2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Yakaladığı şeyi ağzına götürüyor mu? Yada çevresiyle ilgilenmeye başladı mı canım. 2 ay için daha erken olabilir sende dener bakarsın :)
Evet canım. Desenler falan dikkatini çekiyo:) tulumunun yakasını yaliyo. Kıyafetleri asiliyken, onlara bakıp biseyler anlatıyo:) inşallah ilgisini ceker

Canım anne ve kv 'nın bakmasi bambaşka. Anne daha dikkatli canıymış gibi bakar. Kvler öyle değil bence.

İyi yine biraz buyumus oluyor tam ikinci ayda izinlerim bitti benim. Simdi raporun sonunda da tam 3 aylik olacak bakalim Allah yardimcimiz yarr insallah kimsem yok bu kadar kucuk bebegi birakacak
Ben erken doğum yaptığım için 16 haftalık iznim doğumla başladı canm. O yüzden bebek büyümüş oluyor biraz. Benim de annem bakacak zaten. Öyle olmasa çocuk yapmazdm:) bu kadar küçük bebek bakıcıya falan bırakılmaz.

Giydirmicen canım battaniyesiyle bohça yapıp vercen annene genelde çalışanlar öyle yapıyor uyanmasın diye uyurken götürüyorlar
Evet canım çok mantıklı. İnşallah üşütmeden götürebiliriz baya da mesafe var çünkü. 40 dk falan sürüyor sabah trafiğinde. Allah yardımcımız olsun.

Evet canım çok mantıklı. İnşallah üşütmeden götürebiliriz baya da mesafe var çünkü. 40 dk falan sürüyor sabah trafiğinde. Allah yardımcımız olsun.
Amin canım valla çalışanlara çok zor ya Allah tan annene bırakacaksın gözün arkada kalmaz tanımadığın birine bırakmak daha zor olmalı

Nohut yiyen varmı ya canım çekti yesemmi gaz yapar mı ölcem artık ya peynir ekmek kabak tatlısı yemekten gaz olmasın diye hiçbirşey yiyemiyorum
O kadar korkma canım nohut sana gaz yapmiyorsa çocuğuna da yapmaz. Gaz yapan şeyler kisiye göre değişir. Eskiden yiyip de bı şey olmuyorsa ye gitsin

Ben mobil gibi alma dedim dönenceli şeyler için daha erken.. Civil den almış piyanolu güzel yani oynuyor ninni söylüyor hoş yani.. bende 18 Aralık da Doğum yaptım :) ağlarken bende onunla ağlıyorum ya kızımı hiç ağlatmamaya çalışıyorum

Aa süpermiş. Doktorumuz granül sabun önerdi die dalan roxy kullanıyorum ben dalin alsam mı acaba. Kullanan memnun kalan var mı
Bende roxy kullanıyorum ama 5 paket aldım. Normalde 1 kg fiyatı 25-30 tl arasında. Memnun kalmazsam kendi kıyafetlerime kullanırım en kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…