2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Benimkide elini yumruk yapıp emiyor az kaldı parmağı bulacak bende emzik vermeye çalışıyorum tam o ara uykuya dalarken yapıyor sadece şu emziğe bi alışsa

Bebeğin parmağını emmesi sağlıklı olduğuna yönelik göstergelerden biriymiş. Benim kızım da öyle uyanınca da emiyor hiç engellemiyorum

emzik cok kurtariciymis onu anladim basta bnde vermedim ama iyiki vermisim surekli vermediğin surece sıkıntı olmaz emzigi.elini emen uslu olur derler hep)
Evet maşallah subhanallah bebegim çok uslu ama emme problemimiz var zaten bir de parmak meselesi çıkınca üzüldüm nasıl başa çıkacağım diye

Aynen aynen ne yapacağız elini emen hic hic bırakamıyor diye okudum hep netten
Bende bırakmaz diye korkuyorum ama çokta tatlı olmuyo mu canım:)
Hiç bilmiyorum ki kendiliğinden bırakmazlar mı acaba? Bi de elini emince meme veriyorum canım ben, azaliyo o zaman. Sende dene istersen belki unutur.

Benimkide elini yumruk yapıp emiyor az kaldı parmağı bulacak bende emzik vermeye çalışıyorum tam o ara uykuya dalarken yapıyor sadece şu emziğe bi alışsa
Başta benim de öyleydi aman vazgeçir parmagı çok sevdi yumruğu yine arada emiyordu parmağı hic bırakmak istemiyor

Bebeğin parmağını emmesi sağlıklı olduğuna yönelik göstergelerden biriymiş. Benim kızım da öyle uyanınca da emiyor hiç engellemiyorum
Evet okudum öyle yazıyor ben de bunu okuyunca engellemedim sadece yumruğunu emiyordu. Simdi parmagi buldu ve surekli emmek istiyor arada filan degil. Kendi kendine uyuyor parmagi emerek okadar yani

Bende bırakmaz diye korkuyorum ama çokta tatlı olmuyo mu canım:)
Hiç bilmiyorum ki kendiliğinden bırakmazlar mı acaba? Bi de elini emince meme veriyorum canım ben, azaliyo o zaman. Sende dene istersen belki unutur.
Verdim dedigin gibi bu sefer de memeyi parmaga nazaran yumusak buluyor ve kiziyor memeyi isirmayi da ogrendi bu sayede vuruyor memeye

Benimki de hep emiyor elini ama emmeye başladığında acıktığını düşünüp hemen doyuruyorum emmeyi kesiyor. Elini emmesi acıktığının göstergesi değil mi? Yada ilerleyen aylarda dişinin kaşındığı anlamına gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…