- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #52.521
Ay iyi bari :)) çekin hemen :)))Asa söylemesen daha bekleyeceğim bende diyorum 17 aralık da doğdu kızım bi kaç gün sonra başvuru yaptı eşim Hala nasıl yatmaz diyordum :)
Benimkini ben bi türlü çözemedim anne sütü alan bebeğin cıvık olur diyolar tamam ama cıvıklığında bi ölçüsü vardır illaki benimki hep ishal gibi doktora foto çekip götüreyim diyorum artık napıcam şaşırdım çocuk ishalse bilelim doktora sorunca günde kaç kez diyo fazla yapıyosa getirin diyo fazla yapmıyo ama tipi ishal gibi oluyo tedirgin oluyorumNormalde ishal gibiydi ama sanırım yavaş yavaş düzene mi gitcek anlamadım iki gündür böyle yapıyo. Bunu altı açıkken yaptı yaparken gördüm hiç sıvı değildi
Allah Allah o nasıl oluyormuş ki? bilmiyorum canım ben büyük kızım da da aynı şekilde aldım paraları.Bizim ikisi de PTT ye yattı
Canım bi fikrim yok antibiyotikle ilgili ama belki bilen vardır yazın arada kaynamasın diye alıntı yaptımMerhaba anneler herkesin kendisi ve Babil’leri iyidir umarım. Çalışmaya başlayınca hiç fırsatım olmuyor buralarda dolaşmak için. Oyun halısı aldım oğluma çok sevdi oyuncaklara vurmaya çalışıyor tavsiye ederim gelişimi için çok önemli. Bir de grip oldum bademcikler iltihap olmuş antibiyotik verdi doktor ama içim rahat değil. Agumentin vermiş kullanan oldu mu ne yapayım
Canım benimki de bildiğin su gibi cıvık falan değil yani bildiğin sarı su gibi oluyodu yaparken gördüğümde. Ama yaptıktan sonra bezi açtıysam su kısmını bez emmiş üzerinde posası kalıyodu yani tam su olsa bezin üstünde hiç tanecik kalmaz diye için rahattıBenimkini ben bi türlü çözemedim anne sütü alan bebeğin cıvık olur diyolar tamam ama cıvıklığında bi ölçüsü vardır illaki benimki hep ishal gibi doktora foto çekip götüreyim diyorum artık napıcam şaşırdım çocuk ishalse bilelim doktora sorunca günde kaç kez diyo fazla yapıyosa getirin diyo fazla yapmıyo ama tipi ishal gibi oluyo tedirgin oluyorum
Ay çok sağol canım. Çekirdek ailem :))Bu arada profil foton nasıl güzel maşallahOzgebalaban11
Valla bilmiyorum ki canım bana da ziraat Banksı hesabına yatıyor dediler gittim PTT ye bi bakın bende gözükmüyor dedi görevli gittim PTT den çektimAllah Allah o nasıl oluyormuş ki? bilmiyorum canım ben büyük kızım da da aynı şekilde aldım paraları.
Benimde öyle yaparken gördüğüm su gibi oluyo sonra açarsam aynen dediğin gibi bez emiyo üstte baya kalıyo yine ama çok cıvık mukus göremiyorum ben varsada anlayamıyorum ama bugün ıslak mendil batırdım sanki biraz uzar gibi oldu mukuslu galiba diye endişelendim bu hafta 3.ay kontrolüne gidicez doktora anlatıcamda bakalım doğru bilgi verebilirsem inşallahCanım benimki de bildiğin su gibi cıvık falan değil yani bildiğin sarı su gibi oluyodu yaparken gördüğümde. Ama yaptıktan sonra bezi açtıysam su kısmını bez emmiş üzerinde posası kalıyodu yani tam su olsa bezin üstünde hiç tanecik kalmaz diye için rahattı
Benimkide pttdenValla bilmiyorum ki canım bana da ziraat Banksı hesabına yatıyor dediler gittim PTT ye bi bakın bende gözükmüyor dedi görevli gittim PTT den çektim
Aynı canım ben etrafımdaki annelere göstermiştim kakasını bizimki de böyleydi demişlerdiBenimde öyle yaparken gördüğüm su gibi oluyo sonra açarsam aynen dediğin gibi bez emiyo üstte baya kalıyo yine ama çok cıvık mukus göremiyorum ben varsada anlayamıyorum ama bugün ıslak mendil batırdım sanki biraz uzar gibi oldu mukuslu galiba diye endişelendim bu hafta 3.ay kontrolüne gidicez doktora anlatıcamda bakalım doğru bilgi verebilirsem inşallah
Çalışanlar doğum iznine çıkıyor ya onun raporu canım. Ben tam ikinci ay bittiği gün aldım hepsini.Rapor parası ne oluyor canım.. bizim de almamız gerekir mi acaba . Benim iki ayı geçti Ozaman çekmem gerekir.. PTT de yakın değil evde de tekim bakalım nasıl gidip çekeceğim .teşekkürler canım .
Hem de nasılkizlar 2 ay asisindan once bisey yapmak gerekiyormu.bi gun once banyo yaptirmak iyi olur heralde kac gun banyo yaptırılmiyor huzursuzluk ates yaptımi sizin bebeginizde
ince giydireyim ben o zman Allah kolaylik versin bize ins kolay gecerHem de nasılateş çok değil 37,5 falan oldu en fazla üstünü incelterek atlattık calpol bile vermedim. Ama öyle huzursuzdu ki çok kötü geçti 2 gün
Canım ikisinide ptt den aldım ben. 170 i arayıp bilgi alabilirsin.canım az önce yazdığımı yanlış yazmışım hep katıştırıyorum hangisi nereye yattığını =) başvuruları eşim yaptı, nerde yaptı bilmiyorum. 149TL olan hesaba yatıyor eşin almış olması lazım onu. 300 TL PTT den sen şahsen kimliğini gösterip alman gerekiyor.
Cnm dermatit geçmiyor hemen ne yazık ki onu dr göster istersen o sana der zaten olup olmadığını mesela bizim 3 aydır var geçmiyor ben süt ürünlerini kestim yine vardı kızarık olur bazen kabuklu olur pişik gibi görünüyor ama değilDermatit olup olmadığını nasıl anlayacağım canım buda kabuklu gibi biraz anlayamadım doğrusu ya
Memur eşlerine verilmiyo canimsana neden vermediler? biz aldık
Kullanmıyoruz canım.bisey kullaniomsn cnm sende de mi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?