- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #52.101
seninkisi tutuyormu canmNormali zaten 3 aydan sonra değil mi ya. Doktoruna bir sor istersen canım endişe etme bir şey yoktur inşallah
Doktorumdan nefret ettim hiç bi konuda bilgilendirmiyor offff
Tqbi ccnm insan sevdgyle oldktan sonra herseye katlanıyor inanrmsn 1 ay istanblda dogm icin kaldm nasl ozledm istnbl bana dar geldi resmen ya evet gozluklu anlaysli dr sennde bemm gbi olmus sanci cekip sonu sezaryan kiz ben birde 11 saat cektm benm kzmn gelcegi yokmusArkadaş aile özlenir ama eş ayrı tabikide o olunca hasretlere katlanıyorsundur. :) doğum tinaztepede oldu doğuma bebis icin yunus bey girmişti ilgili güler yüzlü 3 kontrole falan gittik ona iyi bi doktor. Simdi kent hastanesinde aydin erdemir var ona gidiyoruz. Kadin doguma gitcek olursan gülçin çetin uysal var tinaztepede pzt salı cars. Günleri ona git mutlaka. Hatta zeynep var doğumunu siz yaptirmissiniz normal doğum sancisina dayanamayıp sezeryan isteyen dersen hemen tanıro da çok ilgili çok iyi bi doktor. Tınaztepe güzel ama buca kadın doğuma falan gitme hiç devlet hastanesine rezil oluyo insan. Havalar ısınsın daha da alisirsin. Izmirli başka varsa bizde toplanırız biyerde :)
Bulursan beni etiketle hergun yemek dusunmekten cldrdmKızlarrrrr ben resmen yemek yapmayı unutmuşum daha doğrusu akşama ne yapsam diye düşünmekten yemek yapamıyorum böyle günlük menüler veren bi sayfa biliyo musınız instagramda çorbası salata yemek falan tabaklara koyup her gün bi menü fotoğrafı atan sayfalar vardı bulamıyorum
Canım Nermin Yazılıtaş ı takip etmiyorsan çok şey kaybedersin:))) Benin favorim o. Kadın bir yemekler yapıyo kafayı yersin ve öyle bi rahatlık ki lahmacun yapıyo mesela sanırsın makarna haşlıyo :))) hele sunumlar :)) şimdi ararken de Canan’ın sunumlarını buldum yemek fikri olarak iyiBulursan beni etiketle hergun yemek dusunmekten cldrdm
Yememeye hep dikkat ediyorum yemiyorum ama çok sulu yapıyo ondan dolayı kızarık olduğunu düşünüyorum pürüz yok ama tam yapışıp kapalı olan yer kızarık gibi acaba poposunun arası kapalı diye mi öyle normalmi banyodan sonra öyle olmuyo.Bu kadar sulu yapması endişelendiriyo benide 3.ay kontrolünde doktora söylicembakalımAnladım canım genelde testlerden ziyade annenin gözlemlerine göre tanı koyuyorlar canım . Küçük oldukları için çıkmayabilir ama çıkmaması olmadığı anlamına gelmiyor. Acaba çok mu asitli şeyler yiyorsun öyle kızarıyor ise
Anne sütü sıvı yaptırır. Sildikten sonra iyice kurusun canım . Doktoruna da sorYememeye hep dikkat ediyorum yemiyorum ama çok sulu yapıyo ondan dolayı kızarık olduğunu düşünüyorum pürüz yok ama tam yapışıp kapalı olan yer kızarık gibi acaba poposunun arası kapalı diye mi öyle normalmi banyodan sonra öyle olmuyo.Bu kadar sulu yapması endişelendiriyo benide 3.ay kontrolünde doktora söylicembakalım
Tututor canım ama sen başkalarıyla kıyaslama bebeğini herkesinki farklı. Ama sonuç aynı büyüydüklerinde hiç birinin anlamı kalmıyor.seninkisi tutuyormu canm
Maalesef çok iyi doktor bulmak zor. Bu doktoru takip ediyorum güzel bilgiler veriyorDoktorumdan nefret ettim hiç bi konuda bilgilendirmiyor offff
Canım menü oluşturacak kadar yapabiliyorsan ne mutlu :) biz annem geldiğinde rica ettik buzluğa mantı doldurttuk. Bide fasulyeler vardı yazın yaptığımız. Onları tüketiyoruz şimdi :)Kızlarrrrr ben resmen yemek yapmayı unutmuşum daha doğrusu akşama ne yapsam diye düşünmekten yemek yapamıyorum böyle günlük menüler veren bi sayfa biliyo musınız instagramda çorbası salata yemek falan tabaklara koyup her gün bi menü fotoğrafı atan sayfalar vardı bulamıyorum
Canım benimkisi 2 aylık ve çoktan beridir uzun süre tutuyo. Hatta ben biraktiriyorum bazen tutmasını. Burda tutabilen bebislerimiz varBen 2 aylık kafasını tutan bebek görmedim canım daha anca anca hafif hafif seninkide dik tutmaya çalışıyordur ama sürekli değil tabi minnaklar daha üzülme
Evet canım bizim doktorda bahsetti bu hastalıktan ve iki farklı aşı olduğundan. Hatta yazmıştım buraya yeni aşı çıkmış diye. Ne kadar erken aşı olursa o kadar iyi dedi. 3.aydan başlıyoruz aşılamaya biz. B tipi ile başlanıyor.
Tutma çalışmaları var :)) ama daha tam değil güçlü tutamıyor gidiyor sağa sola destekliyorum hemen mesela kucağımdayken dik tutmaya çalışıyor yorulup atıveriyor kafayıseninki nasil tutabiliyor mu kuzum
Çoktan beridir mi şaşırdım maşallah ozaman bizimkilerin kafası mı büyük ne :)) üç aya yakın tam olarak tuttuklarını biliyorum ben ama herhalukarda bi sorun olmaz heralde belki yapısaldır ama genel olarak ben hiç görmemiştim benimkide iki ayını geçti ve tam olarak tutmuyorCanım benimkisi 2 aylık ve çoktan beridir uzun süre tutuyo. Hatta ben biraktiriyorum bazen tutmasını. Burda tutabilen bebislerimiz var
Kızlarrrrr ben resmen yemek yapmayı unutmuşum daha doğrusu akşama ne yapsam diye düşünmekten yemek yapamıyorum böyle günlük menüler veren bi sayfa biliyo musınız instagramda çorbası salata yemek falan tabaklara koyup her gün bi menü fotoğrafı atan sayfalar vardı bulamıyorum
Nefis yemek tarifleri siteye üyeyim bende ordan bakıyorum menüler falan var çeşit çeşit telefona uygulama olarak indiriliyorKızlarrrrr ben resmen yemek yapmayı unutmuşum daha doğrusu akşama ne yapsam diye düşünmekten yemek yapamıyorum böyle günlük menüler veren bi sayfa biliyo musınız instagramda çorbası salata yemek falan tabaklara koyup her gün bi menü fotoğrafı atan sayfalar vardı bulamıyorum
Aynen benimki de yorulduğunda salıveriyor kafayı tutanlar varmış hiç duymamıştım ama yapısaldır belkide önemli olacağını sanmıyorum her bebeğin büyüme aşaması farklıdır sonuçta kardeşler bile benzemiyorBenimkide 3 Mart iki aylik olcak omzuma yaşıyorum kafasını kaldırıyor sağ sol sallanıyor kafası öyle bı tuttuğu yok daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?