- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #51.421
masallah neresi minik selvi boylu masallahKızlar ya bana bi akıl verinSabah kızımı aşıya götürdüm.. kızım 63 günlük boyu 62 cm kilosu 5 kg hemşire bana çok minik kalmış dedi sürekli emzir dedi. Bende sütüm yetmiyor mama veriyorum salak kalmış kolaya kaçıyorsun diyor.. çoçuğun minik kalmış dedi.. çok üzüldüm ya sabahtan ağlıyorum.. Benim göğüs ucum çok kötü ağlıya ağlıya emziriyorum.. mama 3 öğün veriyorum dedim çok veriyorsun dedi. Ben sanki çocuğumu takip etmiyorum ya insan mecbur kalmasa mama verir mi
Vallaha senin demenle milletin çocuğuna bakıyorum bakım yok birşey yok maşallahları var. Benimkinin önündeyim yine bir parça oluyor.. benimde kronik ülser oldu midem.. İnşAllah hayırlı sağlıklı olurlar yeter bize... hastane derdini yaşayan Bilir çok zor . Benim kızın kaşları hep çatık bilmiyorum nedenBiz 87 günlük olduk bizde de gaz sorunu son hız devam hala gaz ilacı veriyorum her gece masaj pek yapamıyorum ağlıyor yapınca ayaklarına yapıyorum ben de iyi geliyor gibi bizde Konak var birde dermatit var onları da geçirmeye çalışıyorum bunların götü çöplü anacım benim yeğenlerim oldu maşallah hiç bir sıkıntı olmadan boyuma geldiler maşallah etrafında da öyle çok çocuk var rabbim daha iyi etsin bizimkiler hemen kapıyorlar benimki hamileyken de çektirdi bana 7 ay sürekli kustum inş büyüklerin de çektirmezler bazen onunla konuşuyorum anneyi üzme aptal ben ölürsem sana kim bakar diyorum gülüyor :)
Bence gaayet iyi canım kilo alımı boşver sakın takma kafana. Bizim akrabamızın kızı 8 ay hiç kilo almadı böbreklerinde problem vardı ama boyu uzuyordu yani gelişiminde sıkıntı yok demişti doktoru. Şuan 5 yaşında normal kilolarda ve boylarda bir çocuk maşallah. Yaklaşım çok önemli gerçektenYa işte suçlayıcı bir dille konuşuyor o beni çok sinir etti.. ilk doğduğun da 3,600 kg hastanede 8 gün kaldı 3 kg çıktık sonra 4,300 olduk şimdide 5 kg önceden çok mama veriyordum şimdi kendi sütümü veriyorum mecbur kalmadıkça mama vermemeye çalışıyorum.
bu durumdan bn de hic hoslanmiyorum kucuk cocuklarin kucagima aliyim deyip surekli opmesi bisey de diyemiyi insan bnden izin almalisin izin vermiyorum falan diyorum ama cok da tın arkamdan diyorlardır cok cins diye desinlerBeni dinleyen yok ki aramıyorlar bile bi bakıyorum kapı çalışıyo akşam yemegine bile kalıyolar yani sen düşün halimizi şuan o kadar hastayım ki sesim çıkmıyo bogazım agrıyo sesim kısılmş oglumda hasta zaten
Evet canım sadece takip dediler bize deKızlar sağlık ocağı 3. Ayda sadece gelişim takibi yapacak deme size bişey diyen oldumu
Hemşire hanım minak dedi buna acaba minak olmayan nasılmasallah neresi minik selvi boylu masallah)
valla bn korkarım bebek duser diye ondanYok cnm ne yan bağlaması zaten sırtını destekliyor. Bacaklarının m şeklinde olmasına dikkat ettikten sonra sıkıntı yok. Sling zaten ilk 4 ay için önerilen bı sey.
