- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #51.401
Bizim de öyle 2 bacak 1 kol. Doktorlar çok gaddar yaOyy kıyamam ona yaaa bizde bunları yaptırdık aynı aşılar 2 bacak 1 kol oldu
Biz alışmışız herhalde bursada yolunmaya. Kimseye tuhaf gelmiyorAllahım kolaylık versin canım. Bu hastaneye bile paracı diyolar bi de. Orada olsa ne der bu insanlar
Yap kuşum gece de saat kur arada kontrol et. Telaşlanma. Düzeni değişen bebek daha çabuk hasta olurAma ben 2 kat giydiriyorum altına üstüne öyle yapayım mı
Benmkide kendilgnden oldu artk geceyi mi ayrt esyr bilmyrm 5 6 saat felan uyuyr acıkınca kalkyr gunduzde 3 saat uyuyr ama gece uyumasi cok guzel oldu benim icin inan birsy de yapmadm kendlgnden oldu brde karanlk oluncs o da anlyr belki ondn kalkmyr bu sabah denedm 8 de actm perdeyi gozlernibkapatmadi perdeyi kapattm oda karanlk oldu hrmen gozleri kapandi artk anlyrlar galiba sende ole dene cnmOnu nasıl başardınız ya ben hala direniyorum benimki biraz huysuzlanıyor yatırmaya çalıştıkça uyuyor çıt sesine uyanıyor gündüz de böyle zaten gece kaç defa kalkıyor saymıyorum bile sadece gece 10 da alıyorum ayağıma kaça kadar direnirse bekliyorum ama istisnasız gece 1 kadar deliksiz uyumuyor eşim de sürekli öksüren biri odayı bile değiştim hem rütübet var hem eşim çok öksürüyor diye ama yok yine aynı şikayetçi değilim sağlıklı olsun ben uykusuz kalırım da onun büyümesi için uyuması şart
Biz 87 günlük olduk bizde de gaz sorunu son hız devam hala gaz ilacı veriyorum her gece masaj pek yapamıyorum ağlıyor yapınca ayaklarına yapıyorum ben de iyi geliyor gibi bizde Konak var birde dermatit var onları da geçirmeye çalışıyorum bunların götü çöplü anacım benim yeğenlerim oldu maşallah hiç bir sıkıntı olmadan boyuma geldiler maşallah etrafında da öyle çok çocuk var rabbim daha iyi etsin bizimkiler hemen kapıyorlar benimki hamileyken de çektirdi bana 7 ay sürekli kustum inş büyüklerin de çektirmezler bazen onunla konuşuyorum anneyi üzme aptal ben ölürsem sana kim bakar diyorum gülüyor :)Mama verirken ben çok korkuyorum.. 63 günlük olduk uyku sorunumuz gaz sorunumuz devam ediyor
Yok canım küçülmedi. Hep öyle yıkıyorum bn. Yoksa temizliğinden emin olamiyorumCnm o dereceye gelişince küçülmüyor mu kiyafetleri ben 40 aldım küçüldü sanki hiç 60 da yıkamadım eldiven ağız bezlerini kaynattım ayrı şekilde ama kiyafetleri denemedim
Benm kizdada var konak zeytinyagla yaptim sanki yne cktibdr dedi ilacini al dedi ilacinida fenicm ins gecerBiz 87 günlük olduk bizde de gaz sorunu son hız devam hala gaz ilacı veriyorum her gece masaj pek yapamıyorum ağlıyor yapınca ayaklarına yapıyorum ben de iyi geliyor gibi bizde Konak var birde dermatit var onları da geçirmeye çalışıyorum bunların götü çöplü anacım benim yeğenlerim oldu maşallah hiç bir sıkıntı olmadan boyuma geldiler maşallah etrafında da öyle çok çocuk var rabbim daha iyi etsin bizimkiler hemen kapıyorlar benimki hamileyken de çektirdi bana 7 ay sürekli kustum inş büyüklerin de çektirmezler bazen onunla konuşuyorum anneyi üzme aptal ben ölürsem sana kim bakar diyorum gülüyor :)
Cnm İnan salona geçtik eşim sürekli öksürüyor diye ama nafile yine uyutmak 2 3 saatimi alıyor resmen direniyor uyumamak için ben de istiyorum. Artık bir düzeni olsun kimseye gitmiyorum kimsenin gelmesini şuan istemiyordum tamamen iyi olsun diye ama yok belki 3 Aydan sonra düzelir inşPerdeleri filan çekiyorum ışıği kapatıyorum müzik açıyorum bide. Kucağımda hafif hafif sallayarak uyutuyorum. Aralarda da gidip hiç ışığı açmadan emzirip koyuyorum yerine. Eviniz gurultuluyse ondan uyumuyor oolabilir.Gece ile gunduzü ayırt etsin diye cok sessiz oluyoruz biz..Bizimki de misafir gelince uyumuyor çünkü.
