2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Benmkide kendilgnden oldu artk geceyi mi ayrt esyr bilmyrm 5 6 saat felan uyuyr acıkınca kalkyr gunduzde 3 saat uyuyr ama gece uyumasi cok guzel oldu benim icin inan birsy de yapmadm kendlgnden oldu brde karanlk oluncs o da anlyr belki ondn kalkmyr bu sabah denedm 8 de actm perdeyi gozlernibkapatmadi perdeyi kapattm oda karanlk oldu hrmen gozleri kapandi artk anlyrlar galiba sende ole dene cnm

Mama verirken ben çok korkuyorum.. 63 günlük olduk uyku sorunumuz gaz sorunumuz devam ediyor
Biz 87 günlük olduk bizde de gaz sorunu son hız devam hala gaz ilacı veriyorum her gece masaj pek yapamıyorum ağlıyor yapınca ayaklarına yapıyorum ben de iyi geliyor gibi bizde Konak var birde dermatit var onları da geçirmeye çalışıyorum bunların götü çöplü anacım benim yeğenlerim oldu maşallah hiç bir sıkıntı olmadan boyuma geldiler maşallah etrafında da öyle çok çocuk var rabbim daha iyi etsin bizimkiler hemen kapıyorlar benimki hamileyken de çektirdi bana 7 ay sürekli kustum inş büyüklerin de çektirmezler bazen onunla konuşuyorum anneyi üzme aptal ben ölürsem sana kim bakar diyorum gülüyor :)

Cnm o dereceye gelişince küçülmüyor mu kiyafetleri ben 40 aldım küçüldü sanki hiç 60 da yıkamadım eldiven ağız bezlerini kaynattım ayrı şekilde ama kiyafetleri denemedim
Yok canım küçülmedi. Hep öyle yıkıyorum bn. Yoksa temizliğinden emin olamiyorum

Benm kizdada var konak zeytinyagla yaptim sanki yne cktibdr dedi ilacini al dedi ilacinida fenicm ins gecer

Cnm İnan salona geçtik eşim sürekli öksürüyor diye ama nafile yine uyutmak 2 3 saatimi alıyor resmen direniyor uyumamak için ben de istiyorum. Artık bir düzeni olsun kimseye gitmiyorum kimsenin gelmesini şuan istemiyordum tamamen iyi olsun diye ama yok belki 3 Aydan sonra düzelir inş

Büyük cesaret. Ev 24 ten az olduğunda ben bile üşüyorum. Ama bu şekilde alıştırman çok iyi olmuş kolay kolay hasta olmaz Allah’ın izniyle . Keşke ben de öyle yapabilseydim. 26 derece evde kat kat giydirdim hep. Hele annem o kat katın üzerine bi De battaniyelere sardı çocuğun bütün suratı kulakları isilik oldu berbattı. Öyle alıştığı için şu an tek kat altı çorabı falan üşüyor buz gibi heryeri

Yok canım küçülmedi. Hep öyle yıkıyorum bn. Yoksa temizliğinden emin olamiyorum
Ben hafta da bir biriktirip yıkıyorum ama bu sefer yıkayacaktım korktum küçülür diye haftaya deniyeyim inş geçer lekeler ben de uni bayby kokusuz kullanıyorum cnm ama dediğim gibi leke çıkmıyor diye pek memnun kalmadım birde yüksek dereceyi deniyeyim

Benm kizdada var konak zeytinyagla yaptim sanki yne cktibdr dedi ilacini al dedi ilacinida fenicm ins gecer
Cnm bugün banyo öncesi eczanede hazırlanan vazelinli sıvıyı sürdüm kaş arasına kulak arkasına ve kafasına baya geçti kulak arkası bitti gibi kafasında da baya azalma oldu bizim tarak kayboldu bulamadım elle çok geçiremedim ama tarak olsa belki daha az kalacaktı bir kaç yıkamaya geçer inş cnm

Ben daha burda bir doktor bulamadım napcam hiç bilmiyorum çocuğu kontrole götürmem lazım doktor yok kızımın adı Gamze Buğlem. Sağ bacağı kızarmış şişmiş bırakmıyor buz kompleksi yapayım eşim evde yok nasıl yapcam bilemedim.. şimdi az gözlerini yumdu inşAllah uyur. Eşimin mesleği çok zor Rabbim onları korusun

Kızlar oyun halısı aldık çok sevdi oğlum. Sürekli kucak istiyor diyen annelere duyurulur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…