- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #51.121
Yeşilini de kullandım morunu da kullandım. Aynılar sadece kokuları farklı. Yeşil olan beyaz sabun kokulu. Ben o kokuyu sevmedim mor kullanıyorum artık.Dalan roxy öneren arkadaşlar vardı. Mor olanı mı kullanıyorsunuz? Eti matik de bakacaktım ama bulamadim
Tüm gün evde de olsam değiştiriyorum üzerimi mutlaka. Gecelikle yada pijamayla uyuyorum sabah uyanınca tayt tshirt giyiyorum. Değiştirmezsem miskinlikten çıkamıyorum, kendime gelemiyorum. Hep uyuyasım geliyor. Ama biz genelde çıkıyoruz dışarı kızla. Haftaiçi 2-3 gün mutlaka çıkıyoruz. Haftasonu da zaten babamızla çıkıyoruz. Çıkarken makyaj falan da yapıyorum. Kendimi çok iyi hissediyorum:)Kızlar evde ne giyiyorsunuz? Yani sabah kalkıp giyiniyor musunuz? Ben doğumdan beri sürekli ya pijama ya tayt tişört geziyorum ve artık iyice tiksindim bu durumdan. Bütün ev giysilerimi yakmak istiyorum. Asla temiz hissetmiyorum kendimi. Sürekli memelerimden süt sızıyor. Üzerimi değiştiriyorum iki dk sonra kusmuk salya içinde kalıyorum. Dün makyaj yaptım resmen unutmuşum yapmayı. Artık biran önce çalışmaya başlamak istiyorum. Giyinip süslenip gezmeyi çok özledim .
Boronun bebek deterjanı var mı? Sizinkilerle birlikte yıkamak çok sakıncalı değil mi? Benim kızım allerjen mesela dokror kesinlikle yasakladı birlikte yıkamayı hatta kucağımıZa aldığımız için bizim kıyafetlerimiZden etkilenmesin diye bizimkileri de bebek deterjanıyla ama ayrı olarak yıkamamızı söylüyor.ben etimatik kullanıyorum gayet de güzel yıkıyor. bizimkiler ile birlikte yıkıyorum
işte ben bu yüzden sık çocuk doktoruna gitmiyorum =) nasıl alıştırırsan öyle gider canım. ben 70derecede yıkıyorumBoronun bebek deterjanı var mı? Sizinkilerle birlikte yıkamak çok sakıncalı değil mi? Benim kızım allerjen mesela dokror kesinlikle yasakladı birlikte yıkamayı hatta kucağımıZa aldığımız için bizim kıyafetlerimiZden etkilenmesin diye bizimkileri de bebek deterjanıyla ama ayrı olarak yıkamamızı söylüyor.
Evet canım o farklı dediğini yaptırın dedi zaten aynı aşıdan bahsediyoruz :)Ben 38.2de yarım ölçü calpol verdim 1 saate düştü ateş ama huzursuzluk ve halsizlik 2 gün sürdü. Biz rota aşısını da aynı anda yaptırdık 4 aşı olunca ağır oldu baya. Endişe etme yarına birseyi kalmaz.
Canım ben istanbulda doğum yaptığım yerde çektirdim ama 240 tl ödedim. Hemde ilkinde sorun çıktı 2.'ye çektirdik 1 ay sonra yani 480tl verdim malesefdevlete gitmek aklıma gelmedi açıkçası şimdi burda okuyunca keske dedim imkanım varsa git sen.
Dışarı gezmeye çıkınca ne alıyorsun yanına? Ben hergun çıkıyorum. 2-3 saat sürüyor. Kendi küçük sırt çantama 1 bez 1 alt açma az kalan bir ıslak mendil paketi 1 zıbın 1 pijama altı koyuyorum. Bide küçük biberon ve aptamil sıvı mama alıyorum. Yazınca çok gibi oldu ama aziciklar aslında.
Bu dediğim farklı bir tür menenjit aşısıymış . menenjitin türleri varmış bu b tipi olanmis . 9.ayda yapılan farklı bir turmuş. Off ya çok karışık her aşıyı yaptırmak istiyorum ama araştırmakta istiyorum. Annelik zor valla
Hadi ya biz kullanıyoruz. Elimdeki biter 1 haftaya keşke onuda stok yapsaydık
Senin bebişin bünyesinden dolayı canım bende beraber atıyorum.doktorunuz bide özellikle tembih etmiş. Boron bebekler için özel yok ama içeriği bebekler için uygun mühendisin oğlu incelemiş baktım :))Boronun bebek deterjanı var mı? Sizinkilerle birlikte yıkamak çok sakıncalı değil mi? Benim kızım allerjen mesela dokror kesinlikle yasakladı birlikte yıkamayı hatta kucağımıZa aldığımız için bizim kıyafetlerimiZden etkilenmesin diye bizimkileri de bebek deterjanıyla ama ayrı olarak yıkamamızı söylüyor.