Büyük cesaret. Ev 24 ten az olduğunda ben bile üşüyorum. Ama bu şekilde alıştırman çok iyi olmuş kolay kolay hasta olmaz Allah’ın izniyle . Keşke ben de öyle yapabilseydim. 26 derece evde kat kat giydirdim hep. Hele annem o kat katın üzerine bi De battaniyelere sardı çocuğun bütün suratı kulakları isilik oldu berbattı. Öyle alıştığı için şu an tek kat altı çorabı falan üşüyor buz gibi heryeriKızlar herkes kısa kolluyla üşür demiş ama benim bebeğim doğduğundan beri hep kısa kollu duruyor. Bütün doktorlar kalın giydirmeyin evi 21 dereceye ayarlayın diyor. Ben eşimi 21 dereceye bir türlü ikna edemedim 23-24 derece o yüzden çocuğu kısa kollu zibinla tutuyorum sadece. Küçükler diye daha çok usuyecekler diye bir şey yok. Metabolizmalari bizden çok daha hızlı çalışıyor ve ter bezleri tam anlamıyla gelişmiş degil. O yüzden bizden bile az üsüyorlar aslında. Ben kendim nasıl giyiniyorsam onu da öyle giydiriyorum ve hiç üşütmedi şimdiye kadar.
Yok cnm artık yapmaz bir gün geçti gitti rahat ol sadece aşırı kalın giydirme birde çok ince de olmasın ona dikkat et hepsi buİnşallah canım. Ateşlenmesin de
Ben hafta da bir biriktirip yıkıyorum ama bu sefer yıkayacaktım korktum küçülür diye haftaya deniyeyim inş geçer lekeler ben de uni bayby kokusuz kullanıyorum cnm ama dediğim gibi leke çıkmıyor diye pek memnun kalmadım birde yüksek dereceyi deniyeyimYok canım küçülmedi. Hep öyle yıkıyorum bn. Yoksa temizliğinden emin olamiyorum
60 ta kıyafetleri zarar görmüyor mu canımBende üni baby kullandım canım. 30 40 ta çıkmıyo leke. Ben o yüzden hep 60 da calistiriyorum
Yok ya normal Çeşme’den sıcak su dolduruyorum benBebeğinizi yıkayacağınuz suyu önceden kaynatiyor musunuz?
Cnm bugün banyo öncesi eczanede hazırlanan vazelinli sıvıyı sürdüm kaş arasına kulak arkasına ve kafasına baya geçti kulak arkası bitti gibi kafasında da baya azalma oldu bizim tarak kayboldu bulamadım elle çok geçiremedim ama tarak olsa belki daha az kalacaktı bir kaç yıkamaya geçer inş cnmBenm kizdada var konak zeytinyagla yaptim sanki yne cktibdr dedi ilacini al dedi ilacinida fenicm ins gecer
Ben kaynatmıyorum ki hiç dr öyle birşey de duymadımBebeğinizi yıkayacağınuz suyu önceden kaynatiyor musunuz?
Ben daha burda bir doktor bulamadım napcam hiç bilmiyorum çocuğu kontrole götürmem lazım doktor yokIyi cnm sennki bnmkne gore bnmki 3020 dogmstu gm1 ayda 47 cm dun gttm dr dedi 4300 biyu 51 cm dr iyi dedi gelismi anne sutune devm dedi mamaya gerek yok dedi bos konsms takma kadni cnm yazyr ya priflde ecrin su sennkinn adi ne cnm allah yardmcin olsn zor ya esinn asker olmasi nsl gcti bebegn nasll atesi cktmi
benim bebegimde aynisi cnm dr normal dediBenimki de yaklaşık bir aydır akıtıyor annem diş mi çıkarıyor diyodu ama yok yanı normalmiş 2 Aydan sonrası ben burda da sordum bir kaç kişi de aynısını yaşamış
hangi marka aldin cnm ne kadara bnde almayi düşünüyorum .Kızlar oyun halısı aldık çok sevdi oğlum. Sürekli kucak istiyor diyen annelere duyurulur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?