2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar herkes kısa kolluyla üşür demiş ama benim bebeğim doğduğundan beri hep kısa kollu duruyor. Bütün doktorlar kalın giydirmeyin evi 21 dereceye ayarlayın diyor. Ben eşimi 21 dereceye bir türlü ikna edemedim 23-24 derece o yüzden çocuğu kısa kollu zibinla tutuyorum sadece. Küçükler diye daha çok usuyecekler diye bir şey yok. Metabolizmalari bizden çok daha hızlı çalışıyor ve ter bezleri tam anlamıyla gelişmiş degil. O yüzden bizden bile az üsüyorlar aslında. Ben kendim nasıl giyiniyorsam onu da öyle giydiriyorum ve hiç üşütmedi şimdiye kadar.

Bebeğiniz saat kaçta gece uykusuna geçiyor. Biz saat 10’a alıştırdık. Ama sanki geç gibi geliyor artık bana. 9’a falan mı çekmeli acaba?
Ben internette bu aylarda 7.30 8 ideal diye okudum. O yüzden 7.30 da uyutmaya çalışıyorum ama her zaman başarılı olamiyorum. Babası filan bazen geç geliyor vakit gecirmek istiyor 9 u bulabiliyor.

Kızlar dün sünneti hallettik Allaha şükür bi sıkıntı çıkmadı. Bayagı huzursuzdu sabah 6 da uykuya dalabildi, oğlen 12ye kadar uyudu ara ara uyanarak. Pipisinin görüntüsü çok değişik şu an şiş ve mor ne zaman düzeliyor 1 hafta sonra kontrole gitcez o zamana kadar düzelmis olur mu? Hersey anormal gibi geliyor

Ben internette bu aylarda 7.30 8 ideal diye okudum. O yüzden 7.30 da uyutmaya çalışıyorum ama her zaman başarılı olamiyorum. Babası filan bazen geç geliyor vakit gecirmek istiyor 9 u bulabiliyor.
Cnm onu nasıl ayarladınız mesela ben 10 da başlıyorum ayakta sallamaya bazen 12 bazen 11 gibi uyuyor ama 1 kadar hep uyanıp tekrar uyuyor yanı deliksiz uykusu henüz yok ben de çözemedim bu durumu 3 aylık olacak nasipse inş ama uyku düzenimiz alt üst

Hayırlı olsun cnm çok geçmiş olsun darısı bize bakalım bizde istiyoruz ne zaman yapalım diye düşünüp duruyorum

Hayırlı olsun cnm çok geçmiş olsun darısı bize bakalım bizde istiyoruz ne zaman yapalım diye düşünüp duruyorum
Sağol canım insallah :) valla dun keske yaptirmasaydım dedim başta garipsedim ama bugün iyiki yaptırmisim dedim. Oldu bitti bile bir an önce yaptır bence hareketlenmeden

Bende duzeni tam oturtmustum gece 12 gundüz 12 yapiyodum sonra 10ar dklık kısa uykulari oluyodu. Okul saatine göre ayarlamistim baslayinca kolaylik olsun diye ama once 2 aylık aşisi sonrada sünnet bozuldu insallah tekrar ayarlayabilirim.

Perdeleri filan çekiyorum ışıği kapatıyorum müzik açıyorum bide. Kucağımda hafif hafif sallayarak uyutuyorum. Aralarda da gidip hiç ışığı açmadan emzirip koyuyorum yerine. Eviniz gurultuluyse ondan uyumuyor oolabilir.Gece ile gunduzü ayırt etsin diye cok sessiz oluyoruz biz..Bizimki de misafir gelince uyumuyor çünkü.

15 güne normal görünüyor canım ilk başlar çok kötü oluyor her banyoda geri çek yapışma oluyor doktor demiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…