2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Cildinde kızarıklıklar falanda varmıydı?

Canım ben bu şekilde yatırıyorum yastığı dik tutup

Cildinde kızarıklıklar falanda varmıydı?
Yok canım hiç cilt tepkimiz olmadı ama sadece son 2 haftadır poposunun tam iç kısmı biraz kırmızı oluyor , kaka da yapmadığı halde. Cildinde kuruluk var bir kez bebeyağı sürmemiştim acayip kuruydu. Süt ürünleri haricinde diyet yapmadım yedim ama 4 gün önce kontrolde cocuk doktorumuz katı diyete gir sonra ekleyelim hangi besine alerjisi var öyle bulalım dedi. Kaka rengimiz koyu yeşil oldu neocate ile. Ben girmedim 5 mart alerji doktorunda randevumuz var ona göre hareket etmek istiyorum. Sanki alerjimiz yok ve bağırsakları tepkili diye düşünüyorum.
Egzama veya atopik dermatit olmadık , yani konak sorunumuz da yok, çok şükür kilo alımı da iyi. Yani gastroenteroloji inek sütü alerjisi dedi bakalım alerji doktoru ne diyecek.

Anladım canım dediğin gibi poposunun tam iç kısmı benimkininde kızarık cildi kuru konak yok yer yer kızarıklıklar oluyo doktor atopik dermatit dedi krem verdi süt alerjisi olabilir dedi yeme içme vs saydı bi süre yemedim sonra tekrar başladım bende yediğim bişeye tepki olduğunu düşünüyorum alerji testleri 6.aydan önce yapılmıyo dedi neyi nasıl anlıycaz bilmiyorum

Biz yine de yaptırdık kanda yumurta ve süte bakıldı çıkmadı, seviyesi ileri dereceyse çıkar demişti doktorumuz.

Kızlar Boyner de 300 TL ye 75 TL indirim varmış . Carters ürünlerinde de indirim varmış . İki indirim birleşebiliyor haber bereyim dedim :) bu ay battık zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…