2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
maflor ne icin cnm bebege hangi ilaclari veriosn.biz 2.gaz damlasi sab simpleks aldik bu sfeer ama kakayi zor yapiyor dedim dra telefonda yanina maflor damla yada biogia kullanabilirsin dedi ama almadim.maflor nasil
Benim kızında aynı sorun var ama doktor maflor damla yazmış kağıda ama maflor plus maflor damla ikisi ayrı mi plus ne farkı var bilen varmi

Kanguru kullananlar memnunusunuz yada araştıranlar ne alacaksınız bu markaya iyi ve ucuz diyorlar ama bilen var mı ya daha önce hiç kullanmadım

Süper olmuş bizde daha 15 günlükken yapmıştık ama düzgün bir kolaj programı bulamadığım için harfler kaydı :)) maşallah atlasıma yerim onuu
Çok sağol kuzum eminim sizinkide çok güzel olmuştur. bende excelde yaptım biseyler işte

maflor ne icin cnm bebege hangi ilaclari veriosn.biz 2.gaz damlasi sab simpleks aldik bu sfeer ama kakayi zor yapiyor dedim dra telefonda yanina maflor damla yada biogia kullanabilirsin dedi ama almadim.maflor nasil
Canım ben biogaia ve sab simplexi 2 sini birden kullanıyorum ve rahatladık ilk sadece biogaia işe yaramamıştı

DepresifPolyanna canım bebeğin yemeye başladı mı

Carsamba persembe biraz baslamisti. Cuma dan beri yine feci durumdayiz. Bugün sabahtan beri emmedi demin uykusunda uyanir gibi oldu oyle az az iki memeyi emzirdim. Mamayi da ayni sekilde uyuturken veriyoruz. 30 cc falan iciyor. Kan idrar tahlili yaptirdik kan temiz çıktı kültür sonucunu bekliyoruz. Cocuk doktoru gastroentrolijiye gidin dedi randevu almaya çalışıyoruz özel e gitme imkanım yok tetkiklerin masrafini karsilayamayiz. Cok kötüyüm dua edin iştahı düzelsin biraz. Zaten kilo alimi yavaş iyice zayıflayacak diye korkuyorum. Bugun oturdum yarim saat ağladım. Uykusunda başında bekliyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…