2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Tüm gün evde de olsam değiştiriyorum üzerimi mutlaka. Gecelikle yada pijamayla uyuyorum sabah uyanınca tayt tshirt giyiyorum. Değiştirmezsem miskinlikten çıkamıyorum, kendime gelemiyorum. Hep uyuyasım geliyor. Ama biz genelde çıkıyoruz dışarı kızla. Haftaiçi 2-3 gün mutlaka çıkıyoruz. Haftasonu da zaten babamızla çıkıyoruz. Çıkarken makyaj falan da yapıyorum. Kendimi çok iyi hissediyorum:)

ben etimatik kullanıyorum gayet de güzel yıkıyor. bizimkiler ile birlikte yıkıyorum
Boronun bebek deterjanı var mı? Sizinkilerle birlikte yıkamak çok sakıncalı değil mi? Benim kızım allerjen mesela dokror kesinlikle yasakladı birlikte yıkamayı hatta kucağımıZa aldığımız için bizim kıyafetlerimiZden etkilenmesin diye bizimkileri de bebek deterjanıyla ama ayrı olarak yıkamamızı söylüyor.

işte ben bu yüzden sık çocuk doktoruna gitmiyorum =) nasıl alıştırırsan öyle gider canım. ben 70derecede yıkıyorum hiç de birşeyimiz yok çok şükür. bazen herşeyi kafayı takmamak lazım. eee ne zamana kadar böyle ayrı yıkayacaksın? alerji derken ne gibi belirtileriniz oluyor? belki senin bebeğe "özel" kullandığın deterjan alerji yapıyordur? ne biçim doktor oldu kucağıma almayım

Kızlar yarın doktora muayeneye gidicez aşıları olcak Cuma günü devlette kalça ultrasonu çektirip tekrar doktora sonuçları götürücez çözümü öyle buldum. Yarına randevu alamıyorum kalçadan en erken Cuma. E aşı günleri de yarın. Mecbur iki kere gitçez doktora

Evet canım o farklı dediğini yaptırın dedi zaten aynı aşıdan bahsediyoruz :)

Senin bebişin bünyesinden dolayı canım bende beraber atıyorum.doktorunuz bide özellikle tembih etmiş. Boron bebekler için özel yok ama içeriği bebekler için uygun mühendisin oğlu incelemiş baktım :))

Yıkadıktan sonra bebek kıyafetlerini hala ütüleyen var mı? Ben malesef fırsat bulamiyorum artık ütüye. Bebeğin kıyafetlerini bende ayrı yıkıyorum.

Sezeryan olanlar dikişiniz pembe mi beyazladı mı nasıl oluyo benimki iyileşip iyileşmedimi anlayamıyorum

Bende senin gibiyim taytın üzerine mont eşofmanın üzerine mont ama dışarı çıkıp gelince çok yoruluyorum bebek arabası falan.Hava güzel olduğunda çıkarmak istiyorum çıkarıncada enerjim sıfır oluyo dönüşünde

Yıkadıktan sonra bebek kıyafetlerini hala ütüleyen var mı? Ben malesef fırsat bulamiyorum artık ütüye. Bebeğin kıyafetlerini bende ayrı yıkıyorum.
Ben ütülüyorum ama söylene söylene ütüyü hiç sevmem çünkü. Ilk ay yetiştirmekte zorlandık annem olmasına rağmen. Çünkü az kıyafet almıştım. Hergun yıka ütüle yapıyordum nerdeyse. Sonra lcw den falan uygun fiyata kıyafet aldım . Şimdi giysisi çok haftalık ütülüyorum. Bide biz hergun yıkıyoruz bebişi baya birikiyor 1 haftada.

Evde çamaşır i bir türlü bitiremiyorum maalesef. Sürekli yıka kurut katla askılık hiç boş kalmıyor. Bir de oğlum sürekli çişini bezine değil koyagerdeğil kıyafetine yapıyor. Biraz sıkı bağlasam bacakları iz oluyor ne yapmalıyım bilmiyorum. Premium care kullanıyorum. Pampers 2 küçük geliyor 3 üne baktım büyük .

Bende aynı durumdayım canım bez konusuda aynı seninki kaç aylık kaç kg? Bende sıkı bağlasam bacakları iz oluYo bol bağlıyorum cıvık yaptığında belinden taşıyo

Canım şuan uni baby kullanıyorum değiştirmek istiyorum. Sen ne kullaniyosun peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…