- 10 Ocak 2018
- 939
- 552
- 53
- 34
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #52.481
çok iyiymiş canım bende eşime gelirken aldırayım kullanayım en iyisini çok teşekkürler :)Tedavi ediyo canım çok güzel hemde
Ben e devletten baktım hala ödeme aşamasında yazıyor 300 TL olan doğum parası..süt parası hangisi acaba onu bilmiyorum bende canım . sen aldın mı?sana neden vermediler? biz aldık
Dermatit olup olmadığını nasıl anlayacağım canım buda kabuklu gibi biraz anlayamadım doğrusu yaCnm oğlumun böyle hergün silip yağ sürüyorum dermatit bizimki ama pişik değil arada kabuklu olur ama her zaman değil inş senin sadece pişirtir
Hemde çoook nerde ışık görse.Bazen lambaya karşı sesler de çıkarıyo kafasını başka yere döndürmesem dahada uzun süre izlerKızlar yine birşey soracağım? Bebeğiniz lambayı izliyor mu ?
Dermatit olduğunu nasıl anladım canım . Bundan farkı nedir acaba bu da mı dermatitBizimki de hep böyle ama bizimki atopik dermatitten dolayı
Canim bizimkide cok fazlaydi dedigim gibi kaslarina kadar olmustu cok sukur gecti umarim sizinde gecerYok cnm gayet bol suruyorum konaklar yapisti kaldi kalkmaya niyeti yok hatta banyoya kadar 2 sefer suruyorum.
Evet ışığı takip ediyor tavana spotlara gözünü dikiyoruz bende kafasını çeviriyorum yada dikkatini dağıtmaya çalışıyorum . Bazen odanın ışığını kapatıp lambaderi yakıyorumKızlar yine birşey soracağım? Bebeğiniz lambayı izliyor mu ?
İnşallah canımrica ederim canım inşaAllah size de işe yarar geçmiş olsun canım
Ödeme aşamasında demek paran yatmış denek canımBen e devletten baktım hala ödeme aşamasında yazıyor 300 TL olan doğum parası..süt parası hangisi acaba onu bilmiyorum bende canım . sen aldın mı?
Yaa benimki de öyle. Hatta kızıyorum gözlerine zarar verecek diyeHemde çoook nerde ışık görse.Bazen lambaya karşı sesler de çıkarıyo kafasını başka yere döndürmesem dahada uzun süre izler
canım biz e devletten bakmadık bile ocak ayında aldık hepsini. süt parası ptt den 149 TL, doğum parası ilk çocuk 300 TL ikinci doğum 400TL üçüncü doğum ise 600TL bu da hesabına yatıyor canımBen e devletten baktım hala ödeme aşamasında yazıyor 300 TL olan doğum parası..süt parası hangisi acaba onu bilmiyorum bende canım . sen aldın mı?
Biz de öyleyiz. Ne oyuncak ne renkli şeyler lambayı gordug7nde ilgisini çekmiyor. Işığın içine içine saatlerce bakar bıraksam.Evet ışığı takip ediyor tavana spotlara gözünü dikiyoruz bende kafasını çeviriyorum yada dikkatini dağıtmaya çalışıyorum . Bazen odanın ışığını kapatıp lambaderi yakıyorum
Canım çocuk parası için kaymakamlığa mı başvuracağız benim ikinci çocuk 400 tl sanırımÖdeme aşamasında demek paran yatmış denek canım
Canım orda öyle yazmasına bakma yatmıştır çoktan. Ben rapor paramı almaya gittiğimde postaneden onunda yattığını söylediler onuda aldım. Emzirme parası 149tl o zaten otomatik yatıyor ama bir zamanı var. Geçince alıyorlar geri.Ben e devletten baktım hala ödeme aşamasında yazıyor 300 TL olan doğum parası..süt parası hangisi acaba onu bilmiyorum bende canım . sen aldın mı?
Memnun musun7z csnim o dmaladan?Nurse harveys kullanıyorum canım
Ilk aldigimda denedim 1 tane 6 kiloydu o zaman sızdırdı. Şimdi 7 kilo civaridir muhtemelen sızdirma yapmadi. Zaten üstünde 7-18 kilo yaziyo ama benim kafam akrabamızin cocugu 1 bucuk yasinda oda 4 numara kullaniyo o yuzden karisti acaba ben mi buyuk bez takiyorum diyeMinieslerin kalıbı çok küçük. Zaten numaralar 2’den başlıyor. 1 numarası yok. Biz şuan 4700 kiloyla 3 kullanıyoruz. Sizin bebek daha kiloludur muhtemelen. 4 kullanmanız normal.
Iyi bari içim rahatladı.:) yani bu aydan sonra çok kilo almayacagini biliyorum okudum ama yinede şu an 4 no ise en fazla kaç numarası vardırkiye gitti kafam :):)Canım bebekler ilk aylarda hızlı kilo alıyorlar sonra yavaşlıyor boy Pos derken zayıflıyor merak etme benim büyük oğlum yaşına girdiğinde 12kiloydu nerdeyse (büyük çoğunluk olarak anne sütü ile besleniyordu ek gıda pek yemiyordu ) ben bu çocuk obez olucak nasıl olucak diye düşünürken şuan 3.5yasinda 17kilo demem o ki böyle gitmiyor merak etme:)
Ilk aldigimda denedim 1 tane 6 kiloydu o zaman sızdırdı. Şimdi 7 kilo civaridir muhtemelen sızdirma yapmadi. Zaten üstünde 7-18 kilo yaziyo ama benim kafam akrabamızin cocugu 1 bucuk yasinda oda 4 numara kullaniyo o yuzden karisti acaba ben mi buyuk bez takiyorum diye
Ben oğlumda 2.ayında 3+ geçtim canım 2.5yadinda bezden çıkardım 5+tan ben sleppy kullaniyodum küçük oğlumada sleppy kullabiyorumIyi bari içim rahatladı.:) yani bu aydan sonra çok kilo almayacagini biliyorum okudum ama yinede şu an 4 no ise en fazla kaç numarası vardırkiye gitti kafam :):)
Asa söylemesen daha bekleyeceğim bende diyorum 17 aralık da doğdu kızım bi kaç gün sonra başvuru yaptı eşim Hala nasıl yatmaz diyordum :)Ödeme aşamasında demek paran yatmış denek canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?