2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Deme öle kuzum bende herkese senin gibi davranmayı çok isterim. Biz hayır demiyoruz da iyi insan mı oluyoruz sanki. Bebeğini senden başka düşünen olmuyo. Allahım insana tasiyabilecegi yükü verirmiş. Güçlü kadınsın ki allahım taşıyabilir demiş. Daha kötüsünün olmamasına şükretmek lazım. Allahım yardımcın olsun güçlü anne

Bizimde doktorumuz 20 gün önce 60 cm dedi, ebe de iki gün önce 58 bisi demedim güldüm bende iş arkadaşıyız diye :)

Aminnn cnm aminnn en kötü bu olsun ve bir daha başımıza gelmesin valla benim elim hep yüreğim de ay niye hapşırdı ay ye öksürdü neden çok ağlıyor diye diye kendimi yedim senin erken Doğum mu oldu?
Benim Doğum anında nefesiz kaldı 9 gün hastanede kaldı o sıra çok kötüydüm 18 dikişle onu görmeye gidiyordum oturamıyordum çok zordu.. bi an dünya durmuş ben içinde tek kalmışım gibiydi lohusalık günlerim çok kötü geçti bende öyleyim bir yere gitmiyorum birşey yapmıyorum sadece onunla ilgileniyorum

Sende mi tek bakıyorsun. Ya tek bakmak çok zor.. urfadayım bende bura oraya göre daha zor çok karışık bir şehir.. kızıma dua et ya kolay atlatalım
Evet cnm yasadgmz sehirde akrabamiz yok tekim ondan esim yardm edrr sagolsn geldgnde ama nereye kadr ins ikimzde kizlarmizla kolay atlatiriz cnm bennde kiz

Kızlar grip oluyorum galiba . Burun akıntım ve burun tıkanıklıgım var simdilik insallah bu kadarla kalır . Bebişe geçmesinden cok korkuyorum maske mi alsam . Önerdiğiniz bişey var mı cabucak atlatmam ıcın

Evet cnm yasadgmz sehirde akrabamiz yok tekim ondan esim yardm edrr sagolsn geldgnde ama nereye kadr ins ikimzde kizlarmizla kolay atlatiriz cnm bennde kiz
Benim eşim asker ondan çok evde kalmıyor kalınca kızıma bakar uyutur ama evde değil çoğu zaman.. AA ne güzel kızının adı ne bugün kızımın aşısı yapıldı salak hemşire çok minak kalmış dedi. Boyu 62cm 5000 kg mamayı keyfi veriyormuşum gibi davrandı salak kadın sabahtan ağlıyordum buraya yazdım sakinleştim

3 kere kıyısından döndm sonra eşim bulaştırdı. ama hasta olacağımı hissettiğimde bal yarım limon 1 çay kaşığı encefil erime sıcak su yaptım onunla atlatmıştım

Çok özendim asla yatmıyo asla

İnstagram dan kızıma elbise aldım çok hoşuma gitti kalitesi Harika ama 12 aylık istedim bilerek sonra giyer diye bi deneyim dedim tam oldu instagram dan kıyafet alırken iyice sorun bu ilk olmadı ya 9 aylık tulum aldım 1 aylıktı olmadı video çekip gönderdim kargoyu onlar ödedi iade ettim çok saçma 12 aylık elbise 3 aylık bebeğe nasıl tam oluyor ki evden de çıkmıyoruz nerde giyecek şimdi ya bütün instagram da takip ettiğim kıyafetçileri silcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…