- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #51.101
Ben dışarı çıkıyorum ama yine aynı modda taytin üzerine mont giyip çıkıyorum. Kendi anneme kiziyordum ama demek ki anne olunca ikinci planda kalıyor galiba böyle şeyler. Eskiden markete bile böyle gitmezdim.Ben işe başlamayı hiç istemiyorum, gece uykusuz kalıp nasıl giderim acaba ne kadar verimli olabilirim.
Ben geçen çıktım bebekle tek başıma ama çok sıkıldım ya. Gezdim mi hamallık mı yaptım belli değil, eve geldim pertim çıkmışbebekler biraz daha büyüyünce yükümüz azalır umarım da rahat rahat çıkarız.
Canım hem aptamil hem bebelac aldım kaşıkla veriyorum hala mızıklanıyor ama sütüm gelene kadar devam edeceğim. Açıkçası keyfi yerinde olduğunda veriyorum. Dün 25-30 CC içiyordu bugün 50 yi içti çok şükürNe yaptin denedin bende deneyeyim emzirmenin üzerine mi verdin yatarken falan mi? Biberon aldi mi? Mama degisikligi yapman gerekti mi?
Rota aşısının iki türü var genelde rota rix tercih ediliyor oda 3 ve 5. ayda canım. Onların dediği diğer rota aşısı.Kizlar az once saglik ocagini aradim rota asisini yapiyor musunuz diye oda 2 ay asilariyla birlikte oldugunu yoksa arada 1 ay olmasi gerektigini soyledi boyle birşey var mi. Ben zaten burdaki hemsirelerin bilgilerine hic guvenmiyorum.
Bende var odada duruyor hatta ve hiç koku çıkarmıyor gerçekten mutlaka al derim canım çok memnun kalırsın. Hele ki böyle bir şikayetin varsaKızlar bizim ev dışardan gelince acayip çiş kaka kokuyorbezleri hep poşete koyup sıkıca bağlayıp koyuyorum çöpe ama yine de kokuyor. Balkonum da yok. Siz nasıl başediyorsunuz bu kokuyla. Yada korbell koku geçirmez çöp kovası alıp memnun kalan varmı?
Ben hamileliğimde de mustela kullandım çatlak kremini ve çatlağım yok. Gerçekten ürünleri çok güzelKızlar buarada atopik dermatit ve konak için mustelanın stelatopia serisini kesinlikle tavsiye ederim. Şampuan ve nemlendiricisini kullanıyoruz. Hemen etkisini gösterdi. Musteladan şaşmayacağım bundan sonra.
Oyy yerim seni maşallah sanaaaBiberonu tutup ağzına götürdü yaa ben şok
Bizim doktorumuz mutlaka yaptırın dedi bize. Yaptıracağız inşallah. Ama 9. Ay da tavsiye etti biraz ağır geçiyormuş. Hatta 13. Ayda da yaptırabilirsiniz dediruhum_mavi ilk sen doğum yaptın ya sen hepimizden önde gidiyorsun daha bilgilisin. Senin doktorun bexsero menenjit b aşısını öneriyor mu? Bahsetti mi? Bizim doktor 3.ayda yapmalıyız dedi.
Ben rutin basit uygulamalarda devlete gidiyorum. Öyle yaptım randevu aldım saatinde gidip hemen çektirdim 10 dk sürdü. Ücret ödeme derim canım boşuna sen bilirsin tabiKızlar yarın kalça ultrasonu çektircez hastanemiz 185 dedi çok geldi bana. Özellikle BURSA’daki arkadaşlar nerde ve kaç paraya çektirdiniz kalça ultrasonunu
Benimde tam tersi ya üst çok yanlar ve arkada saç yok. Sunay traşı gibi kafası var kızımın :)Aynen arka çok üst aZ
A101 ve bimde var canım etimatikDalan roxy öneren arkadaşlar vardı. Mor olanı mı kullanıyorsunuz? Eti matik de bakacaktım ama bulamadim
Bizimki de şuan 3 aylık bayadır elini tuttuğumuzda hadi kalk diyoruz kafasını kaldırıyor. Çok aceleci bizimkiler:)
Ben napıyım canım ya deli oluyorum artık 5 gün bekliyorum 6. Gün fitil atıyorum işte zeytinyağı vermiyormusun ne olduMinik bebis naptınız bizimki yine yapamadı fitille yaptı. Yarın yeniden doktora götür em baktırmak istiyorum. Herhangi bir problem çıkmazsa 5. Aya kadar beklerim o zaman düzelir diyorlar
Ben 38.2de yarım ölçü calpol verdim 1 saate düştü ateş ama huzursuzluk ve halsizlik 2 gün sürdü. Biz rota aşısını da aynı anda yaptırdık 4 aşı olunca ağır oldu baya. Endişe etme yarına birseyi kalmaz.ateşi 37.5 ilaç vermedim henüz ama çok huysuz ve huzursuz hasta gibi oldu kuzum
Canım ben istanbulda doğum yaptığım yerde çektirdim ama 240 tl ödedim. Hemde ilkinde sorun çıktı 2.'ye çektirdik 1 ay sonra yani 480tl verdim malesefKızlar yarın kalça ultrasonu çektircez hastanemiz 185 dedi çok geldi bana. Özellikle BURSA’daki arkadaşlar nerde ve kaç paraya çektirdiniz kalça ultrasonunu
Dışarı gezmeye çıkınca ne alıyorsun yanına? Ben hergun çıkıyorum. 2-3 saat sürüyor. Kendi küçük sırt çantama 1 bez 1 alt açma az kalan bir ıslak mendil paketi 1 zıbın 1 pijama altı koyuyorum. Bide küçük biberon ve aptamil sıvı mama alıyorum. Yazınca çok gibi oldu ama aziciklar aslında.Ben işe başlamayı hiç istemiyorum, gece uykusuz kalıp nasıl giderim acaba ne kadar verimli olabilirim.
Ben geçen çıktım bebekle tek başıma ama çok sıkıldım ya. Gezdim mi hamallık mı yaptım belli değil, eve geldim pertim çıkmışbebekler biraz daha büyüyünce yükümüz azalır umarım da rahat rahat çıkarız.
Bu dediğim farklı bir tür menenjit aşısıymış . menenjitin türleri varmış bu b tipi olanmis . 9.ayda yapılan farklı bir turmuş. Off ya çok karışık her aşıyı yaptırmak istiyorum ama araştırmakta istiyorum. Annelik zor vallaBizim doktorumuz mutlaka yaptırın dedi bize. Yaptıracağız inşallah. Ama 9. Ay da tavsiye etti biraz ağır geçiyormuş. Hatta 13. Ayda da yaptırabilirsiniz dedi
Hadi ya biz kullanıyoruz. Elimdeki biter 1 haftaya keşke onuda stok yapsaydıkKizlar biogaia kullananiz varsa yeni zamdan sonra 70 TL olmuş
Tekrar ısıtılmaz canım yani ben öyle biliyorum. Dışarda 3 saat kalabilir. Oda sıcaklığında çok soğumuyor zaten ben öyle veriyorum kalanı.sabah sagdigim 90 cc sütüm vardi buzdolabına koyup akşam içirmek icin.simdi isittim ama içmedi nolcak bu süt dökülecek mi.tekrar isitip verilebilir mi biraz sonra
Neden ısıtıyorsun ki? Oda sıcaklığında kalsın o şekilde ver.sabah sagdigim 90 cc sütüm vardi buzdolabına koyup akşam içirmek icin.simdi isittim ama içmedi nolcak bu süt dökülecek mi.tekrar isitip verilebilir mi biraz sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?