- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #52.121
Bu tarafa g3ldiginde habet et canimAnladım canım yakınmışız meğerse :)
Olur tabi neden olmasin. Emzirme odasi olsun yeter ki. Tam da artık ısınıyor havalar derken kar geldi. Bebek arabası travel sistem çok hantalmis. Sizin de oyle mi?Zafer plaza olur mu nevale falan
Canim bu konuda brn de muzdaribim.Kızlar bebeklerinizi gece uykusuna nasıl geçiriyosunuz ve kaç aylıklar? Benimki memede uyuyarak geçiyo yerine koyunca 5dk sonra aranmaya başlıyo.Bi de gece üzerine ne örtüyosunuz aslında hiçbişey örtmemek lazımmış ama uyku tulumu şuan bize imkansız
Yazdıklarının her cümlesini yaşıyorum aynen bende.benimkide 2,5 aylık.ve o döngü hiç bitmediği için dinlenemiyorumda tabi.Bi çözüm bulamadım dediğin gibi uyusa bile ağzında tutuyo bırakmıyo inatlaCanim bu konuda brn de muzdaribim.
2.5 ayligiz. Benimki biberon bile alsa tok bile olsa illa ki memede uyuyor. Hatta uyuduğu sürece emdiği oluyor. Adla bırakmadığı oluyor inatla.
Ama sansliysam Iyice dalmasini bekliyorum. Gazini çıkarıp yatağına koyuyorum. Bu benim için çok zor ve saatler süren bir surec tabi. Yeri geliyor gazini çıkarmıyor. Yatırınca da huzursuzlanıyor. Yada hemen uyanıyor. Uyanınca da tekrar uyutmak için sar başa meme. Kısır döngü anlayacağın.
Aynen havalar bozdu ama düzelecek ya iki üç güne. Benim bebek arabam da çok hantal ama seviyorum :)) çok beğenerek aldım kullanışlı olmayacağını bile bile. Ondan sesimi çıkarmıyorum:)Olur tabi neden olmasin. Emzirme odasi olsun yeter ki. Tam da artık ısınıyor havalar derken kar geldi. Bebek arabası travel sistem çok hantalmis. Sizin de oyle mi?
Kangurumuz da var ama daha kullanmadım hiç. Bidigim hala çok kucuk onun için. Siz çıkıyor musunuz arada gezmelere bebisle? Ben 1 kez tek başıma cesaret ettim onda da sırtına kadar kaka yaptı eve dönüş yolunda. Ağlamaktan morardı tabi bu esnada. Arabadaydik müdahale de edemedim.
Aaa menü olarak olduğunu bilmiyodum canım bakayım sağol. Nefis yemek tariflerini çok seviyorum tarifler tam ölçü hep tutuyorNefis yemek tarifleri siteye üyeyim bende ordan bakıyorum menüler falan var çeşit çeşit telefona uygulama olarak indiriliyor
Canım menü oluşturacak kadar yapabiliyorsan ne mutlu :) biz annem geldiğinde rica ettik buzluğa mantı doldurttuk. Bide fasulyeler vardı yazın yaptığımız. Onları tüketiyoruz şimdi :)
Canım menü olarak yapabiliyor musun var mı vaktin öyle? Ben bazen hazır olan yemeği ısıtmaya vakit bulamıyorum. Anneme bizdeyken köfte yaptırdım bol bol buzluğa koyduk. Bazen kızartıyorum bazen fırına atıyorum domates patates biber. Bazılarını yuvarlak yaptı sulu köfte yapıyorum. Sarma sardı biraz buzlukta oda. Bide ben et alıp kavuruyorum. Hem yemeklere katmak için hemde hiç birşey yapamazsam bi pilav yapıp yanına kavurma olarak çıkarıyorum. Bazen yazdan yaptığım domates biber ile pisiriyorum sote oluyor. Bide gelen tanıdıklara gitmeden yemek yaptırıyorum ben 2 günde öyle geçiyor.
Aynen ben de takip ediyorum ama bişeyleri ben sormadan söylicek bi doktor yok mu ya.Maalesef çok iyi doktor bulmak zor. Bu doktoru takip ediyorum güzel bilgiler veriyor
Canım soyle bir yontem de ise yarıyor. yatağa yatırmadan once yatağı ütüyle ısıtıyorum. Anne kucağından Soğuk yatağa girmek de uyanma sebebi oluyor.Yazdıklarının her cümlesini yaşıyorum aynen bende.benimkide 2,5 aylık.ve o döngü hiç bitmediği için dinlenemiyorumda tabi.Bi çözüm bulamadım dediğin gibi uyusa bile ağzında tutuyo bırakmıyo inatla
Canım çok şaşırdım ve mutttttlaka denicem çünkü elim bol biraz az yapmayı bilmiyorum 2-3 gün aynı yemeği yemek zorunda kalıyoruz. Kavanozun tam ağzına kadar dolması gerekiyor mu . Hangi yemekler mesela ne bileyim kurufasulye patates yemeği sulu köfte falan bunlar olur muYemek konusunda bir tavsiye. Her yaptığım sulu yemekten çorbada dahil 1 kavanoz ayırıyorum. Daha ocakta kaynarken yemek kavanoza doldurup yeni kapak ile kapatıyorum. Ters çevirip tezgahta sabaha kadar bekletiyorum sonra dolaba koyuyorum. 3aya kadar kalanlar oldu hiç bir tatda değişme olmuyor. 1 kavanozdan 3 tabak yemek çıkıyor. Çok kolay oluyor ac ısit 'ye.
