2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
masallah neresi minik selvi boylu masallah)

Vallaha senin demenle milletin çocuğuna bakıyorum bakım yok birşey yok maşallahları var. Benimkinin önündeyim yine bir parça oluyor.. benimde kronik ülser oldu midem.. İnşAllah hayırlı sağlıklı olurlar yeter bize... hastane derdini yaşayan Bilir çok zor . Benim kızın kaşları hep çatık bilmiyorum neden

Bence gaayet iyi canım kilo alımı boşver sakın takma kafana. Bizim akrabamızın kızı 8 ay hiç kilo almadı böbreklerinde problem vardı ama boyu uzuyordu yani gelişiminde sıkıntı yok demişti doktoru. Şuan 5 yaşında normal kilolarda ve boylarda bir çocuk maşallah. Yaklaşım çok önemli gerçekten

bu durumdan bn de hic hoslanmiyorum kucuk cocuklarin kucagima aliyim deyip surekli opmesi bisey de diyemiyi insan bnden izin almalisin izin vermiyorum falan diyorum ama cok da tın arkamdan diyorlardır cok cins diye desinler(ama yine onlar bildigini okuyo

Ya işte başta hastanede kaldığı için çok pimpirikli olmuşum. Kadının konuşma tarzına hiç hoş değildi yani.. 100 gr alsa alıyorsa sıkıntı yok demektir ama işte o sıra dünyam başıma yıkıldı sanki

Reactions: 114
Ülserde sıkıntı tedavini ol ihmal etme onda yasaklı yiyecekler var benim reflüm var ben kendimi bildim bileli vardı hamileyken tavan yaptı öldüm resmen 10 kilo verdim şimdi yeni yeni düzeldi
Aynen hastanede kalan annelere rabbim yardım etsin zor bizede bir daha yaşatmasın
Cnm kaşlarının çatmasına bakma sen benimki de yapıyor özellikle babası kucağına aldığında suratı asık kaş çatık sinir oluyor ve korkuyor sesinden yazık eşimde üzülüyordu beni sevmiyor diyo

amin cnm.bizimkide babayi cok seviyo)saklabanlik yapiyo ay resmen bi hareketler

Buyume hormonlarini saat 10 11 aradi salgiliyolarmis. O saatlerde uyumalari lazim yani. Istersen 9 9.30 gibi yap
Benim oğlum uyumuyor ama hiç o saatlerde genelde emiyor uyukluyor yerine koyuyorum uyanıyor bazen koymayıp ayağımda bekletiyorum ancak yarım saat uyuyor sonra tekrar uyanıyor. Genelde saat 11bucuk 12 gibi uyuyor üzüldüm şimdi

burda birisi soylemisti prima defactoda ondirimli diye hamileyken netten almistim kutuda premium care yaziyordu ama cok da begenmemistim o da primaydi.ama simdi premium care aldim baya ince digerine gore ve daha kaliteli .onceki premium degilmis demekki ondan ucuzmus

Doktora gidemem ya çocuğu bırakıp nasıl gidim emanet edeceğim kimsede yok. Amin Rabbim düşmanımı bile evladıyla sınamasın çok zor ni durum.. benim kız bana da kaşlarını çatıyor gülmesi çok nadir ben hamileyken çok gülerdim bilmiyorum bu niye böyle babası komutan herşeye kaşlarını çatıyor acaba Ona mı çekti

Ben kendim 23 derecede usudugum için ev 24 derece ve tek kat giydiriyorum. 23 e bile düşürmüyorum. Kendim nasılsam o da aynı giyiniyo
Bizim evde de derece yok ama hep tek kat giydirdim ben de bazı günler hava soğuk ise biraz daha kalın olan pantolonlarindan giydirdim üst olarak bir zıbın bir de normal sweatshirt . Ayağına da bir çorap . Bere nerdeyse evde hiç takmadık .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…