2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Tqbi ccnm insan sevdgyle oldktan sonra herseye katlanıyor inanrmsn 1 ay istanblda dogm icin kaldm nasl ozledm istnbl bana dar geldi resmen ya evet gozluklu anlaysli dr sennde bemm gbi olmus sanci cekip sonu sezaryan kiz ben birde 11 saat cektm benm kzmn gelcegi yokmus sen kilolarini verebildin mi ben daha veremedim sen kadin digma gorndun mu ben gornmedm gitmedm . Daha cock drunu drla sıkıntı yasamadgm surece degistirmeyi dusunmyr biliyr hemde takibni yapiyor iyi yani:) aynen cnm olur topalnrz:)

Kızlarrrrr ben resmen yemek yapmayı unutmuşum daha doğrusu akşama ne yapsam diye düşünmekten yemek yapamıyorum böyle günlük menüler veren bi sayfa biliyo musınız instagramda çorbası salata yemek falan tabaklara koyup her gün bi menü fotoğrafı atan sayfalar vardı bulamıyorum

Bulursan beni etiketle hergun yemek dusunmekten cldrdm

Bulursan beni etiketle hergun yemek dusunmekten cldrdm
Canım Nermin Yazılıtaş ı takip etmiyorsan çok şey kaybedersin:))) Benin favorim o. Kadın bir yemekler yapıyo kafayı yersin ve öyle bi rahatlık ki lahmacun yapıyo mesela sanırsın makarna haşlıyo :))) hele sunumlar :)) şimdi ararken de Canan’ın sunumlarını buldum yemek fikri olarak iyi

Yememeye hep dikkat ediyorum yemiyorum ama çok sulu yapıyo ondan dolayı kızarık olduğunu düşünüyorum pürüz yok ama tam yapışıp kapalı olan yer kızarık gibi acaba poposunun arası kapalı diye mi öyle normalmi banyodan sonra öyle olmuyo.Bu kadar sulu yapması endişelendiriyo benide 3.ay kontrolünde doktora söylicembakalım

Anne sütü sıvı yaptırır. Sildikten sonra iyice kurusun canım . Doktoruna da sor

Canım menü oluşturacak kadar yapabiliyorsan ne mutlu :) biz annem geldiğinde rica ettik buzluğa mantı doldurttuk. Bide fasulyeler vardı yazın yaptığımız. Onları tüketiyoruz şimdi :)

Ben 2 aylık kafasını tutan bebek görmedim canım daha anca anca hafif hafif seninkide dik tutmaya çalışıyordur ama sürekli değil tabi minnaklar daha üzülme
Canım benimkisi 2 aylık ve çoktan beridir uzun süre tutuyo. Hatta ben biraktiriyorum bazen tutmasını. Burda tutabilen bebislerimiz var

Canım benimkisi 2 aylık ve çoktan beridir uzun süre tutuyo. Hatta ben biraktiriyorum bazen tutmasını. Burda tutabilen bebislerimiz var
Çoktan beridir mi şaşırdım maşallah ozaman bizimkilerin kafası mı büyük ne :)) üç aya yakın tam olarak tuttuklarını biliyorum ben ama herhalukarda bi sorun olmaz heralde belki yapısaldır ama genel olarak ben hiç görmemiştim benimkide iki ayını geçti ve tam olarak tutmuyor

Canım menü olarak yapabiliyor musun var mı vaktin öyle? Ben bazen hazır olan yemeği ısıtmaya vakit bulamıyorum. Anneme bizdeyken köfte yaptırdım bol bol buzluğa koyduk. Bazen kızartıyorum bazen fırına atıyorum domates patates biber. Bazılarını yuvarlak yaptı sulu köfte yapıyorum. Sarma sardı biraz buzlukta oda. Bide ben et alıp kavuruyorum. Hem yemeklere katmak için hemde hiç birşey yapamazsam bi pilav yapıp yanına kavurma olarak çıkarıyorum. Bazen yazdan yaptığım domates biber ile pisiriyorum sote oluyor. Bide gelen tanıdıklara gitmeden yemek yaptırıyorum ben 2 günde öyle geçiyor.

Nefis yemek tarifleri siteye üyeyim bende ordan bakıyorum menüler falan var çeşit çeşit telefona uygulama olarak indiriliyor

Benimkide 3 Mart iki aylik olcak omzuma yaşıyorum kafasını kaldırıyor sağ sol sallanıyor kafası öyle bı tuttuğu yok daha
Aynen benimki de yorulduğunda salıveriyor kafayı tutanlar varmış hiç duymamıştım ama yapısaldır belkide önemli olacağını sanmıyorum her bebeğin büyüme aşaması farklıdır sonuçta kardeşler bile benzemiyor

Yemek konusunda bir tavsiye. Her yaptığım sulu yemekten çorbada dahil 1 kavanoz ayırıyorum. Daha ocakta kaynarken yemek kavanoza doldurup yeni kapak ile kapatıyorum. Ters çevirip tezgahta sabaha kadar bekletiyorum sonra dolaba koyuyorum. 3aya kadar kalanlar oldu hiç bir tatda değişme olmuyor. 1 kavanozdan 3 tabak yemek çıkıyor. Çok kolay oluyor ac ısit 'ye.

Kızlar bebeklerinizi gece uykusuna nasıl geçiriyosunuz ve kaç aylıklar? Benimki memede uyuyarak geçiyo yerine koyunca 5dk sonra aranmaya başlıyo.Bi de gece üzerine ne örtüyosunuz aslında hiçbişey örtmemek lazımmış ama uyku tulumu şuan bize imkansız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…