- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #52.641
Memur olmanın eeeen güzel yani Çalışma saatleri.O kadar da olsun kuzum. Bizim maaş, en düşük memur maaşı zaten
Bizimd3 bugun aynisi oldu ya kaniyo resmen bepanten onarici krem surdum acaba iyi gelirmiKızlar kızımın boynu bu şekilde kızarmış. Sizde de oluyor mu acaba bu pişik mi? Sürekli kosayımnuap sürüyorum neden böyle oldu anlamadı. . Ne kullansam iyi gelir acaba.. bi kaç kişi sanki kremden bahsetmişti sanki bununla ilgili
Canım eşimin belli çalışma saati, gecesi gündüzü yokMemur olmanın eeeen güzel yani Çalışma saatleri.
Canım ekleniyor doğum raporunu özlüğe verecekler maaş ta evli çocuk 1 diye ekleniyor. Biz eşimle memuruz maaşa her ay bir miktar ekleniyor ama ne kadar ekleniyor bilmiyorumMemurlar emzirmiyo muymuş ne kadar saçma yaa! Çok sinirleniyorum böyle şeylere. Bi de çocuk çocuk deyip duruyorlar
Bizde de hep oluyor beyaz beyaz olup kötü kokulu okuyor hatta. Nemli bezle silip kurulayıp pişik kremi sürüyorum ertesi güne geçiyorKızlar kızımın boynu bu şekilde kızarmış. Sizde de oluyor mu acaba bu pişik mi? Sürekli kosayımnuap sürüyorum neden böyle oldu anlamadı. . Ne kullansam iyi gelir acaba.. bi kaç kişi sanki kremden bahsetmişti sanki bununla ilgili
Dr yeşil kakaya normal demisti bize hatta mukusluydu balgamini yuttugu icin demisti2,5 aylık.Daha önce yeşil olmuştu ama böyle değişik bi yeşil değildi bu ilk defa oldu ne olduğunu anlayamadım korktumda biraz.Üşütmedik hiç ama belki üşütmeden bu renk oluyosa üşütmüşde olabilir farketmeden bilemedim şimdi
Benim oglumla aralarinda tam 2 ay var 23 ekim biz de. Normal dogummu canim sezeryanmi2 aylık canım 22 Aralık doğumlu
Sarı olanını verdiler fark etmiyordur heralde canım.Dikişler için mi verdi ne güzel :) bana birşey vermediler . Hametanın hangi rengi canım mavi mi verdiler
Ne demek canım Rica ederim iyleşsin yeterki bebeğin geçmiş olsun tekrardan..çok iyiymiş canım bende eşime gelirken aldırayım kullanayım en iyisini çok teşekkürler :)
Rota var cnm 4 ayin sonnda asisi var . Sagol cnm uyumyr kucgmda tutyrmins kolay gecer cnm 3.ayda asi varmi
Ya bende okudum onları ama çokta önemsemedim sonuçta bu bebekler tüm gün onu seyretmiyor ki. Uykudan önce uykudan sonra 10-15 dakika Anca bakarlar.Hiç kimse dönence otizme sebep oluyor şaşılığa sebep oluyor demedi dönencenin zararlı olduğunu söyleyen birkaç yer gördüm
Canım madem hep sana bakarak yatıyor sende bi terse bi düze yatır. Yanı ayaklarının geldiği yere köy başını. Ben hep öyle yaptım geçen aya kadar. Her emmesinde değiştirdim şimdi kendi sürekli kafasını çeviriyor zaten diye bıraktım.Kızlar bebeğinizin yatış pozisyonundan dolayı kafasında asimetri var mı? Bizimki sürekli sağ tarafına yattığından sağ tarafı dümdüz oldu. Yan yatakta olduğu için sürekli bana dönüp yatmak istiyor. Arkası yumurta gibi sivri sol tarafı daha normal. Sola bir türlü yatıramıyorum kendisi hemen sağa dönüyor. Bu durumu çok kafama taktım. Biraz araştırma yaptım. 13.aydan önce düzeltilmezse kafatası kemikleşiyormuş ve sonra düzeltmek mümkün olmuyormuş. Özellikle 3-8 aylar arası düzeltmek için çok önemli aylarmış. Mutlaka düz olan tarafının tersine yatırın yazıyor. Bugünden itibaren başlıyorum asla sağa yatmasına müsaade etmeyeceğim. Sizin de aklınızda olsun diye yazdım. Kendisi düzelir nasıl olsa diye beklemeyin.