Ya işte başta hastanede kaldığı için çok pimpirikli olmuşum. Kadının konuşma tarzına hiç hoş değildi yani.. 100 gr alsa alıyorsa sıkıntı yok demektir ama işte o sıra dünyam başıma yıkıldı sankiBence gaayet iyi canım kilo alımı boşver sakın takma kafana. Bizim akrabamızın kızı 8 ay hiç kilo almadı böbreklerinde problem vardı ama boyu uzuyordu yani gelişiminde sıkıntı yok demişti doktoru. Şuan 5 yaşında normal kilolarda ve boylarda bir çocuk maşallah. Yaklaşım çok önemli gerçekten
Aynen aynen bir çok kişide de duydumbenim bebegimde aynisi cnm dr normal dedi
Normalmiymiş şişmesi bişey söylediler mi kızarır şişer falan diye63 günlük pıtırcık iğne yapılan bacağı şişmiş kızarmış
Benimkide öyle baya katıldı özellikle 3.de çok ağladı.Sakinleştimi şimdi seninki biraz?Bizim de öyle 2 bacak 1 kol. Doktorlar çok gaddar yahiç böyle narin davranayım yok içim gitti yavrum çığlık çığlığa ağladı
Ülserde sıkıntı tedavini ol ihmal etme onda yasaklı yiyecekler var benim reflüm var ben kendimi bildim bileli vardı hamileyken tavan yaptı öldüm resmen 10 kilo verdim şimdi yeni yeni düzeldiVallaha senin demenle milletin çocuğuna bakıyorum bakım yok birşey yok maşallahları var. Benimkinin önündeyim yine bir parça oluyor.. benimde kronik ülser oldu midem.. İnşAllah hayırlı sağlıklı olurlar yeter bize... hastane derdini yaşayan Bilir çok zor . Benim kızın kaşları hep çatık bilmiyorum neden
amin cnm.bizimkide babayi cok seviyoÜlserde sıkıntı tedavini ol ihmal etme onda yasaklı yiyecekler var benim reflüm var ben kendimi bildim bileli vardı hamileyken tavan yaptı öldüm resmen 10 kilo verdim şimdi yeni yeni düzeldi
Aynen hastanede kalan annelere rabbim yardım etsin zor bizede bir daha yaşatmasın
Cnm kaşlarının çatmasına bakma sen benimki de yapıyor özellikle babası kucağına aldığında suratı asık kaş çatık sinir oluyor ve korkuyor sesinden yazık eşimde üzülüyordu beni sevmiyor diyo
Evet canım:)Canım sen de mi adanalisin:)
Buz koy şişer dediler ateş düşürücü ver dediler ateş düşürücü vermeden gittim verseydin dediler bende ateş düşürücü gerekirse veririm dedimNormalmiymiş şişmesi bişey söylediler mi kızarır şişer falan diye
Benim oğlum uyumuyor ama hiç o saatlerdeBuyume hormonlarini saat 10 11 aradi salgiliyolarmis. O saatlerde uyumalari lazim yani. Istersen 9 9.30 gibi yap
2 aylık asisi mi bu kadar zor gecen bizimki de haftaya cuma.gitmeden vermek gerekiyormu kiBuz koy şişer dediler ateş düşürücü ver dediler ateş düşürücü vermeden gittim verseydin dediler bende ateş düşürücü gerekirse veririm dedim
Doktora gidemem ya çocuğu bırakıp nasıl gidim emanet edeceğim kimsede yok. Amin Rabbim düşmanımı bile evladıyla sınamasın çok zor ni durum.. benim kız bana da kaşlarını çatıyor gülmesi çok nadir ben hamileyken çok gülerdim bilmiyorum bu niye böyle babası komutan herşeye kaşlarını çatıyor acaba Ona mı çektiÜlserde sıkıntı tedavini ol ihmal etme onda yasaklı yiyecekler var benim reflüm var ben kendimi bildim bileli vardı hamileyken tavan yaptı öldüm resmen 10 kilo verdim şimdi yeni yeni düzeldi
Aynen hastanede kalan annelere rabbim yardım etsin zor bizede bir daha yaşatmasın
Cnm kaşlarının çatmasına bakma sen benimki de yapıyor özellikle babası kucağına aldığında suratı asık kaş çatık sinir oluyor ve korkuyor sesinden yazık eşimde üzülüyordu beni sevmiyor diyo
Bizim evde de derece yok ama hep tek kat giydirdim ben de bazı günler hava soğuk ise biraz daha kalın olan pantolonlarindan giydirdim üst olarak bir zıbın bir de normal sweatshirt . Ayağına da bir çorap . Bere nerdeyse evde hiç takmadık .Ben kendim 23 derecede usudugum için ev 24 derece ve tek kat giydiriyorum. 23 e bile düşürmüyorum. Kendim nasılsam o da aynı giyiniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?