2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar gribim kızımada geçti sanırım . Sürekli hapşırıyor ve öksürmesi var ama ateş yok şükür . Burnunu aspire ettim burun akıntısıda geldi katı sümüklerin yanında . Doktora hemen goturmeli miyim yoksa bekliyim mi napıyım bilemedim huzursuzlugu falan yok. Hastaneler malum mikrop yuvası sağlam cocugu hasta cıkarmak ıstemıyorum hastaneden . Sizce ne yapmalıyım

canım korkutmak istemem ama öksürük beni korkutuyor benim kızımın sadece öksürüğü vardi hemen indi aşağı bronşit oldu 10 gün yattık hastanede.bende burnunu filan acip sürekli temizledim bol emzirdim ama nafile.isterseniz bi götürün dinlesinler ciğerlerini.gecmis olsun

Maflor kullananlara bakıyorum geneli ishal bebek acaba ishal ve kabızlıği aynı qndami düzenliyor yani ishal olup kullananın ishali kabız olanın kabizligina iyi geliyor

Biz yine de yaptırdık kanda yumurta ve süte bakıldı çıkmadı, seviyesi ileri dereceyse çıkar demişti doktorumuz.
Bende yaptırmak istedim yapılmaz gibi konuştu doktor yapılıyosa öprendiğim iyi oldu canım çok sağol benimkinde sık sık ishal oluyo kendi sütüm herzaman değil ama bazen yanağına değdiğinde kızarık kalıyo yanağı

Öksürüğü çok muydu . Bizimkinin hapşırığı daha fazla öksürüğü az . Acaba genzine tükürük faln mı kaçıyoda öksürüyor . Hıc kotuyu dusunmek ıstemıyorum ama herşey olabılır tabi . Biraz daha takip edeyımde olmadı yarın gotururum .

Bence götürün benim kızım iki aylık ilk başta burnu tıkalı hafif hırıltı vardı serum fizyolojik yap çok mühim birşeyi yok dedi ben biraz ihmal ettim bu sefer öksürük ve burun akıntısına çevirdi hemen acile götürdüm cigerlerine inmemis seruml devam dedi

Kızlar bizim bu burun tıkanıklığı geçmek bilmedi ya bir aydır aynı hergün aspire ediyorum. Artık yavrumun canı acıyor yaparken çok ağlıyor dün yine hızlı hızlı nesef alıp verince korkmaya başladım dr msj attım sesini kaydet nefesinin dedi kaydedip yolladım bir dr görsün dedi malum hafta sonu çalışmıyordu bende dayanmadım bugün karda kışta acile gittim şükür ciğerlerde birşey yoktu kan verdik sonuç geç çıkacak diye eve geldik dilinin arkasında yara var dedi dr ne yarası onu da anlamadım ya ama bebeğim günlerdir salya akıtıyor ve yutkunmakta zorlanıyordu hatta boğuluyordu meme yerken bakalım yarın kendi doktoruna götürmeyi düşünüyorum var mı sizde dilde yara yada geçmemiş burun akıntısı ?

Cnm ark yazdığı gibi korkutmak istemiyorum ama bir ay önce bizde bronşiolit geçirdik hastadır yattık inş seninki sadece bir griptir ama içim rahat etsin diyorsan git bence de evet aciller mikrop yuvası bizde bugün gittik ama yapacak birşey yok ben biraz evhamlı oldum inş iyi olur bebişin

Canım bizde aynı durumdayız . Emziği bile istemiyor bazen .
Ben eldiven taktım akşama ağladı bugun de oyle unutmuyor parmagi. Biraz da cezalandirildigini düşündü sanırım. Butun gun huzursuzdu. Simdi de dilini emmeye basladi elin yasak oldugunu anlayica. Hic emzik vermemistim ben. Mecbur kalirsam emzik deneyecegim artik

Doktorun yazdığı maflor damla bide bioga diye başlayan bı damla netten bakıyorum ürün maflor damla bide maflor plus damla diye var hangini alcam bilmiyorum bu plus ne demek
bana dr maflor damla dedi cnm plus olani demedi ya da biogia dedi ikisi de ayni isleve sahip demekki cok bilgim yok acikcasi.sab simplekse ek ya maflor ya biogia damla dedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…