- 31 Temmuz 2016
- 1.220
- 1.009
- 133
- 35
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #51.981
İste zorla emiyor. Agliyor illa parmagi istiyor. Gece uyurken emiyor gunduz savas var. Bakalim unutur insallah corapla gecirecegiz bir kac gunu. 3 ayina 1 hafta var.Ne kadarlikti kuzum. Akıllanmış kuzucuklarimiz. Isırarak emsin bari. Emmiyo mu yoksa
Ben de aciktigini dusunuyorum ama memeyi almiyor. Biraz rahatlama olarak da goruyor ama el emmesi olayini gecti bizimki parmagi emiyor hic bbirakmak istemiyor. Suan sevimli duruyor ama ilerde hic biraktiramamaktan korkuyorumBenimki de hep emiyor elini ama emmeye başladığında acıktığını düşünüp hemen doyuruyorum emmeyi kesiyor. Elini emmesi acıktığının göstergesi değil mi? Yada ilerleyen aylarda dişinin kaşındığı anlamına gelir.
Bizimkisi memeyi bırakıp emiyo, memeyi emip doyduktan sonrada emiyo canım. Kesin aciktiginin göstergesi değil sanirimBenimki de hep emiyor elini ama emmeye başladığında acıktığını düşünüp hemen doyuruyorum emmeyi kesiyor. Elini emmesi acıktığının göstergesi değil mi? Yada ilerleyen aylarda dişinin kaşındığı anlamına gelir.
Inşallah unutur canım allah kolaylık versinİste zorla emiyor. Agliyor illa parmagi istiyor. Gece uyurken emiyor gunduz savas var. Bakalim unutur insallah corapla gecirecegiz bir kac gunu. 3 ayina 1 hafta var.
Maflor nerden aldınız acabaKilomuzda gayet normal dogru söylemiş eskilerimiz. Maflor gayeet güzeldi hiç sancı yaşamıyorduk degiştirdik gaz sancısı başladı galiba ona geri dönecem ben çok sakindi onu kullanırken
Evet ya çok sevimli oluyorlar videoya çektim benBen de aciktigini dusunuyorum ama memeyi almiyor. Biraz rahatlama olarak da goruyor ama el emmesi olayini gecti bizimki parmagi emiyor hic bbirakmak istemiyor. Suan sevimli duruyor ama ilerde hic biraktiramamaktan korkuyorum
Genel olarak birşeyleri emmeyi seviyor bu bebeler demek ki:) ne olduğunun önemi yok hahahaBizimkisi memeyi bırakıp emiyo, memeyi emip doyduktan sonrada emiyo canım. Kesin aciktiginin göstergesi değil sanirim
Sari hametan cnmBebeklerinizde boyun altında pişik oluyormu
Oluyorsa ne sürüyosunuz
Bizim oluyor. Ben de pişik sanıp bepanthen falan sürüyordum. Sonra yanağımızda birşeyler çıkıp doktora gittiğimizde boyun altındakilerin de yanağındakilerin de atopik dermatit olduğunu öğrendim. Sen bepanthen sürebilirsin canm. Pişikse bepanthenle geçer zaten.Bebeklerinizde boyun altında pişik oluyormu
Oluyorsa ne sürüyosunuz
Bize de mukuslu ve kan görürsen haber ver demişti doktorumuz canım bi göstermekte fayda var sanki .. pütürlükler bizde de var o senin yediklerine göre olur demiştiKızlar biliyorsunuz benim kızım kaka yapmıyor acayip bir meme reddi var bu ay 600 gr ancak alacak gibi kilo alımı durdu haftalardır aynı kilo fitil atınca yapıyor kaka diğer gün kendi yapabiliyor sonra yine yapamıyor besin ailerjisinde meme reddi ve kabızlık ta yazıyor artık şüphe geldi bana kakası nasıl sizce DİKKAT alttaki resimlerde kakalı bez var istemeyen midesi bulanan bakmasın sonra bana bişey demesin kakada sünen şeyler var mukus dedikleri omu sizinkiler böylemi benim kızım haftada bir kaka yaparda tespit edemiyorum valla küçük resim olarak attım kocaman görünüyor midesi bulanan olursa şimdiden özür dilerim çok bunaldım ya nerdeyse emmeyi bıraktı
