2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Valla ben varım çok bunaldım ya, şu kötü hava da geçsin bence buluşabiliriz :)
Evet bende varım , İstanbul’un neresinde oturuyorsun canım sen .. bugün hava da tam bunaltacak bir hava kışın tam ortasındayız sanki

Bende gaz sancımızı aşı huzursuzluğu mu çözemedim ya .. ben uyku düzeni geliştireyim derken her gecemiz farklı macera dolu. Aşının huzursuzluğu devam ediyor olabilir mi bilemedim ben eğer gazı çıkmadıysa o dank kusturıyormuş canım olabilir mi

Ne düzelenlion ben sanırım okumamışım yabancı kaldım ist ben de
Ankara’da ki arkadaşlar buluşma düzenleyelim demişlerdi biz de İstanbul’daki arkadaşlarla düzenlesek mi diye bahsi geçti canım .. sen İstanbul’un neresinde oturuyorsun cankm

Cnm bizim de 3 gün huzursuzdu ateş çok şükür 37.2 üstüne çıkmadı gerçi ben de dikkat ettim hep ince giydirdim ama ağrısı olduğu için ağladı uyumadı özellikle sol bacağını kaldıramıyordu sanırım ağrı yapan oydu hatta dr demişti bi aşı çok ağrı yapar diye merak etme yarın hiç birşeyi kalmayacak Allah’ın izniyle

Doktorum kontrole gittiğimizde hep çok hareketli bir kız derdi bizimkininde yüzü tombik Allah bağışlasın

Kızlar aklıma takılan bisey var. Benim babam tarafı tek kaşlı, öyle olduğundan biz üç kardeşte öyle doğmuşuz. Şimdi büyük ihtimal kızım da aynı olacak üzülüyorum çünkü tek kaşlı olmak benim ozguvenimi hep yerle bir ederdi. Annemde aldirtmazdi. Babamın tek kaş olması çok hoşuna gider ve çok memnundu bizim öyle olmamızdan sizin böyle bi durumunuz veya cevrenizde böyle olan birisi var mı?

Canım bizde yok hiç öyle bişey ama benim kızımda öyle bişey olsa kesinlikle alırdım zaten kendimizden biliyoruz çok acıyan bi bölge değil sir Ağca’yla 1 saniyelik bişey okula başladığı zaman alırdım ben olsam

Alabildin mi canım ve hangi şehirdesiniz istanbulda izmirde Ankara’da var bursada yok

Kuzum o zamana alırım ama ben daha da küçükkeni düşünüyorum. şimdi belli değil ama bi kaç aya falan belli olacak

Dün 2.ay aşımızı olmuştuk şükür hiç ateşi çıkmadı oglumun maşallah huzursuz da olmadı.
Bugun ilk defa tırnakların kestim eldivenleri çıkardım artık ama elleri buz gibi sizlerin nasl kıyamıyorum paşama eldiven takmakta istemiyorum artık
Bebişleriniz birşeyler tutuyo mu ya da ne zaman tutucaklar

Ateşi olmadığına emin misin canım ateşi olunca elleri buz gibi oluyo Benim kızımın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…