Yaa bende istiyorum bende. Pek yapamasamda sizi takip ederim fikir olur.Kızlar bizruhum_mavi ile özel mesajdan birbirimize yemek fotoğraflarımızı ya da menülerimizi paylaşıyoruz. Ckolatakahve canım sen de katılmak istiyosan memişlerin sözünde durcaksa:)) seni de dahil edicem. Yarım akşam açıcam grubu. Özelden mesajlaşmış olucaz yani. Katılmak isteyenler varsa dahil edeyim yarın akşama kadar
Canm onu da denedim geçen gün bu sefer de alışkanlık olduğu için yine sağına döndü. Şimdilik reflü yatağının yan desteğini koydum kafasının yanına bakalım. Önce biraz söylendi itti onu falan. Sonra baktım uyuyakalmış:)Ya bende okudum onları ama çokta önemsemedim sonuçta bu bebekler tüm gün onu seyretmiyor ki. Uykudan önce uykudan sonra 10-15 dakika Anca bakarlar.
Canım madem hep sana bakarak yatıyor sende bi terse bi düze yatır. Yanı ayaklarının geldiği yere köy başını. Ben hep öyle yaptım geçen aya kadar. Her emmesinde değiştirdim şimdi kendi sürekli kafasını çeviriyor zaten diye bıraktım.
Benim oğlanında kafa yapısı bozuldu görseldeKızlar bebeğinizin yatış pozisyonundan dolayı kafasında asimetri var mı? Bizimki sürekli sağ tarafına yattığından sağ tarafı dümdüz oldu. Yan yatakta olduğu için sürekli bana dönüp yatmak istiyor. Arkası yumurta gibi sivri sol tarafı daha normal. Sola bir türlü yatıramıyorum kendisi hemen sağa dönüyor. Bu durumu çok kafama taktım. Biraz araştırma yaptım. 13.aydan önce düzeltilmezse kafatası kemikleşiyormuş ve sonra düzeltmek mümkün olmuyormuş. Özellikle 3-8 aylar arası düzeltmek için çok önemli aylarmış. Mutlaka düz olan tarafının tersine yatırın yazıyor. Bugünden itibaren başlıyorum asla sağa yatmasına müsaade etmeyeceğim. Sizin de aklınızda olsun diye yazdım. Kendisi düzelir nasıl olsa diye beklemeyin.
Hahaha gel kuzum gell.Yaa bende istiyorum bende. Pek yapamasamda sizi takip ederim fikir olur.
Ya ben nasıl olsa düzelir diyordum. Ama baktım dÜzeldiği yok. Bir araştırdım 13.aydan sonra düzelmiyormuş. İnşallah ben de senin gibi düzeltebilirim kızımın yamuk kafasını :)Benim oğlanında kafa yapısı bozuldu görseldeYanımda yatıyor doğduğundan beri sağımdaydı hep baktım kafa bi acayip oldu sola yatırmaya başladım bir haftadır.Gözle görülür bi değişim oldu sanki bana öyle gelmiyosa tabi
Daha tam düzelmedi canımmYa ben nasıl olsa düzelir diyordum. Ama baktım dÜzeldiği yok. Bir araştırdım 13.aydan sonra düzelmiyormuş. İnşallah ben de senin gibi düzeltebilirim kızımın yamuk kafasını :)
Amin inşallah:)Daha tam düzelmedi canımmAma inşallah düzelsinler yaa. sola yatırmaya devammm
Beni de ekleyebilirsin yapamasam bile fikir edinirim :))Kızlar bizruhum_mavi ile özel mesajdan birbirimize yemek fotoğraflarımızı ya da menülerimizi paylaşıyoruz. Ckolatakahve canım sen de katılmak istiyosan memişlerin sözünde durcaksa:)) seni de dahil edicem. Yarım akşam açıcam grubu. Özelden mesajlaşmış olucaz yani. Katılmak isteyenler varsa dahil edeyim yarın akşama kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?