2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canım ben sade unibaby ile yıkıyorum kokusuz . Hatta dalan roxy biraz kokulu oluyordu makineden çıkarken onu bile sevmedim. Benim oğlumda da koku hassasiyeti var maalesef biraz yoğun kalsa hapşuruyor. Unibaby i çok sevdim
Bende uni baby hassas ciltleri kullanıyordum. Parfüm varmış diye dalan roxy sipariş verdim. O da iyi olmazsa organiklerden falan almayı düşünüyorum

Bende artık yumusaticiyi bıraktım canım. Kokusuna bayıldığım için kullanıyordum hata yaptim

Gümüş kapak kullandım oda fayda etmedi daha beter oldu.. sen hangi Kalkan’ı kullandın

Anlamadımki Videolardaki kadınlarda çok rahat uzanıp açıyo kapatıyo ben bişeyi yanlış yapıyorum kesin kolum asla uzanmıyo çünkü çıkarırken.bi ara deniyim tekrar olur inş

Gümüş kapak kullandım oda fayda etmedi daha beter oldu.. sen hangi Kalkan’ı kullandın
Benim kullandığım kalkan değildi aslında.Meme ucu olmayanlar için satılan ucu çıkık silikon kalkana benzeyen bişey vardı maksat memeucu kıyafete değmesin diye onu kullandım işe yaradı foto atıym istersen adını bilmiyorım o şeyin

Atarsan iyi olur

Beterin beteri var buna da şükür ya benim kızım doğdu küveste kaldı ondan dolayı birşey oldumu çok üzülüyorum.. senin ki daha kötü neden kilo kaybı var ki
Benim de bir ay önce hastanede yattı bronşiolit oldu 5 gün ağızdan beslenme kesildi ağır geçirdi baya şükür bu günlere o ozmaan kilo kaybı yaşadı zaten o günden şimdiye çok fazla iştahlı olamadı eskisi gibi emmiyor mama da yemek istemiyor böyle düzelecek dedi dr bizim için önemli olan iyi olmasıydı kilo bir şekilde alınır rabbim sağlık versin bizlere ve evlatlarımıza

Amin inşAllah canım çok zor Allah kimseyi evladıyla sınamasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…