Çok tatlısınız maiallah Allah nazardan saklasın siziKizlar nasiliz :))
Canım mukus sürekli mi oluyor bazen mi bebek huzurlu uykusu iyi beslenmesi iyi ise mukus çok dikkate alınmıyor ama sürekli mukus kilo alımı az bağırsakları aşırı gürültülü ise alerji olabilir doktoruna sor ya da gastroenterolojiye git benceKızlar biliyorsunuz benim kızım kaka yapmıyor acayip bir meme reddi var bu ay 600 gr ancak alacak gibi kilo alımı durdu haftalardır aynı kilo fitil atınca yapıyor kaka diğer gün kendi yapabiliyor sonra yine yapamıyor besin ailerjisinde meme reddi ve kabızlık ta yazıyor artık şüphe geldi bana kakası nasıl sizce DİKKAT alttaki resimlerde kakalı bez var istemeyen midesi bulanan bakmasın sonra bana bişey demesin kakada sünen şeyler var mukus dedikleri omu sizinkiler böylemi benim kızım haftada bir kaka yaparda tespit edemiyorum valla küçük resim olarak attım kocaman görünüyor midesi bulanan olursa şimdiden özür dilerim çok bunaldım ya nerdeyse emmeyi bıraktı
Canım hiç bulamasaydım ben de bunu alıcaktım iyi yapmışsın güle güle kullanınOzgebalaban11 indirimin bitmesine yarım saat kala karar verip bunu aldım ben de seninkinin bir alt modeli ama ben joie ürünlerini çok beğeniyorum. Ana kucağımız da joie. Bu model de kötü değildir heralde. Böyle fonksiyonel mama sandalyeleri baya pahalı. Kaçırmak istemedim indirimi:)
Maşallah sizeçok tatlı olmussunuuzz :) fikrini çalıcam galiba
Ayyy maşallah canım nazar olmasın bolca oku kendinize çok güzelsiniz rabbim ayırmasın
Oyy maşallah çekirdek aile kombini :))
Maşallah çok tatlı olmuşsunuz :)
Süpersiniz:)
Çok tatlısınız maiallah Allah nazardan saklasın sizi
Oo konusmalar olmus giremedim bugün :) ben yunuselinde oturuyorum :)Ben yıldırımdayım davutdede de. Amelie görüklede ebruli nerde bilmiyorum
Uyutup koyuyorum uyanırsa mesela gazı için bekliyorum kendisi dalar mı diye başlıyor elini ağzına götürmeye öyle olunca alıp tekrar emziriyorum dalana kadarKızlar bebegi parmağını emen var mı? Benim bebeğim kesif olayını filan aştı el emmesini de gecti baya bildiğiniz sağ elinin baş parmağını cuk cuk cuk sesler çıkartarak emiyor. Öyle ki eme eme uykuya dalıyor kendi kendine. Çorap taktım ellerine akşama inledi çorabı yaladı. Yok unutmuyor parmak emmeyi. Hatta memeyi emmek istemiyor araya parmağını sokmaya çalışıyor. Emzik vermeli miyim sizce? Bu sefer de beni hiç emmez diye korkuyorum
Benimkinde beyaz tanecik daha çoktu, bağırsaklarında aşırı ses vardı gazı gürültülü yani minicik bebek bu kadar ses nasıl çıkarır dedik ve mukuslu kaka gelmeye başlamıştı o arada. Yeşil de yapıyordu bazen. Ben süt ürünlerini kesince mesela tanecik hiç olmadı mukus yok ve bağırsaklarından ses kesildi, gazı da normal bazen pırt diye ya da hafif yüksek seste oluyor şimdi .Lalekiran in bebeğinin de öyleydi inek sütü alerjisi çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?