- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #51.801
Şortlara bayıldımmmmm :) fiyatları neydi canımKızlar koton kids siparişlerim geldi bayıldımmmm. Kalitesi kumaşı desenleri nefis. Çok da ucuza aldık :)
Çok tatlılar bakalım bizim nasıl gelecek :)Kızlar koton kids siparişlerim geldi bayıldımmmm. Kalitesi kumaşı desenleri nefis. Çok da ucuza aldık :)
Ne düzelenlion ben sanırım okumamışım yabancı kaldım ist ben deİstanbuldakiler olarak biz de düzenleyelim . Bir de tanıdıklar çıkarmış arada
Normalde nerede oturuyorsunuz canım .. bebişlerimizin arkadaşları olur güzel olurİstanbula sık gidip geliyoruz ona da gelirim :))
Evet bende varım , İstanbul’un neresinde oturuyorsun canım sen .. bugün hava da tam bunaltacak bir hava kışın tam ortasındayız sankiValla ben varım çok bunaldım ya, şu kötü hava da geçsin bence buluşabiliriz :)
Bende gaz sancımızı aşı huzursuzluğu mu çözemedim ya .. ben uyku düzeni geliştireyim derken her gecemiz farklı macera dolu. Aşının huzursuzluğu devam ediyor olabilir mi bilemedim benSabaha karşı 4 te hala uyanıktık kaçta uyuduk bilmiyorum bayılmışım hala huysuz emzik vereyim dedim kustu ilk defa hiç kusmamıştı şimdiye kadar. Şimdi emzirirken yine kustu emzikten bi süre sonra kussa neyse emerken kustu anlamadım. Çok moralim bozuk
Ankara’da ki arkadaşlar buluşma düzenleyelim demişlerdi biz de İstanbul’daki arkadaşlarla düzenlesek mi diye bahsi geçti canım .. sen İstanbul’un neresinde oturuyorsun cankmNe düzelenlion ben sanırım okumamışım yabancı kaldım ist ben de
Küçükçekmece cnm sen nerdesin ?bana uyar valla az biraz şu havalar düzelsin neden olmasın gelirim
Ankara’da ki arkadaşlar buluşma düzenleyelim demişlerdi biz de İstanbul’daki arkadaşlarla düzenlesek mi diye bahsi geçti canım .. sen İstanbul’un neresinde oturuyorsun cankm
Cnm bizim de 3 gün huzursuzdu ateş çok şükür 37.2 üstüne çıkmadı gerçi ben de dikkat ettim hep ince giydirdim ama ağrısı olduğu için ağladı uyumadı özellikle sol bacağını kaldıramıyordu sanırım ağrı yapan oydu hatta dr demişti bi aşı çok ağrı yapar diye merak etme yarın hiç birşeyi kalmayacak Allah’ın izniyleSabaha karşı 4 te hala uyanıktık kaçta uyuduk bilmiyorum bayılmışım hala huysuz emzik vereyim dedim kustu ilk defa hiç kusmamıştı şimdiye kadar. Şimdi emzirirken yine kustu emzikten bi süre sonra kussa neyse emerken kustu anlamadım. Çok moralim bozuk
Doktorum kontrole gittiğimizde hep çok hareketli bir kız derdiMaşallah maşallahoyun oynamanın çok faydası oluyordur tabi. Yine de çocuktan çocuğa değişiyor ya, bir arkadaşımın oğlu kırkı çıkmadan tam dönebiliyordu. Bebekliğinden belliydi yani büyüyünce de çok hareketli bir çocuk oldu
Evet canım ilk çocuğum benimbizim kız da zayıf belki ondandır, cadı da biraz, profil fotoğrafımda uyurken anlaşılmıyor pek
Bende öyleyim maalesef mama da içmiyorEmzirirken savaş yapıyoruz sanki emerken debelenip duruyor ağlıyor bu ne ya var mı böyle olan hoplatarak emziriyorum
Canım gazi mı var ki, ya da uykusuEmzirirken savaş yapıyoruz sanki emerken debelenip duruyor ağlıyor bu ne ya var mı böyle olan hoplatarak emziriyorum
Hiç bir mağazada kalmamış ağlıcam ya çok üzüldümEki Görüntüle 2238497 Kızlar birkaç yerde okudum bu mama sandalyesi çok iyiymiş alırsanız indirimde bana iki tane lazım ucuz arıyorum o yüzden alamıyorum
Canım bizde yok hiç öyle bişey ama benim kızımda öyle bişey olsa kesinlikle alırdım zaten kendimizden biliyoruz çok acıyan bi bölge değil sir Ağca’yla 1 saniyelik bişey okula başladığı zaman alırdım ben olsamKızlar aklıma takılan bisey var. Benim babam tarafı tek kaşlı, öyle olduğundan biz üç kardeşte öyle doğmuşuz. Şimdi büyük ihtimal kızım da aynı olacaküzülüyorum çünkü tek kaşlı olmak benim ozguvenimi hep yerle bir ederdi. Annemde aldirtmazdi. Babamın tek kaş olması çok hoşuna gider ve çok memnundu bizim öyle olmamızdan sizin böyle bi durumunuz veya cevrenizde böyle olan birisi var mı?
Alabildin mi canım ve hangi şehirdesiniz istanbulda izmirde Ankara’da var bursada yokYa ben sabahtan beri bunu almaya çalışıyorum ama hata veriyor alamıyorum. Diğer renkleri kalmamış zaten. Bu da hata veriyor. Ben de 3 mama sandalyesi alıcam buarada. Annemin ve kvnin evine de birer tane almam gerek. Diğer ikisini ikea alıcam.
Kuzum o zamana alırım ama ben daha da küçükkeni düşünüyorum.Canım bizde yok hiç öyle bişey ama benim kızımda öyle bişey olsa kesinlikle alırdım zaten kendimizden biliyoruz çok acıyan bi bölge değil sir Ağca’yla 1 saniyelik bişey okula başladığı zaman alırdım ben olsam
Ateşi olmadığına emin misin canım ateşi olunca elleri buz gibi oluyo Benim kızımınDün 2.ay aşımızı olmuştuk şükür hiç ateşi çıkmadı oglumun maşallah huzursuz da olmadı.
Bugun ilk defa tırnakların kestim eldivenleri çıkardım artık ama elleri buz gibi sizlerin nasl kıyamıyorum paşama eldiven takmakta istemiyorum artık
Bebişleriniz birşeyler tutuyo mu ya da ne zaman tutucaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?