- 16 Şubat 2019
- 1.005
- 990
- 123
- 34
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #51.541
inşallah alırsınız. Peki hangi bölümlerden aldınız aynı bölümden mi almamız gerekiyor sıkıntı olmasın diyeBen uc hekim 1 ay aldim yani heyet. Heyet raporunda sinir yok diye biliyorum. Tek hekim de soyle oluyor 20 gun ayni tek hekimden alabiliyorsun en fazla toplam 40 gun tek hekim alabilirsin. İnsallah 1 ay daha heyet alirim ve sonra tek hekimlere gecebilirim. Ben dogum oncesi tum izinlerimi kullandigim icin izinlerim coktan bitti yani
60cm 6600cnmBebeğinin boyu kilosu nasıl canım
Gunduz biraz oyalayip uyutmadim sonra 9 da uyuma calismalarina basladik. Ayni uyku tulumu ayni ayni muzik caliyor. Pis pisliyorum surekli. Cok direndi once 9dan 12ye kadar ben pert oldum. Sonra 1 saat almaya basladi 10da yatiyordu. Simdi 8.30 gibi emmeye basliyor 9 da daliyor. Tabi bebek neticede dun yine 9da daldi uyandi agladi kucagimda bekledi sakinlestirdim yarim saat sonra yatti. Sonucta bize de ihtiyaclari varMaşallah güzel ayarlamışsınız. Nasıl çektiniz? Bizimki hala 12 de yatıyor.
İyi yine biraz buyumus oluyor tam ikinci ayda izinlerim bitti benim. Simdi raporun sonunda da tam 3 aylik olacak bakalim Allah yardimcimiz yarr insallah kimsem yok bu kadar kucuk bebegi birakacakÖğretmen değilim canm. Özel bir şirkette çalışıyorum. Benim rapor alma yada ücretsiz izin kullanma şansım yok. 16 haftanın bitiminde başlıyorum işe ne yazık ki. İşe başladığımda kızım 3 ay 3 haftalık olacak.
Evet hangi bolumden aldığınız onemli cunku her bolum 30 gun veremiyormus. Mesela dahiliye veremiyormus. Ben fizik tedaviden aldim. Devlet hastanesinden aldim 3 fizik tedavi doktorunun imzalamasi lazim ama bildigim kadariyla arastirma hastanelerinde boyle bir zorunluluk yok. Tek hekim heyet raporu verebiliyor. Daha kolay alinabilir yani. Dogum oncesi erken dogum riskim vardi 24 gun vardi dogum iznine tek doktor heyet verdi sadece bashekim onayladi.inşallah alırsınız. Peki hangi bölümlerden aldınız aynı bölümden mi almamız gerekiyor sıkıntı olmasın diye
Reklam amaçlı değil de.memnuniyetimi sizlere paylaşmak istedim.Reklam yapmaya mı geldiniz:)
Kurusa bile cikiyo hatta oyle yikasan lekesi kalsa bile sabunla citile tekrar yika yine cikiyo mucize :)Ben de öyle yapıyorum bişeyi kaka olduysa hemen kurumadan beyaz sabunla çitiliyorum daha o an çıkıyo bazen
Evet öyle oluyor canım çok kötü gözüküyor korkma 1 haftaya düzelme başlıyor 15 güne bal gibi olur annesiYaa bana hiç öyle bişey diyen olmadı çevremdede hiç demediler soriyim doktora çabuk iyilesiyorsa bende öyle yapiyim sağol canım ya peki su toplamış gibi şişlik olmuşmuydu sendede doktor normal o iğneden dedi ama çok farkli zaten üst bölüm şiş bide onun üstünde bi şişlik tuhaf gözüküyor
Rutin oluşturmak önemli gerçekten ben de deneyeceğim teşekkür ederimGunduz biraz oyalayip uyutmadim sonra 9 da uyuma calismalarina basladik. Ayni uyku tulumu ayni ayni muzik caliyor. Pis pisliyorum surekli. Cok direndi once 9dan 12ye kadar ben pert oldum. Sonra 1 saat almaya basladi 10da yatiyordu. Simdi 8.30 gibi emmeye basliyor 9 da daliyor. Tabi bebek neticede dun yine 9da daldi uyandi agladi kucagimda bekledi sakinlestirdim yarim saat sonra yatti. Sonucta bize de ihtiyaclari var
Bizde salağız zatenSizlere yine kullanmış olduğum ve çok memnun kaldığım .. markasına ait D3 vitamini çok başarılı bir ürünü.
