2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Cnm oğlumun böyle hergün silip yağ sürüyorum dermatit bizimki ama pişik değil arada kabuklu olur ama her zaman değil inş senin sadece pişirtir
Dermatit olup olmadığını nasıl anlayacağım canım buda kabuklu gibi biraz anlayamadım doğrusu ya

Kızlar yine birşey soracağım? Bebeğiniz lambayı izliyor mu ?
Evet ışığı takip ediyor tavana spotlara gözünü dikiyoruz bende kafasını çeviriyorum yada dikkatini dağıtmaya çalışıyorum . Bazen odanın ışığını kapatıp lambaderi yakıyorum

Ben e devletten baktım hala ödeme aşamasında yazıyor 300 TL olan doğum parası..süt parası hangisi acaba onu bilmiyorum bende canım . sen aldın mı?
canım biz e devletten bakmadık bile ocak ayında aldık hepsini. süt parası ptt den 149 TL, doğum parası ilk çocuk 300 TL ikinci doğum 400TL üçüncü doğum ise 600TL bu da hesabına yatıyor canım

Evet ışığı takip ediyor tavana spotlara gözünü dikiyoruz bende kafasını çeviriyorum yada dikkatini dağıtmaya çalışıyorum . Bazen odanın ışığını kapatıp lambaderi yakıyorum
Biz de öyleyiz. Ne oyuncak ne renkli şeyler lambayı gordug7nde ilgisini çekmiyor. Işığın içine içine saatlerce bakar bıraksam.

Ben e devletten baktım hala ödeme aşamasında yazıyor 300 TL olan doğum parası..süt parası hangisi acaba onu bilmiyorum bende canım . sen aldın mı?
Canım orda öyle yazmasına bakma yatmıştır çoktan. Ben rapor paramı almaya gittiğimde postaneden onunda yattığını söylediler onuda aldım. Emzirme parası 149tl o zaten otomatik yatıyor ama bir zamanı var. Geçince alıyorlar geri.

Minieslerin kalıbı çok küçük. Zaten numaralar 2’den başlıyor. 1 numarası yok. Biz şuan 4700 kiloyla 3 kullanıyoruz. Sizin bebek daha kiloludur muhtemelen. 4 kullanmanız normal.
Ilk aldigimda denedim 1 tane 6 kiloydu o zaman sızdırdı. Şimdi 7 kilo civaridir muhtemelen sızdirma yapmadi. Zaten üstünde 7-18 kilo yaziyo ama benim kafam akrabamızin cocugu 1 bucuk yasinda oda 4 numara kullaniyo o yuzden karisti acaba ben mi buyuk bez takiyorum diye

Iyi bari içim rahatladı.:) yani bu aydan sonra çok kilo almayacagini biliyorum okudum ama yinede şu an 4 no ise en fazla kaç numarası vardırkiye gitti kafam :):)

O nasıl bir yas aralığı ya 7-18 ?? Çok geniş bir aralık olmuş.

Iyi bari içim rahatladı.:) yani bu aydan sonra çok kilo almayacagini biliyorum okudum ama yinede şu an 4 no ise en fazla kaç numarası vardırkiye gitti kafam :):)
Ben oğlumda 2.ayında 3+ geçtim canım 2.5yadinda bezden çıkardım 5+tan ben sleppy kullaniyodum küçük oğlumada sleppy kullabiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…