2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
eldiveni daha hic cikarmadim arada kisa sureli cikariyorum tirnagini kesme simdilik dediler hala duruyo

bana dr maflor damla dedi cnm plus olani demedi ya da biogia dedi ikisi de ayni isleve sahip demekki cok bilgim yok acikcasi.sab simplekse ek ya maflor ya biogia damla dedi bana
Aynen bana da öyle dedi plus yazısını nette araştırınca gördüm ne anlamı var çözemedim benim kızıma kabızlık için yazmıştı ama mafloru hep ishal olanlar kullandık yazıyor acaba ishal olanı kesiyor kabız olanında kabizligimi iyi ediyor

Allah yardimcin olsun canım bozma moralini sağlığında sıkıntı olmasın düzelir inşallah. Bazı bebekler iştahsız oluyor maalesef ki. Sen iyi düşün ki iyi olsun

dr ne diyor canım bu duruma.insallah bur an once düzelir kuzum

dr ne diyor canım bu duruma.insallah bur an once düzelir kuzum

Meme ucu şaşkınlığı yaşıyor olabilirmiş, gaz dan olabilirmiş, gaz reflüsünü tetikliyormus bla bla hep aynı teorik bilgiler...

Biogia gaz için değil mi canım? Bizim hiç gaz problemimiz olmadığı için hiç kullanmadık öyle ilaçlar. Doktorumuz da vermedi. Kullanmak mı gerek acaba?

Sadece gaz için değil canım, bağırsakları da düzenliyor, kabızlığa ishale iyi geliyor. Probiyotik bakteriler var içinde.

Anladım canım. Bir doktorumuza sorayım bakalım. Pek ilaç takviyesi sevmeyen doğal akışına bırakan bir doktor. Bebeği çok zorlamıyorsa hiç birşey yapma sadece sıcak suda karın masajı diyor. Dayanılmayacak sıkıntısı olursa fitil diyor. Şimdiye kadar 1 kere fitil yaptım çok zorda kalmadıkça yapmıyorum. Ama bu biogaia yı bir soracağım.

kızlar benimde bebeğim basını tutmuyor hala.canım sıkılıyor bu duruma.biiri normal desin benimkide tutmuyor desin 66 gunluk
Canım 81 günlüğüzgünlük dedik madem.
Bizimkide tutamıyor bende biraz can sıkıyorum buna.Ama 3 aya kadar normal deniyor 3 ay bitiminde durumu paylaşiym senle.

Canım 81 günlüğüzgünlük dedik madem.
Bizimkide tutamıyor bende biraz can sıkıyorum buna.Ama 3 aya kadar normal deniyor 3 ay bitiminde durumu paylaşiym senle.
ayy canimm lütfen paylaş benimle bi an once tutsun şu bebeler moralim bozuluyor kafası bi oyana bi buyana dusunce

ayy canimm lütfen paylaş benimle bi an once tutsun şu bebeler moralim bozuluyor kafası bi oyana bi buyana dusunce
Aynen valla benimkide öyle oluyo.Acaba tutabiliomu die kucağımda serbest bırakınca başı geriye gidiyo hemen ağlayıp kızıyor canı acıyor demekki.9 gün sonra aylık konrolümüz var drada sorarım birde tutabiliomu tutamıyomu die bilgi veririm sana inşallah..

Ben 2 aylık kafasını tutan bebek görmedim canım daha anca anca hafif hafif seninkide dik tutmaya çalışıyordur ama sürekli değil tabi minnaklar daha üzülme

Ben 2 aylık kafasını tutan bebek görmedim canım daha anca anca hafif hafif seninkide dik tutmaya çalışıyordur ama sürekli değil tabi minnaklar daha üzülme
Benimkide 3 Mart iki aylik olcak omzuma yaşıyorum kafasını kaldırıyor sağ sol sallanıyor kafası öyle bı tuttuğu yok daha

Sağol canım :) iyi şükür yolunda herşey senin nasıl gidiyor alıştın mi bebise Izmire. :)))) Kendin için bebis için doktor veya herhangi bi ihtiyacın olursa yardımcı olurum canım benim. Bucadasiniz demi.
Benmde iyi gidiyr bebegede buraya da alstm iste insan ailesni arkdslrni ozlyr ama napalm esindende ayri olamyrsn:) evet cnm ozel tinaztepe hastnesine yunus bey doktrmz o takipte 2 aydr memnunum ilgili dr ona devam edrrm sen kme gdyrsn:)

Anladım canım genelde testlerden ziyade annenin gözlemlerine göre tanı koyuyorlar canım . Küçük oldukları için çıkmayabilir ama çıkmaması olmadığı anlamına gelmiyor. Acaba çok mu asitli şeyler yiyorsun öyle kızarıyor ise

Benmde iyi gidiyr bebegede buraya da alstm iste insan ailesni arkdslrni ozlyr ama napalm esindende ayri olamyrsn:) evet cnm ozel tinaztepe hastnesine yunus bey doktrmz o takipte 2 aydr memnunum ilgili dr ona devam edrrm sen kme gdyrsn:)
Arkadaş aile özlenir ama eş ayrı tabikide o olunca hasretlere katlanıyorsundur. :) doğum tinaztepede oldu doğuma bebis icin yunus bey girmişti ilgili güler yüzlü 3 kontrole falan gittik ona iyi bi doktor. Simdi kent hastanesinde aydin erdemir var ona gidiyoruz. Kadin doguma gitcek olursan gülçin çetin uysal var tinaztepede pzt salı cars. Günleri ona git mutlaka. Hatta zeynep var doğumunu siz yaptirmissiniz normal doğum sancisina dayanamayıp sezeryan isteyen dersen hemen tanır o da çok ilgili çok iyi bi doktor. Tınaztepe güzel ama buca kadın doğuma falan gitme hiç devlet hastanesine rezil oluyo insan. Havalar ısınsın daha da alisirsin. Izmirli başka varsa bizde toplanırız biyerde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…