2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
canım biz e devletten bakmadık bile ocak ayında aldık hepsini. süt parası ptt den 149 TL, doğum parası ilk çocuk 300 TL ikinci doğum 400TL üçüncü doğum ise 600TL bu da hesabına yatıyor canım
300 TL de 149 TL de ptt ye mi yatıyor canım . Biz sadece 300 olana başvurduk galiba o görünüyor sadece e devlette

Biz de öyleyiz. Ne oyuncak ne renkli şeyler lambayı gordug7nde ilgisini çekmiyor. Işığın içine içine saatlerce bakar bıraksam.
İyi değilmiş canım bakması o yüzden sende odanın başka ışığı varsa onu kullan. Bizde artık loş ışıkta oturmaya alıştın o kadar dikkatli bakıyor kimdakıp gidiyor sanki

Rapor parası ne oluyor canım.. bizim de almamız gerekir mi acaba . Benim iki ayı geçti Ozaman çekmem gerekir.. PTT de yakın değil evde de tekim bakalım nasıl gidip çekeceğim .teşekkürler canım .

Memnun musun7z csnim o dmaladan?
Biogaia kullaniyoruz da denemek istiyorum nurse harveys i. Sanki fayda etmemeye başladı
Ben memnunum aslında pırt pırt gaz çıkarıyor büyük insan gibi ama hala sıkıntısı var yeterli mi değil mi anlayamadım . Başka derdimi var bilmiyorum Alişan dolayı diye düşünüyorum huzursuzluğu ama eşim gazı da var gibi hala diyor bilemedim o yüzden :)

300 TL de 149 TL de ptt ye mi yatıyor canım . Biz sadece 300 olana başvurduk galiba o görünüyor sadece e devlette
canım az önce yazdığımı yanlış yazmışım hep katıştırıyorum hangisi nereye yattığını =) başvuruları eşim yaptı, nerde yaptı bilmiyorum. 149TL olan hesaba yatıyor eşin almış olması lazım onu. 300 TL PTT den sen şahsen kimliğini gösterip alman gerekiyor.

Merhaba anneler herkesin kendisi ve Babil’leri iyidir umarım. Çalışmaya başlayınca hiç fırsatım olmuyor buralarda dolaşmak için. Oyun halısı aldım oğluma çok sevdi oyuncaklara vurmaya çalışıyor tavsiye ederim gelişimi için çok önemli. Bir de grip oldum bademcikler iltihap olmuş antibiyotik verdi doktor ama içim rahat değil. Agumentin vermiş kullanan oldu mu ne yapayım

Kızlar sizin bebeklerinizde ishal gibi mi yapıyo? Anne sütü alanlar özellikle?
Normalde ishal gibiydi ama sanırım yavaş yavaş düzene mi gitcek anlamadım iki gündür böyle yapıyo. Bunu altı açıkken yaptı yaparken gördüm hiç sıvı değildi

Eklentiler

• B71B5633-2416-41FA-B57B-F016D32160F3.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 67
Agumentin kullandım canım sadece kakası biraz daha sıvı oldu 1 -2 gün

Bizim ikisi de PTT ye yattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…