Ben ütülüyorum ama çok özenemiyorum maksat mikrobu kırılsınYıkadıktan sonra bebek kıyafetlerini hala ütüleyen var mı? Ben malesef fırsat bulamiyorum artık ütüye. Bebeğin kıyafetlerini bende ayrı yıkıyorum.
Ayrı yıkıyorum ama ütüleyecek fırsatı bende bulamıyorum malesefYıkadıktan sonra bebek kıyafetlerini hala ütüleyen var mı? Ben malesef fırsat bulamiyorum artık ütüye. Bebeğin kıyafetlerini bende ayrı yıkıyorum.
Bende senin gibiyim taytın üzerine mont eşofmanın üzerine mont ama dışarı çıkıp gelince çok yoruluyorum bebek arabası falan.Hava güzel olduğunda çıkarmak istiyorum çıkarıncada enerjim sıfır oluyo dönüşündeBen dışarı çıkıyorum ama yine aynı modda taytin üzerine mont giyip çıkıyorum. Kendi anneme kiziyordum ama demek ki anne olunca ikinci planda kalıyor galiba böyle şeyler. Eskiden markete bile böyle gitmezdim.
Bence sana da iyi gelebilir çalışıp evden uzaklaşmak. Bebeğine karşı duygularini da uzak kalınca daha iyi analiz edebilirsin hem. Gece uykusu yakında düzene girer endişelenme. Sen çalışmaya başlayınca bebeğine kim bakacak düşündünüz mü?
Bizim ki neden 3.ayda yapacak o zaman. Bide ağırmış dedin. Ben uyku düzeni oturtmaya çalışıyorum bu aşılar yüzünden bozulacak.Evet canım o farklı dediğini yaptırın dedi zaten aynı aşıdan bahsediyoruz :)
Ben ütülüyorum ama söylene söylene ütüyü hiç sevmem çünkü. Ilk ay yetiştirmekte zorlandık annem olmasına rağmen. Çünkü az kıyafet almıştım. Hergun yıka ütüle yapıyordum nerdeyse. Sonra lcw den falan uygun fiyata kıyafet aldım . Şimdi giysisi çok haftalık ütülüyorum. Bide biz hergun yıkıyoruz bebişi baya birikiyor 1 haftada.Yıkadıktan sonra bebek kıyafetlerini hala ütüleyen var mı? Ben malesef fırsat bulamiyorum artık ütüye. Bebeğin kıyafetlerini bende ayrı yıkıyorum.
Bende aynı durumdayım canım bez konusuda aynı seninki kaç aylık kaç kg? Bende sıkı bağlasam bacakları iz oluYo bol bağlıyorum cıvık yaptığında belinden taşıyoEvde çamaşır i bir türlü bitiremiyorum maalesef. Sürekli yıka kurut katla askılık hiç boş kalmıyor. Bir de oğlum sürekli çişini bezine değil koyagerdeğil kıyafetine yapıyor. Biraz sıkı bağlasam bacakları iz oluyor ne yapmalıyım bilmiyorum. Premium care kullanıyorum. Pampers 2 küçük geliyor 3 üne baktım büyük .
Ismi değişmiş dendi canım. Bunu kullanacak misin pekiben geçen ay a101 de indirim vardı ordan almıştım 20ye. ama ismi değişti sanki bugün a101'e baktım bu vardı
https://m.n11.com/boron-dogal-miner...I2KRIA-NnontJOxZ9pu2JLsnSzl-4HhRoC73YQAvD_BwE
bunda da indirim vardı 20 küsüre.
Yazık gunah gercekten. Alamayanlar napsınKizlar biogaia kullananiz varsa yeni zamdan sonra 70 TL olmuş
Canım şuan uni baby kullanıyorum değiştirmek istiyorum. Sen ne kullaniyosun pekiKızlar etimatik veya boron diğer piyasa deterjanlarina göre iyi tabi ki petrol türevi içermiyor ama arastirirsaniz bor da sağlık için çok masum değil. Bence bebek deterjanı olmak için uygun değil. Kullanıyorsanız da az miktarda kullanıp çift durulama yapın bence.
Teşekkür ederim canım benim:)A101 ve bimde var canım etimatik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?