2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ben de aciktigini dusunuyorum ama memeyi almiyor. Biraz rahatlama olarak da goruyor ama el emmesi olayini gecti bizimki parmagi emiyor hic bbirakmak istemiyor. Suan sevimli duruyor ama ilerde hic biraktiramamaktan korkuyorum

Bizimkisi memeyi bırakıp emiyo, memeyi emip doyduktan sonrada emiyo canım. Kesin aciktiginin göstergesi değil sanirim

Ozgebalaban11 indirimin bitmesine yarım saat kala karar verip bunu aldım ben de seninkinin bir alt modeli ama ben joie ürünlerini çok beğeniyorum. Ana kucağımız da joie. Bu model de kötü değildir heralde. Böyle fonksiyonel mama sandalyeleri baya pahalı. Kaçırmak istemedim indirimi:)

Eklentiler

• 0338F843-4023-4B0C-A0B8-39C9A541DDF0.webp
    22 KB · Görüntüleme: 65
Ben de aciktigini dusunuyorum ama memeyi almiyor. Biraz rahatlama olarak da goruyor ama el emmesi olayini gecti bizimki parmagi emiyor hic bbirakmak istemiyor. Suan sevimli duruyor ama ilerde hic biraktiramamaktan korkuyorum
Evet ya çok sevimli oluyorlar videoya çektim ben

Bebeklerinizde boyun altında pişik oluyormu
Oluyorsa ne sürüyosunuz
Bizim oluyor. Ben de pişik sanıp bepanthen falan sürüyordum. Sonra yanağımızda birşeyler çıkıp doktora gittiğimizde boyun altındakilerin de yanağındakilerin de atopik dermatit olduğunu öğrendim. Sen bepanthen sürebilirsin canm. Pişikse bepanthenle geçer zaten.

Bize de mukuslu ve kan görürsen haber ver demişti doktorumuz canım bi göstermekte fayda var sanki .. pütürlükler bizde de var o senin yediklerine göre olur demişti

Canım mukus sürekli mi oluyor bazen mi bebek huzurlu uykusu iyi beslenmesi iyi ise mukus çok dikkate alınmıyor ama sürekli mukus kilo alımı az bağırsakları aşırı gürültülü ise alerji olabilir doktoruna sor ya da gastroenterolojiye git bence

Canım hiç bulamasaydım ben de bunu alıcaktım iyi yapmışsın güle güle kullanın

Maşallah size çok tatlı olmussunuuzz :) fikrini çalıcam galiba

Ayyy maşallah canım nazar olmasın bolca oku kendinize çok güzelsiniz rabbim ayırmasın

Oyy maşallah çekirdek aile kombini :))

Maşallah çok tatlı olmuşsunuz :)

Çok tatlısınız maiallah Allah nazardan saklasın sizi

Çok teşekkür ederiz hepinize :)

Uyutup koyuyorum uyanırsa mesela gazı için bekliyorum kendisi dalar mı diye başlıyor elini ağzına götürmeye öyle olunca alıp tekrar emziriyorum dalana kadar

Lalekiran in bebeğinin de öyleydi inek sütü alerjisi çıktı
Benimkinde beyaz tanecik daha çoktu, bağırsaklarında aşırı ses vardı gazı gürültülü yani minicik bebek bu kadar ses nasıl çıkarır dedik ve mukuslu kaka gelmeye başlamıştı o arada. Yeşil de yapıyordu bazen. Ben süt ürünlerini kesince mesela tanecik hiç olmadı mukus yok ve bağırsaklarından ses kesildi, gazı da normal bazen pırt diye ya da hafif yüksek seste oluyor şimdi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…