- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #51.301
Maşallah miss gibi kilo almış. Canım takma onları sen. Laflarını da ver. Susmaİşte ya çok bilmiş konuşuyorlar ya o benim canımı sıktı.. 3600 kg doğdu
Deme öle kuzumGeçmiş olsun canım benim valla insanları anlamak zor ben oğlumdan sonra utanmaz yüzsüz oldum kimse çocuklarımdan önemli değil tabi böyle hissetmek içinde bişeyler yaşayıp tecrübe etmek lazım oğlum 4 aylıkken zatürre oldu bakamadım aldım gittim ankaraya anneme bir kişi aramadı nasılsın diye bebeği soran olmadı bebeğimi hasta eden kişi kapı kapı çarşı pazar gezerken biz hastanede kucağımızda iğnelerden delik deşik bebekle geziyorduk oğlumda böyle pipirikli anne oldum kızımada maalesef aynı devam ediyorum hep yaşadığım kötü tecrübelerden bazen bakıyorum millete ellerinde minnacık bebek avm lerde orda burda ne güzel diyorum demekki onlarınkine bişey olmuyor herşey beni bulur zaten
Bizimde doktorumuz 20 gün önce 60 cm dedi, ebe de iki gün önce 58Sağlık ocağındaki hemşirelere pek güvenemiyorum ben. Karma aşıda kızımın canını çok yaktı. İğneyi çıkartıp bir daha soktu koluna inşallah tutmuştur aşı. Birinci ay kontrolünde 56 cmdi. İkinci ay başkası ölçtü 54 dedi. Şaka gibiGeçen ay 56idi kısaldı mı yani deyince şaşırdı yeniden ölçtü 59 çıktı. Maalesef işini hakkıyla yapan insan çok az...
Benim Doğum anında nefesiz kaldı 9 gün hastanede kaldı o sıra çok kötüydüm 18 dikişle onu görmeye gidiyordum oturamıyordum çok zordu.. bi an dünya durmuş ben içinde tek kalmışım gibiydi lohusalık günlerim çok kötü geçtiAminnn cnm aminnn en kötü bu olsun ve bir daha başımıza gelmesin valla benim elim hep yüreğim de ay niye hapşırdı ay ye öksürdü neden çok ağlıyor diye diye kendimi yedim senin erken Doğum mu oldu?
Bende sustum işte onada ayrı bi yanıyorumMaşallah miss gibi kilo almış. Canım takma onları sen. Laflarını da ver. Susma
Bence olmaz sıkıntı. Bacaklar içerde daha sıkıntılı bükülüyor içerde :)Hadi ya :) bacaklar dışarda kullansak bir sıkıntı olmaz demi omurga ya da kalça açısından iki aylık bizimki
Kızlar sağlık ocağı 3. Ayda sadece gelişim takibi yapacak deme size bişey diyen oldumu
Evet cnm yasadgmz sehirde akrabamiz yok tekim ondan esim yardm edrr sagolsn geldgnde ama nereye kadr ins ikimzde kizlarmizla kolay atlatiriz cnm bennde kizSende mi tek bakıyorsun. Ya tek bakmak çok zor.. urfadayım bende bura oraya göre daha zor çok karışık bir şehir.. kızıma dua et ya kolay atlatalım
resmen saçmalamış patavatsı.3 aşıya götürdüğündemi o kadardı. İnan ki kendime engel olamıyorum ya çok üzülüyorum öyle bilmiş bilmiş konuştu aptal kadın
Bursa da canım ceylan hastanesi süper oldu bizim için valla :)O nasıl hastane ya 2 yasina kadar ücretsiz harikaymis
Benim eşim asker ondan çok evde kalmıyor kalınca kızıma bakar uyutur ama evde değil çoğu zaman.. AA ne güzel kızının adı neEvet cnm yasadgmz sehirde akrabamiz yok tekim ondan esim yardm edrr sagolsn geldgnde ama nereye kadr ins ikimzde kizlarmizla kolay atlatiriz cnm bennde kiz
3 kere kıyısından döndm sonra eşim bulaştırdı. ama hasta olacağımı hissettiğimde bal yarım limon 1 çay kaşığı encefil erime sıcak su yaptım onunla atlatmıştımKızlar grip oluyorum galiba . Burun akıntım ve burun tıkanıklıgım var simdilik insallah bu kadarla kalır . Bebişe geçmesinden cok korkuyorum maske mi alsam . Önerdiğiniz bişey var mı cabucak atlatmam ıcın
Patavazsız ne patavatsızresmen saçmalamış patavatsı.
doğumu ne kadara yaptın kiBursa da canım ceylan hastanesi süper oldu bizim için valla :)
bence de.. baen 40 a bile atmıyorum boulur diye 30 hep70 mihaşatı çıkar çamaşırların 70’de.
Canım unibaby nin parfümsüz olanı da var ben ondan kullanıyorumBende uni baby hassas ciltleri kullanıyordum. Parfüm varmış diye dalan roxy sipariş verdim. O da iyi olmazsa organiklerden falan almayı düşünüyorum
Biz de biz de :)))Biraz güneşi gördük kendimizi sokağa attık yine :)
Çok özendim asla yatmıyo aslaEki Görüntüle 2237857 Buda benim oğlan dermişim yok kızda oğlumun kıyafetlerini giydiriyorum :)))) bayılıyor yüz üstü uyumaya geçen burda yazılmıştı bir deneyim dedim meğer bizim cadı anası gibi yüzüstü uyumayı severmiş bırakıyorum yeni doğmuş bebek gibi kaç saat uyanmıyor maşallah başına şapkayı banyolu olduğu için taktım artık takmıyorum da yüz üstünü uyumayan bebekler için tavsiye ederim emince uyuyor götürüp yüz üstü bırakıyorum mırıldanınca popişine pıt pıt piş piş tamamdır kafasını istediği tarafa çevirebiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?