2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Nohut yiyen varmı ya canım çekti yesemmi gaz yapar mı ölcem artık ya peynir ekmek kabak tatlısı yemekten gaz olmasın diye hiçbirşey yiyemiyorum
Kaynatırken kaynama suyuna kimyon at zaten süzeceksin yerken kimyon at ye gitsin canım peynir ekmekle olurmu bana yeme denildiğinde aklımdan çıkmaz :) ben bu şekilde kimyonla herşeyi yiyorum canım benim bebinto gazlı kaka gaz çıkarıyor gene gazlı gaz damlası kullanıcam mecbur sağlık ocağı kullan ondan uykusu düzensiz bukadar çok ağlıyor dedi biogaia da olmuş 69 tl şaka gibi

Ben alamadım ya kalmamış. Mağazaya gittim orda da kalmamış
Ürünü kaldırmışlar canım sanırım yanlış fiyat girildi o kadar çok kişi almış ki. Hesabinibilenanne var Instegramda ordan takip ediyodum bende :) Kargoya vermişler benimkileri.

Nohut yiyen varmı ya canım çekti yesemmi gaz yapar mı ölcem artık ya peynir ekmek kabak tatlısı yemekten gaz olmasın diye hiçbirşey yiyemiyorum
Önceden suya koyuyoruz zaten canım iyice şişiyor gazı kalmıyor güzelce de pişirdin mi bişey olmaz inşallah. Tabi çok yersen yine sıkıntı olur belki ama canın çekmiş azcık ye. Ben herşeyi yiyorum artık az az

Teşekkür ederim çok :)

Ürünü kaldırmışlar canım sanırım yanlış fiyat girildi o kadar çok kişi almış ki. Hesabinibilenanne var Instegramda ordan takip ediyodum bende :) Kargoya vermişler benimkileri.
Süper valla iyi yakalamışsın:) ben de takip ediyorum o sayfayı ama görememişim:) güle güle kullan canm

Canım anne ve kv 'nın bakmasi bambaşka. Anne daha dikkatli canıymış gibi bakar. Kvler öyle değil bence.
Ben o konuda size katılmıyorum ananenin ne kadar torunuysa babanenin de o kadar torunu. Erkek kardeşin olsa annen senin çocuğuna farklı onun çocuğuna farklı mı davranır. Sonuçta annen De birinin kayınvalidesi. Herkes bebek bakmaktan anlamıyo sorun o canım.

Masallah canım umarım sever :) 10 dk bile olsa insanın işine çok yarıyor
Aynen canım. Ben zaten mutfağa yanıma alıyorum. Yemek bulaşık hallederken biraz duruyo bana biseyler anlatıyo. Biraz da oyun halısıyla vakit geçirsin istiyorum. :) bi zaman sonra sıkılıyo mutfakta. Birazda onunla uğraşsa yeter de artar bana :)

Canım bazı anneler evet öyle ama ben ne kvler gördüm. Bazısı kızının çocuğunu sayar oglununkini saymaz. Bazısı tam tersidir. Benim mesela anneannem dayımın oğullarına deli olurdu küçükken biz. Onlar yanına gelince öpüp durur, bize bakmazdı bile. Çok zoruma giderdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…