2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bebeği sadece anne sütü alanlar yada ağırlıklı olarak annesütü alanlar kakaları çok cıvıkmı sizinkilerinde?
Evet canım bazen altı açıkken yaptığını görüyorum su gibi. Ama biraz bekleyip açarsam bez sıvı kısmı emmiş oluyo baya bi posa oluyo bezde

Kızlar aşıdan geldik . 3 kilo 49,5 cm doğmuştu ilk ay 4110 gr 55 cmdi bugün 2.ay 59,5 cm 5310 gr almış kilo maşallah. Şimdi ateşten çok korkuyorum. Evimiz normalde 26 dereceye ayarlıydı 24 e çektik altında inçe bi tayt patiksiz bi tane çorap üstünde askılı zıbın onun üstüne kısa kollu zıbınla duruyo. Ama üşüyo gibi. 36,4 tü evden çıkarken 37.1 i gördüm en fazla ateşi çıkcak diye napcamı şaşırdım. En azından bi uzun kollu giydirsem mi. Ya da üzerine inçe bi battaniye örtsem mi. Kucağımda bu arada . Ana kucağına yatmayı sever normalde daha kucağımdan uzaklaştırdığım an dudağını büke Büke ağlıyor

Canım ben oğlumda hiç ateş görmedim aşılarda kızımdada olmadı ben herzamanki gibi giydirdim evimin ısısıda aynıydı bence yarım kollu zıbının üstüne penye bir pijama takımı giydir ayağını sıcak tut belki ateşi çıkmayacak çocuğu üşütcen kısa kol olmaz yani alnına dudağını değdirerek anlarsın ateşi

Aliexpressten geliyorsa bedenleri epey kucuk oluyor. Cogu butik ordan getirtiyo

Ben aşıdan sonra 37.2 gördüm askılının üstüne ince uzun kollu rahat bişy giydir istersen öyle yapmıştım yükselmeye başlarsa soyarsın ztn sık sık bakıyosundur

Ben aşıdan sonra 37.2 gördüm askılının üstüne ince uzun kollu rahat bişy giydir istersen öyle yapmıştım yükselmeye başlarsa soyarsın ztn sık sık bakıyosundur
Öyle yaptım canım. Kucağımda olduğu için korkuyorum benim vücut sıcaklığımdan alıp daha da ateşlenecek diye ama bıraksam çok ağlıyo çok korktu sanırım ya da ağrısı mı var bilmiyorum

Hımm benimki kucağımda değildi öyle giydirdiğimde, yanına yatırıp sarılsan dururmu? Senin sıcaklığın kucağındayken yükseltebilir ateşini.Ne aşısı oldu bu arada

Hımm benimki kucağımda değildi öyle giydirdiğimde, yanına yatırıp sarılsan dururmu? Senin sıcaklığın kucağındayken yükseltebilir ateşini.Ne aşısı oldu bu arada
Canım daha tenimden uzaklaştırdığım an çığlık çığlığa ağlıyo. Rota 3.aymış. Bunlar yapıldı canım

Eklentiler

• D297BEEC-BC50-4106-939A-E46AA8F13774.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…