2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar bir yazı okudum rota virus asisi vuruldktan snra sıkınti yasayan oldumu internetye yazj okudumda sıkınti yasamadnz deme dr yapalm dedidd ben pek emin deglm

Kızlar bir yazı okudum rota virus asisi vuruldktan snra sıkınti yasayan oldumu internetye yazj okudumda sıkınti yasamadnz deme dr yapalm dedidd ben pek emin deglm
Cnm burdaki yazismalari takip et istersen yaptiran var yaptirmayan var burda konusuyoruz bunlari hep. ben dahil acaba diyen yaptirmamaya yakin olan var yan etkileri dusunduruyo zaten. Her bebek farkli kimsede yan etki yapmaz seninkinde yapar bunu bilemiyoruz bu karar daha cok anneye bagli

Benim teyzemde hep öyle yapiyo yaa uyaramıyorum da eşim çok sinirleniyo. Kendi çocukları olsa böyle mi yaparlar

2.ay aşısı yapıldı bugun takip ediyorum şimidlik ateşi yok çok şükür ateş çıkarsa ne zman çıkar sürekli ateşini ölçeyim mi bugun kızlar
Ben saatte bi ölçüyordum ve sik sik kulağına ensesine bakıyordum sıcak mı diye. Dudaginla kontrol et canım. Gece saat kurup bak istersen. 3 gün boyunca çıkabilir.

1 er gün var üçümüzün arasında:)

Son düzenleme:
Maşallah kuşum. Biz daha yeni 2 aylık olduk. Sipariş vermiştim salı gelecek. Bizimkisi oyalanır mı acaba. Tam kucakci bizimkide
Yakaladığı şeyi ağzına götürüyor mu? Yada çevresiyle ilgilenmeye başladı mı canım. 2 ay için daha erken olabilir sende dener bakarsın :)

Heyet raporunu bir ay Otuz gün olarak mı yazıyorlar canım

Benim teyzemde hep öyle yapiyo yaa uyaramıyorum da eşim çok sinirleniyo. Kendi çocukları olsa böyle mi yaparlar
Eşim de onun bebeği olsa nasıl bakacak bilmiyor dedi, dedim ama bir kez yaptı uyardık yani artık biliyor öğrendi bir daha yapmaması lazım . Ah işte sinir oluyor insan . Mesela annem 65 yaşında 4 çocuk annesi çok dikkat eder bunlara, ha baksan benim annem kaynanamın yanında kaç kat geridir okuma yazma bilmez falan . Kaynanam sözde bilgili iki çocuk büyütmüş ama yok sanki kendi büyütmemiş .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…