Walla ben bazı günler anneme gidiyorum sabahtan akşamı zor yapıyorum gelsede eşim diye nasıl alıştıysak onlara :)) bide sen ta istanbul da bekledin çok zor olmuştur senin içinde. Yunus bey iyi güler yüzlü eşim yeni doktoru istemeseydi ben devam edecektim. Ilgili bi doktor.Tqbi ccnm insan sevdgyle oldktan sonra herseye katlanıyor inanrmsn 1 ay istanblda dogm icin kaldm nasl ozledm istnbl bana dar geldi resmen ya evet gozluklu anlaysli dr sennde bemm gbi olmus sanci cekip sonu sezaryan kiz ben birde 11 saat cektm benm kzmn gelcegi yokmussen kilolarini verebildin mi ben daha veremedim sen kadin digma gorndun mu ben gornmedm gitmedm . Daha cock drunu drla sıkıntı yasamadgm surece degistirmeyi dusunmyr biliyr hemde takibni yapiyor iyi yani:) aynen cnm olur topalnrz:)
Kafa çevresi 37 cm bizimkisinin. Her bebek farklı canım. Belki de biz çok uğraştık tutsun diye hep başını serbest bırakmasına izin verdik ondan oldu. Mesela bizimkisi kafayı tutuyo ama dönme çabası yok. Hep ayaklarından destek alarak yukarı kaymaya calisiyoÇoktan beridir mi şaşırdım maşallah ozaman bizimkilerin kafası mı büyük ne :)) üç aya yakın tam olarak tuttuklarını biliyorum ben ama herhalukarda bi sorun olmaz heralde belki yapısaldır ama genel olarak ben hiç görmemiştim benimkide iki ayını geçti ve tam olarak tutmuyor
Canım her gün farklı bizimki ya. Mesela yeri geliyo memeyi emdi doydu ama kucağımda o kadar huzursuz ki surat ekşi mıkır mılır döneniyo yeni anladım onu da kucağımda rahatsız yatmak istiyo oluyo. Orhan buzuki kolik müziği açıyorum hooop kendi gidiyo. Bazen memede uyuyo ve yatırınca uyanmıyo dalgın uyuduysa.bazen öyle bi cadı oluyo ki mızmız huysuz gözler kıppppkırmızı olmuş uykusuzluktan ve başını hızlı hızlı sağa sola sallıyo o zaman da ayaklarıma alıp sallıyorum 2 dk bile sürmüyor uyuması. Ama çok uykusu yoksa yatırdığım an ya da en geç 15 dk sonra uyanıyo. Kolik müziği yanında açıksa uyanması gecikiyor. Örtüyü ne zaman omuzlarına kadar örtsem uykusunda ellerini hareket ettiriyor ve battaniyeyi yüzüne örtüyor allah korusun. O yüzden beline kadar örtüyorum üzerine hırka ya da yelek giydiriyorumKızlar bebeklerinizi gece uykusuna nasıl geçiriyosunuz ve kaç aylıklar? Benimki memede uyuyarak geçiyo yerine koyunca 5dk sonra aranmaya başlıyo.Bi de gece üzerine ne örtüyosunuz aslında hiçbişey örtmemek lazımmış ama uyku tulumu şuan bize imkansız
Onu bende kullanıyorum. O site sayesinde lahmacun, pide, pizza ustası oldum :)Nefis yemek tarifleri siteye üyeyim bende ordan bakıyorum menüler falan var çeşit çeşit telefona uygulama olarak indiriliyor
Bazen memeyle bazende kendiliğinden uyuyor. Üzerine de battaniyesini ve uyku setindeki yorganını örtüyorum.Kızlar bebeklerinizi gece uykusuna nasıl geçiriyosunuz ve kaç aylıklar? Benimki memede uyuyarak geçiyo yerine koyunca 5dk sonra aranmaya başlıyo.Bi de gece üzerine ne örtüyosunuz aslında hiçbişey örtmemek lazımmış ama uyku tulumu şuan bize imkansız
Elimi yanağının altında tutuyorum bende bazen işe yarıyo ama bazen meme aranıyo elimi elini falan emmeye çalışıyoCanım soyle bir yontem de ise yarıyor. yatağa yatırmadan once yatağı ütüyle ısıtıyorum. Anne kucağından Soğuk yatağa girmek de uyanma sebebi oluyor.
Ayrıca yatagina koyunca bir müddet elini yanağına yada gogsune koy. Seni hissetsin yani. Bu esnada pis pis le yada salla. Dalınca çek. Bunları da den3 istersen bakalım ise yarayacak mi sende
Kaç derecede yıkıyosun canım?Kızlar, bebeğimin kıyafetleri yıkanınca bile çok kötü süt kokuyo. Aslında süt bu kadar kötü kokmaz ama anlayamadım niye böylesizde nasıl kıyafetleri iki kere yıkıyorum yine de fayda yok tiksindim artık. Kızım çok kusuyo, ondan olabilir mi? Fikriniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?