2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canım ben hiç bi değişiklik yapmadım. Ateşi de 36.5 dan çıkmadı yukarı. Sadece huzursuz oldu. Oyle bi de üşür. Normal giydirdiğim gibi giyydir. 25 derecede kalsın ev. Bebisin alışkın degil

Canm 37 ateşli değil ki 38’leri görürsen inceltirsin üstünü. Kısa kolluyla durmak için daha çok minikler üşütme kuzucuğu. Ateşi çıkacak diye de şartlandırma kendini.
Yok ateşli değil de çıkcak diye korkudan öyle yapmıştım ama kızlar uyardı uzun kollu giydirdim ama yine de üşüyo tek kat giyinmeye alışık değil ayaklar buzzz

Kızlar koton Kidsten kimler alışveriş yaptı ? Bedenleri nasıl aldınız. Bu aylarda giyeceğini 6-9 ay alayım diyorum bilemedim

Sağol canım insallah :) valla dun keske yaptirmasaydım dedim başta garipsedim ama bugün iyiki yaptırmisim dedim. Oldu bitti bile bir an önce yaptır bence hareketlenmeden
Ben 40 bitmeden yapılsın istedim eşim izin vermedi ben de zorlamak istemedim daha sonra memlekete git gel hasta oldu toparlanamadı o nedenle uzadı ama inş en yakın zaman da yaptırmayı istiyorum bakalım

Iyi cnm sennki bnmkne gore bnmki 3020 dogmstu gm1 ayda 47 cm dun gttm dr dedi 4300 biyu 51 cm dr iyi dedi gelismi anne sutune devm dedi mamaya gerek yok dedi bos konsms takma kadni cnm yazyr ya priflde ecrin su sennkinn adi ne cnm allah yardmcin olsn zor ya esinn asker olmasi nsl gcti bebegn nasll atesi cktmi

Ben kendim 23 derecede usudugum için ev 24 derece ve tek kat giydiriyorum. 23 e bile düşürmüyorum. Kendim nasılsam o da aynı giyiniyo

Canım normal giydir bizde de ateş olmadı evin ısısı aynıydı üstünü de normal örttüm. Sen ateşi varmış gibi giydirmişsin :) üşüttürme kuzuyu
Ay keşke çoklu alıntı yapaydımherkes aynı şeyleri yazmış :)) bilemediğimden sormuştum canımm kızlar uyardı uzun kollu giydirdim ama altı tek kat üstü askılı zıbın üstü pijama. Normalde altı iki kat üstü askılı kısakollu uzun kollu 3 kat oluyo öyle giydireyim mi. Şu an bence üşüyo ayakları buz gibi hiç alışık değil bu kadar ince giyinmeye

Onu nasıl başardınız ya ben hala direniyorum benimki biraz huysuzlanıyor yatırmaya çalıştıkça uyuyor çıt sesine uyanıyor gündüz de böyle zaten gece kaç defa kalkıyor saymıyorum bile sadece gece 10 da alıyorum ayağıma kaça kadar direnirse bekliyorum ama istisnasız gece 1 kadar deliksiz uyumuyor eşim de sürekli öksüren biri odayı bile değiştim hem rütübet var hem eşim çok öksürüyor diye ama yok yine aynı şikayetçi değilim sağlıklı olsun ben uykusuz kalırım da onun büyümesi için uyuması şart

Yerim onun ayaklarınııııı. Giydir annesi. Bizim zatürre var malum eğer ateşi ilaç verdikten sonra düşmezse üstünü incelt yine düşmezse tamamen soy bekle dediler. Kontrole devam et canım kolaylıkla atlatırsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…