2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
inşallah alırsınız. Peki hangi bölümlerden aldınız aynı bölümden mi almamız gerekiyor sıkıntı olmasın diye

Maşallah güzel ayarlamışsınız. Nasıl çektiniz? Bizimki hala 12 de yatıyor.
Gunduz biraz oyalayip uyutmadim sonra 9 da uyuma calismalarina basladik. Ayni uyku tulumu ayni ayni muzik caliyor. Pis pisliyorum surekli. Cok direndi once 9dan 12ye kadar ben pert oldum. Sonra 1 saat almaya basladi 10da yatiyordu. Simdi 8.30 gibi emmeye basliyor 9 da daliyor. Tabi bebek neticede dun yine 9da daldi uyandi agladi kucagimda bekledi sakinlestirdim yarim saat sonra yatti. Sonucta bize de ihtiyaclari var

İyi yine biraz buyumus oluyor tam ikinci ayda izinlerim bitti benim. Simdi raporun sonunda da tam 3 aylik olacak bakalim Allah yardimcimiz yarr insallah kimsem yok bu kadar kucuk bebegi birakacak

inşallah alırsınız. Peki hangi bölümlerden aldınız aynı bölümden mi almamız gerekiyor sıkıntı olmasın diye
Evet hangi bolumden aldığınız onemli cunku her bolum 30 gun veremiyormus. Mesela dahiliye veremiyormus. Ben fizik tedaviden aldim. Devlet hastanesinden aldim 3 fizik tedavi doktorunun imzalamasi lazim ama bildigim kadariyla arastirma hastanelerinde boyle bir zorunluluk yok. Tek hekim heyet raporu verebiliyor. Daha kolay alinabilir yani. Dogum oncesi erken dogum riskim vardi 24 gun vardi dogum iznine tek doktor heyet verdi sadece bashekim onayladi.

Evet öyle oluyor canım çok kötü gözüküyor korkma 1 haftaya düzelme başlıyor 15 güne bal gibi olur annesi

Rutin oluşturmak önemli gerçekten ben de deneyeceğim teşekkür ederim

Bizde salağız zaten

Son düzenleyen: Moderatör:
Sagol cnm destek oldgn icn artk aglamasna iccim yansada dayancam zaten igne vurduklarnda icim gidiyor 3 ayda rota vurulck kuzum dr soledi her ay asi olck cocgm ya hadi ya aralarnda bir gun var he ne guzel 17 aralk benm kiz dogdu onu bende alym dikkatini cekiyoe mu cidden de ya :)

Benimde 4 haftam kaldı iznimin bitmesine Doğumdan 2 hafta önce ayrılmıştım. Araştırma hastanesinde tek doktor heyet veriyorsa benim için büyük kolaylık olur ama sonuçta 2 ay alınacak rapor inşallah alabiliriz de yavrularımızın yanında daha uzun kalırız

Bizimki de 10’da uyuyor 8’de uyanıyor canm. Ama ben 2 hafta sonra işe başlayacağım. Sabah 7’de evden çıkıp anneanneye götürmemiz lazım. Uyurken nasıl giydirip götüreceğiz bilmiyorum
Giydirmicen canım battaniyesiyle bohça yapıp vercen annene genelde çalışanlar öyle yapıyor uyanmasın diye uyurken götürüyorlar

Rota damla şeklinde canım canları yanmayacak neyse ki :)

Güle güle kullanın canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…