- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #52.061
Biogia gaz için değil mi canım? Bizim hiç gaz problemimiz olmadığı için hiç kullanmadık öyle ilaçlar. Doktorumuz da vermedi. Kullanmak mı gerek acaba?Biogaia falan kullanıyor musunuz canım. Etki ederdi belki.
saolasin cnmGeçmiş olsun canım
fitilin adı ney cnm bizde ayniyiz gaz var kaka yokBenim kızında öyle gaz var kaka yok
canım korkutmak istemem ama öksürük beni korkutuyor benim kızımın sadece öksürüğü vardi hemen indi aşağı bronşit oldu 10 gün yattık hastanede.bende burnunu filan acip sürekli temizledim bol emzirdim ama nafile.isterseniz bi götürün dinlesinler ciğerlerini.gecmis olsunKızlar gribim kızımada geçti sanırım . Sürekli hapşırıyor ve öksürmesi var ama ateş yok şükür . Burnunu aspire ettim burun akıntısıda geldi katı sümüklerin yanında . Doktora hemen goturmeli miyim yoksa bekliyim mi napıyım bilemedim huzursuzlugu falan yok. Hastaneler malum mikrop yuvası sağlam cocugu hasta cıkarmak ıstemıyorum hastaneden . Sizce ne yapmalıyım
coook güzel olmussBabamızın doğum günüydü küçük süpriz yaptık:)))Eki Görüntüle 2238754
kuzum burnu tikalidir horluyorsabebegi horlayan varmi dra sordunuzmu hic
Cok guzl olms cnm:) naslsn nasl gdyrBabamızın doğum günüydü küçük süpriz yaptık:)))Eki Görüntüle 2238754
Doktorun yazdığı maflor damla bide bioga diye başlayan bı damla netten bakıyorum ürün maflor damla bide maflor plus damla diye var hangini alcam bilmiyorum bu plus ne demekfitilin adı ney cnm bizde ayniyiz gaz var kaka yok
Sağol canım :) iyi şükür yolunda herşey senin nasıl gidiyor alıştın mi bebise Izmire. :)))) Kendin için bebis için doktor veya herhangi bi ihtiyacın olursa yardımcı olurum canım benim. Bucadasiniz demi.Cok guzl olms cnm:) naslsn nasl gdyr
Bende yaptırmak istedim yapılmaz gibi konuştu doktor yapılıyosa öprendiğim iyi oldu canım çok sağol benimkinde sık sık ishal oluyo kendi sütüm herzaman değil ama bazen yanağına değdiğinde kızarık kalıyo yanağıBiz yine de yaptırdık kanda yumurta ve süte bakıldı çıkmadı, seviyesi ileri dereceyse çıkar demişti doktorumuz.
canım korkutmak istemem ama öksürük beni korkutuyor benim kızımın sadece öksürüğü vardi hemen indi aşağı bronşit oldu 10 gün yattık hastanede.bende burnunu filan acip sürekli temizledim bol emzirdim ama nafile.isterseniz bi götürün dinlesinler ciğerlerini.gecmis olsun
Bence götürün benim kızım iki aylık ilk başta burnu tıkalı hafif hırıltı vardı serum fizyolojik yap çok mühim birşeyi yok dedi ben biraz ihmal ettim bu sefer öksürük ve burun akıntısına çevirdi hemen acile götürdüm cigerlerine inmemis seruml devam dediÖksürüğü çok muydu . Bizimkinin hapşırığı daha fazla öksürüğü az . Acaba genzine tükürük faln mı kaçıyoda öksürüyor . Hıc kotuyu dusunmek ıstemıyorum ama herşey olabılır tabi . Biraz daha takip edeyımde olmadı yarın gotururum .
Cnm ark yazdığı gibi korkutmak istemiyorum ama bir ay önce bizde bronşiolit geçirdik hastadır yattık inş seninki sadece bir griptir ama içim rahat etsin diyorsan git bence de evet aciller mikrop yuvası bizde bugün gittik ama yapacak birşey yok ben biraz evhamlı oldum inş iyi olur bebişinÖksürüğü çok muydu . Bizimkinin hapşırığı daha fazla öksürüğü az . Acaba genzine tükürük faln mı kaçıyoda öksürüyor . Hıc kotuyu dusunmek ıstemıyorum ama herşey olabılır tabi . Biraz daha takip edeyımde olmadı yarın gotururum .
Ben eldiven taktım akşama ağladı bugun de oyle unutmuyor parmagi. Biraz da cezalandirildigini düşündü sanırım. Butun gun huzursuzdu. Simdi de dilini emmeye basladi elin yasak oldugunu anlayica. Hic emzik vermemistim ben. Mecbur kalirsam emzik deneyecegim artikCanım bizde aynı durumdayız . Emziği bile istemiyor bazen .
bana dr maflor damla dedi cnm plus olani demedi ya da biogia dedi ikisi de ayni isleve sahip demekki cok bilgim yok acikcasi.sab simplekse ek ya maflor ya biogia damla dedi banaDoktorun yazdığı maflor damla bide bioga diye başlayan bı damla netten bakıyorum ürün maflor damla bide maflor plus damla diye var hangini alcam bilmiyorum bu plus ne demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?