- 10 Ocak 2018
- 939
- 552
- 53
- 34
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #52.501
300 TL de 149 TL de ptt ye mi yatıyor canım . Biz sadece 300 olana başvurduk galiba o görünüyor sadece e devlettecanım biz e devletten bakmadık bile ocak ayında aldık hepsini. süt parası ptt den 149 TL, doğum parası ilk çocuk 300 TL ikinci doğum 400TL üçüncü doğum ise 600TL bu da hesabına yatıyor canım
İyi değilmiş canım bakması o yüzden sende odanın başka ışığı varsa onu kullan. Bizde artık loş ışıkta oturmaya alıştın o kadar dikkatli bakıyor kimdakıp gidiyor sankiBiz de öyleyiz. Ne oyuncak ne renkli şeyler lambayı gordug7nde ilgisini çekmiyor. Işığın içine içine saatlerce bakar bıraksam.
Normal birşey demiEvet ışığı takip ediyor tavana spotlara gözünü dikiyoruz bende kafasını çeviriyorum yada dikkatini dağıtmaya çalışıyorum . Bazen odanın ışığını kapatıp lambaderi yakıyorum
Tamam ya benimde öyle sorayım bi dedimHemde çoook nerde ışık görse.Bazen lambaya karşı sesler de çıkarıyo kafasını başka yere döndürmesem dahada uzun süre izler
Tamam canım bizimkide öyle bi sorayım dedimEvet canım izliyor hatta açık olmasa bile sürekli avizeye bakıyor. Duvarda ki tabloya bakıyor.
Rapor parası ne oluyor canım.. bizim de almamız gerekir mi acaba . Benim iki ayı geçti Ozaman çekmem gerekir.. PTT de yakın değil evde de tekim bakalım nasıl gidip çekeceğim .teşekkürler canım .Canım orda öyle yazmasına bakma yatmıştır çoktan. Ben rapor paramı almaya gittiğimde postaneden onunda yattığını söylediler onuda aldım. Emzirme parası 149tl o zaten otomatik yatıyor ama bir zamanı var. Geçince alıyorlar geri.
Ben memnunum aslında pırt pırt gaz çıkarıyor büyük insan gibi ama hala sıkıntısı var yeterli mi değil mi anlayamadım . Başka derdimi var bilmiyorumMemnun musun7z csnim o dmaladan?
Biogaia kullaniyoruz da denemek istiyorum nurse harveys i. Sanki fayda etmemeye başladı
Öyle sanırım tüm bebeklerin dikkatini çekiyor diye biliyorum . İlk dört ay sadece beyaz ve siyahı ayırt ettikleri için olabilirNormal birşey demi
Evet o yüzden kafasınbaşka yöne bakıcak şekilde yatırıyorum tutuyorum falan bendeYaa benimki de öyle. Hatta kızıyorum gözlerine zarar verecek diye
Etrafı keşfetmeye başladılar ondan diye düşünüyorum:)))Tamam ya benimde öyle sorayım bi dedim
canım az önce yazdığımı yanlış yazmışım hep katıştırıyorum hangisi nereye yattığını =) başvuruları eşim yaptı, nerde yaptı bilmiyorum. 149TL olan hesaba yatıyor eşin almış olması lazım onu. 300 TL PTT den sen şahsen kimliğini gösterip alman gerekiyor.300 TL de 149 TL de ptt ye mi yatıyor canım . Biz sadece 300 olana başvurduk galiba o görünüyor sadece e devlette
Öyle yaziyor maxi diyor ama 10 kilodan sonra bacağı sıkar muhtemelenO nasıl bir yas aralığı ya 7-18 ?? Çok geniş bir aralık olmuş.
Sonra bayaği duruyor o zamn bide kg araliklari cok artiyor bez buyudukceBen oğlumda 2.ayında 3+ geçtim canım 2.5yadinda bezden çıkardım 5+tan ben sleppy kullaniyodum küçük oğlumada sleppy kullabiyorum
Devamlı izliyor zarar gelcek diye engellemeye çalisiyoruz ama nafile çekince ağliyorKızlar yine birşey soracağım? Bebeğiniz lambayı izliyor mu ?
Burada yazıyo canım şartlarCanım çocuk parası için kaymakamlığa mı başvuracağız benim ikinci çocuk 400 tl sanırım
Normalde ishal gibiydi ama sanırım yavaş yavaş düzene mi gitcek anlamadım iki gündür böyle yapıyo. Bunu altı açıkken yaptı yaparken gördüm hiç sıvı değildiKızlar sizin bebeklerinizde ishal gibi mi yapıyo? Anne sütü alanlar özellikle?
Agumentin kullandım canım sadece kakası biraz daha sıvı oldu 1 -2 günMerhaba anneler herkesin kendisi ve Babil’leri iyidir umarım. Çalışmaya başlayınca hiç fırsatım olmuyor buralarda dolaşmak için. Oyun halısı aldım oğluma çok sevdi oyuncaklara vurmaya çalışıyor tavsiye ederim gelişimi için çok önemli. Bir de grip oldum bademcikler iltihap olmuş antibiyotik verdi doktor ama içim rahat değil. Agumentin vermiş kullanan oldu mu ne yapayım
Bizim ikisi de PTT ye yattıcanım az önce yazdığımı yanlış yazmışım hep katıştırıyorum hangisi nereye yattığını =) başvuruları eşim yaptı, nerde yaptı bilmiyorum. 149TL olan hesaba yatıyor eşin almış olması lazım onu. 300 TL PTT den sen şahsen kimliğini gösterip alman gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?