadar devam edeceğim. Açıkçası keyfi yerinde olduğunda veriyorum. Dün 25-30 CC içiyordu bugün 50 yi içti çok şükür

Kizlar az once saglik ocagini aradim rota asisini yapiyor musunuz diye oda 2 ay asilariyla birlikte oldugunu yoksa arada 1 ay olmasi gerektigini soyledi boyle birşey var mi. Ben zaten burdaki hemsirelerin bilgilerine hic guvenmiyorum.
Rota aşısının iki türü var genelde rota rix tercih ediliyor oda 3 ve 5. ayda canım. Onların dediği diğer rota aşısı.

Bende var odada duruyor hatta ve hiç koku çıkarmıyor gerçekten mutlaka al derim canım çok memnun kalırsın. Hele ki böyle bir şikayetin varsa

Kızlar buarada atopik dermatit ve konak için mustelanın stelatopia serisini kesinlikle tavsiye ederim. Şampuan ve nemlendiricisini kullanıyoruz. Hemen etkisini gösterdi. Musteladan şaşmayacağım bundan sonra.
Ben hamileliğimde de mustela kullandım çatlak kremini ve çatlağım yok. Gerçekten ürünleri çok güzel

ruhum_mavi ilk sen doğum yaptın ya sen hepimizden önde gidiyorsun daha bilgilisin. Senin doktorun bexsero menenjit b aşısını öneriyor mu? Bahsetti mi? Bizim doktor 3.ayda yapmalıyız dedi.
Bizim doktorumuz mutlaka yaptırın dedi bize. Yaptıracağız inşallah. Ama 9. Ay da tavsiye etti biraz ağır geçiyormuş. Hatta 13. Ayda da yaptırabilirsiniz dedi

Kızlar yarın kalça ultrasonu çektircez hastanemiz 185 dedi çok geldi bana. Özellikle BURSA’daki arkadaşlar nerde ve kaç paraya çektirdiniz kalça ultrasonunu
Ben rutin basit uygulamalarda devlete gidiyorum. Öyle yaptım randevu aldım saatinde gidip hemen çektirdim 10 dk sürdü. Ücret ödeme derim canım boşuna sen bilirsin tabi

Minik bebis naptınız bizimki yine yapamadı fitille yaptı. Yarın yeniden doktora götür em baktırmak istiyorum. Herhangi bir problem çıkmazsa 5. Aya kadar beklerim o zaman düzelir diyorlar

sabah sagdigim 90 cc sütüm vardi buzdolabına koyup akşam içirmek icin.simdi isittim ama içmedi nolcak bu süt dökülecek mi.tekrar isitip verilebilir mi biraz sonra

Minik bebis naptınız bizimki yine yapamadı fitille yaptı. Yarın yeniden doktora götür em baktırmak istiyorum. Herhangi bir problem çıkmazsa 5. Aya kadar beklerim o zaman düzelir diyorlar
Ben napıyım canım ya deli oluyorum artık 5 gün bekliyorum 6. Gün fitil atıyorum işte zeytinyağı vermiyormusun ne oldu

ateşi 37.5 ilaç vermedim henüz ama çok huysuz ve huzursuz hasta gibi oldu kuzum
Ben 38.2de yarım ölçü calpol verdim 1 saate düştü ateş ama huzursuzluk ve halsizlik 2 gün sürdü. Biz rota aşısını da aynı anda yaptırdık 4 aşı olunca ağır oldu baya. Endişe etme yarına birseyi kalmaz.
Kızlar yarın kalça ultrasonu çektircez hastanemiz 185 dedi çok geldi bana. Özellikle BURSA’daki arkadaşlar nerde ve kaç paraya çektirdiniz kalça ultrasonunu
Canım ben istanbulda doğum yaptığım yerde çektirdim ama 240 tl ödedim. Hemde ilkinde sorun çıktı 2.'ye çektirdik 1 ay sonra yani 480tl verdim malesef devlete gitmek aklıma gelmedi açıkçası şimdi burda okuyunca keske dedim imkanım varsa git sen.
Dışarı gezmeye çıkınca ne alıyorsun yanına? Ben hergun çıkıyorum. 2-3 saat sürüyor. Kendi küçük sırt çantama 1 bez 1 alt açma az kalan bir ıslak mendil paketi 1 zıbın 1 pijama altı koyuyorum. Bide küçük biberon ve aptamil sıvı mama alıyorum. Yazınca çok gibi oldu ama aziciklar aslında.
Bizim doktorumuz mutlaka yaptırın dedi bize. Yaptıracağız inşallah. Ama 9. Ay da tavsiye etti biraz ağır geçiyormuş. Hatta 13. Ayda da yaptırabilirsiniz dedi
Bu dediğim farklı bir tür menenjit aşısıymış . menenjitin türleri varmış bu b tipi olanmis . 9.ayda yapılan farklı bir turmuş. Off ya çok karışık her aşıyı yaptırmak istiyorum ama araştırmakta istiyorum. Annelik zor valla
Kizlar biogaia kullananiz varsa yeni zamdan sonra 70 TL olmuş
Hadi ya biz kullanıyoruz. Elimdeki biter 1 haftaya keşke onuda stok yapsaydık

sabah sagdigim 90 cc sütüm vardi buzdolabına koyup akşam içirmek icin.simdi isittim ama içmedi nolcak bu süt dökülecek mi.tekrar isitip verilebilir mi biraz sonra
Tekrar ısıtılmaz canım yani ben öyle biliyorum. Dışarda 3 saat kalabilir. Oda sıcaklığında çok soğumuyor zaten ben öyle veriyorum kalanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…