sitesini takipte kalın çocuklar için yeni ürünler çıkacakmış fiyat olarak da uygun :)
Sagol cnm destek oldgn icn artk aglamasna iccim yansada dayancam zaten igne vurduklarnda icim gidiyor 3 ayda rota vurulck kuzum dr soledi her ay asi olck cocgm yaÖyle kendini kasma canım bende iki hafta öncesinde başlamıştım evham yapmaya şükür atlatık önemli olan sakin olman sakin ol yeter ateşi çıksa üstünü çıkart baktın yükseldi ateş düşürücü ver. Bir yeri şişse buz koy. Senin eşin evde yardım eder sana ben tek atlatıysam sen hayli hayli atlatırsın.. ya kızım ilk kez bu kadar çok ağladı kıyamam ona ama sağlığı için mecbur katlanacağız. Ama dün eşim gitti oyun halısı aldı onunla çok oynadı.. bu arada Buğlem ile ecrin arasında bir gün var
Benimde 4 haftam kaldı iznimin bitmesine Doğumdan 2 hafta önce ayrılmıştım. Araştırma hastanesinde tek doktor heyet veriyorsa benim için büyük kolaylık olur ama sonuçta 2 ay alınacak rapor inşallah alabiliriz de yavrularımızın yanında daha uzun kalırızEvet hangi bolumden aldığınız onemli cunku her bolum 30 gun veremiyormus. Mesela dahiliye veremiyormus. Ben fizik tedaviden aldim. Devlet hastanesinden aldim 3 fizik tedavi doktorunun imzalamasi lazim ama bildigim kadariyla arastirma hastanelerinde boyle bir zorunluluk yok. Tek hekim heyet raporu verebiliyor. Daha kolay alinabilir yani. Dogum oncesi erken dogum riskim vardi 24 gun vardi dogum iznine tek doktor heyet verdi sadece bashekim onayladi.
Giydirmicen canım battaniyesiyle bohça yapıp vercen annene genelde çalışanlar öyle yapıyor uyanmasın diye uyurken götürüyorlarBizimki de 10’da uyuyor 8’de uyanıyor canm. Ama ben 2 hafta sonra işe başlayacağım. Sabah 7’de evden çıkıp anneanneye götürmemiz lazım. Uyurken nasıl giydirip götüreceğiz bilmiyorum
Rota damla şeklinde canım canları yanmayacak neyse ki :)Sagol cnm destek oldgn icn artk aglamasna iccim yansada dayancam zaten igne vurduklarnda icim gidiyor 3 ayda rota vurulck kuzum dr soledi her ay asi olck cocgm yahadi ya aralarnda bir gun var he ne guzel 17 aralk benm kiz dogdu onu bende alym dikkatini cekiyoe mu cidden de ya :)
Evet canım 2 bacaktan 1 koldan yapıldı3 lü aşımı yapıldı
Zıbının dışında 2 uzun kollu giyindirdim 1 tanesini çıkarayım o zmam2 kat derken bi zıbın bide pijama mı yoksa 2 uzun kolluysa fazla bence
D3 vitamininden nasıl çok memnun kalınır ki :) vitamin vitamindir neyinden memnun kalcaz:))Bizde salağız zaten
Ası degil mi cnm icm rahatladi ya:)Rota damla şeklinde canım canları yanmayacak neyse ki :)
Güle güle kullanın canım :)Benim kız biraz ufak olduğu için 6-9 anca olur benimkine. Ve zaten kotonun kalıbı baya büyük. Henüz gelmedi canm ama bugün verilmiş kargoya. Aldıklarımı henüz deneyemem çünkü dediğim gibi büyükler:)
Valla canım aynen öyle bi kendi akıllıD3 vitamininden nasıl çok memnun kalınır ki :) vitamin vitamindir neyinden memnun kalcaz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?