2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Biraz güneşi gördük kendimizi sokağa attık yine :)
Merhaba ve maşallah :) ben de slingi böyle bacaklar içerde kullanmak istiyorum ama beceremedim 59 cm kızımın boyu sanırım hala uygun ama rahat ettiremiyorum bir türlü. Nasıl yaptınız
Kızlar sağlık ocağı 3. Ayda sadece gelişim takibi yapacak deme size bişey diyen oldumu
evet sadece izlem var

Merhaba ve maşallah :) ben de slingi böyle bacaklar içerde kullanmak istiyorum ama beceremedim 59 cm kızımın boyu sanırım hala uygun ama rahat ettiremiyorum bir türlü. Nasıl yaptınız

evet sadece izlem var
Benimki de 57 cm şuan. İlk defa içine soktum ama zor oldu. Bacakları büküldü içinde. Yolda rahatsız oldu ben de çıkardım yine dışarı :)

Kızlar sağlık ocağı 3. Ayda sadece gelişim takibi yapacak deme size bişey diyen oldumu
Evet canm sadece kontrol var da ben götürmedim. Zaten özele kontrole gidiyoruz diye. Ama ebe telefonla aradı niye getirmediniz die:))) dedim kendi doktoruma götürdüm. Boy kilo baş çevresi bilgilerini aldı. Rota yaptırdınız mı dedi. Yaptırdım dedim. Ben de yaptırmanızı tavsiye edecektim dedi. Gülüştük kapattık :)))

Solomombaby aldım ben yeni doğan aparati da var 1 aydır kullanıyorum çok memnunum. Yeni doğan aparatını yeni bıraktık.
Bende ondan kullanıyorum kullanmaya çalışıyorım daha doğrusu önümü göremiyorum yürürken o yüzden kullanamıyorum ben mi yanlış takıyorum acaba videoları izleyerek ona göre takıyorum ama bide yukardan arkasını takamıyorum kolay yolu varmı acaba

İlk ay benimkide tutuyodu yüzüstü durmayı seviyodu sonra reflüsü olunca hiç yüzüstü koymadık günlük egzersizde yapmadık şimdi ilk ayındaki kadar duruyo kafası ee ağırlaştı artık tutamıyo hatta yüzüstüyken yüzünü gömüyo kafa kalkmıyo normalmi her bebeğin gelişimi farklı olur ondan mı yoksa bi doktora götürsemmi acaba bilemedim

Kremledikten sonra kalkan tarzı bişey kapatıyomusun? Benim cildim çok hassas ve kötü yara oluyodu kalkan pahalı diye alamamıştık ama kalkan gibi silikon bişey var çok ucuz kalkanlara göre ve ben onunla iyileştim yani iyileştirici bişey değil ama memeucu kremliyken onun içinde durup biyere değmediği için iyileşebildi

Yenidoğan aparatiyla bende önümü çok goremiyodum ama şuan baya rahat ettim aparat çıkınca. Iki kolu birbirine bağlayan aparattan mi bahsediyorsun canım onu tek elimle uzanıp bağlıyorum sorun olmuyo ama neden bağlayamadın ki acaba yaa

O nasıl hastane ya 2 yasina kadar ücretsiz harikaymis

Bence erken olabilir canım biliyorum ki

Sanırım bende yenidoğan aparatından dolayı göremiyorum önümü.evet iki kolu birbirine sırttan bağlayan Boynun altındaki klipsli olan elim uzanamıyo çok aşırı zorlanıyorum hadi takıyorum sonra klipse uzanıp açamıyorum normalde beceriksizde değilimdir aslında ama bunu bitürlü yapamadım videolarını izliyorum videodaki kadın uzanıp pıt diye kapıyo pıt diye açıyo benim kolum öyle geri gitmiyo

Minoris tek geçerim

Alla alla bende çok rahat kapatıyorum aciyorum canım sende neden öyle oldu anlamadım ki. Yenidoğan aparatı bebisi yukarı cikartiyo ve çok daha büyük oluyo kanguru. Aparatsiz kullanınca çok rahatlican belki o zaman rahat kapatırsın canım. Boynuna kadar ittir omuz askiları bide öyle dene istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…