- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #51.321
Yok canım yok Doğumdan sonra ilk 10 günde yapılan şeyler ücretsizmişOyle bisey olsa buradakilerde alır. Doğum yaptığın hastane de mı öyle dedi. Eşime sosyal güvenceniz varsa ödeme yok dediler.
Uyanıkken sevmiyor canım da uykuya dalınca yavaşça bırakıyorum çok rahat uyuyor uyurken koy sendeÇok özendim asla yatmıyo asla
Kantaron yağı denedim ve lansinoh hangisi düzeltti bilmiyorum ama ilk lansinoh sürerken iyileşmemişti kantarondan sonra düzeldiBuda bende var tamam canım hangi kremi sürüyordun peki
Tam dikiş çizgimden geçiyo benimkiler dikişin içinden enfeksiyon yada kıl dönmesine falan sebep olurmu korktumCnm orda tüyler var ama ben almıyorum sen de alma hemen tamamen iyileşsin öyle zaten görünmüyor bile tüyler
Evet canım bazen altı açıkken yaptığını görüyorum su gibi. Ama biraz bekleyip açarsam bez sıvı kısmı emmiş oluyo baya bi posa oluyo bezdeBebeği sadece anne sütü alanlar yada ağırlıklı olarak annesütü alanlar kakaları çok cıvıkmı sizinkilerinde?
Evet civikBebeği sadece anne sütü alanlar yada ağırlıklı olarak annesütü alanlar kakaları çok cıvıkmı sizinkilerinde?
Canım ben oğlumda hiç ateş görmedim aşılarda kızımdada olmadı ben herzamanki gibi giydirdim evimin ısısıda aynıydı bence yarım kollu zıbının üstüne penye bir pijama takımı giydir ayağını sıcak tut belki ateşi çıkmayacak çocuğu üşütcen kısa kol olmaz yani alnına dudağını değdirerek anlarsın ateşiKızlar aşıdan geldik . 3 kilo 49,5 cm doğmuştu ilk ay 4110 gr 55 cmdi bugün 2.ay 59,5 cm 5310 gr almış kilo maşallah. Şimdi ateşten çok korkuyorum. Evimiz normalde 26 dereceye ayarlıydı 24 e çektik altında inçe bi tayt patiksiz bi tane çorap üstünde askılı zıbın onun üstüne kısa kollu zıbınla duruyo. Ama üşüyo gibi. 36,4 tü evden çıkarken 37.1 i gördüm en fazla ateşi çıkcak diye napcamı şaşırdım. En azından bi uzun kollu giydirsem mi. Ya da üzerine inçe bi battaniye örtsem mi. Kucağımda bu arada . Ana kucağına yatmayı sever normalde daha kucağımdan uzaklaştırdığım an dudağını büke Büke ağlıyor
Aliexpressten geliyorsa bedenleri epey kucuk oluyor. Cogu butik ordan getirtiyoEki Görüntüle 2237911 İnstagram dan kızıma elbise aldım çok hoşuma gitti kalitesi Harika ama 12 aylık istedim bilerek sonra giyer diye bi deneyim dedim tam oldu instagram dan kıyafet alırken iyice sorun bu ilk olmadı ya 9 aylık tulum aldım 1 aylıktı olmadı video çekip gönderdim kargoyu onlar ödedi iade ettim çok saçma 12 aylık elbise 3 aylık bebeğe nasıl tam oluyor ki evden de çıkmıyoruz nerde giyecek şimdi ya bütün instagram da takip ettiğim kıyafetçileri silcem
Yok canım Türk malı atölyesini bile biliyorum ebebek te satılıyorAliexpressten geliyorsa bedenleri epey kucuk oluyor. Cogu butik ordan getirtiyo
Ben aşıdan sonra 37.2 gördüm askılının üstüne ince uzun kollu rahat bişy giydir istersen öyle yapmıştım yükselmeye başlarsa soyarsın ztn sık sık bakıyosundurKızlar aşıdan geldik . 3 kilo 49,5 cm doğmuştu ilk ay 4110 gr 55 cmdi bugün 2.ay 59,5 cm 5310 gr almış kilo maşallah. Şimdi ateşten çok korkuyorum. Evimiz normalde 26 dereceye ayarlıydı 24 e çektik altında inçe bi tayt patiksiz bi tane çorap üstünde askılı zıbın onun üstüne kısa kollu zıbınla duruyo. Ama üşüyo gibi. 36,4 tü evden çıkarken 37.1 i gördüm en fazla ateşi çıkcak diye napcamı şaşırdım. En azından bi uzun kollu giydirsem mi. Ya da üzerine inçe bi battaniye örtsem mi. Kucağımda bu arada . Ana kucağına yatmayı sever normalde daha kucağımdan uzaklaştırdığım an dudağını büke Büke ağlıyor
Benim chicco canım bebeğim içinde durmuyor ama kullanımı vs gayet rahatHangi kanguru markasini tercih ettiniz acaba bende almak istiyorum. Sling alsam kullanim araligi az dedim kanguru almaya karar verdim.
Öyle yaptım canım. Kucağımda olduğu için korkuyorum benim vücut sıcaklığımdan alıp daha da ateşlenecek diye ama bıraksam çok ağlıyo çok korktu sanırım ya da ağrısı mı var bilmiyorumBen aşıdan sonra 37.2 gördüm askılının üstüne ince uzun kollu rahat bişy giydir istersen öyle yapmıştım yükselmeye başlarsa soyarsın ztn sık sık bakıyosundur
Hımm benimki kucağımda değildi öyle giydirdiğimde, yanına yatırıp sarılsan dururmu? Senin sıcaklığın kucağındayken yükseltebilir ateşini.Ne aşısı oldu bu aradaÖyle yaptım canım. Kucağımda olduğu için korkuyorum benim vücut sıcaklığımdan alıp daha da ateşlenecek diye ama bıraksam çok ağlıyo çok korktu sanırım ya da ağrısı mı var bilmiyorum
O hastanede sadece benim doktorumun dogum ücreti diger doktorlardan bin tl fazla doktorum doç.oldugu için 3800 sezeryan oldumdoğumu ne kadara yaptın ki
Kantaron bende bir iki sürdüm pek faydası olmadı yaKantaron yağı denedim ve lansinoh hangisi düzeltti bilmiyorum ama ilk lansinoh sürerken iyileşmemişti kantarondan sonra düzeldi
Canım daha tenimden uzaklaştırdığım an çığlık çığlığa ağlıyo. Rota 3.aymış. Bunlar yapıldı canımHımm benimki kucağımda değildi öyle giydirdiğimde, yanına yatırıp sarılsan dururmu? Senin sıcaklığın kucağındayken yükseltebilir ateşini.Ne aşısı oldu bu arada
Ay çok iyi. Tühhhhhh çok üzüldüm şimdiO hastanede sadece benim doktorumun dogum ücreti diger doktorlardan bin tl fazla doktorum doç.oldugu için 3800 sezeryan oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?