2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bizimd3 bugun aynisi oldu ya kaniyo resmen bepanten onarici krem surdum acaba iyi gelirmi

Memurlar emzirmiyo muymuş ne kadar saçma yaa! Çok sinirleniyorum böyle şeylere. Bi de çocuk çocuk deyip duruyorlar
Canım ekleniyor doğum raporunu özlüğe verecekler maaş ta evli çocuk 1 diye ekleniyor. Biz eşimle memuruz maaşa her ay bir miktar ekleniyor ama ne kadar ekleniyor bilmiyorum

Bizde de hep oluyor beyaz beyaz olup kötü kokulu okuyor hatta. Nemli bezle silip kurulayıp pişik kremi sürüyorum ertesi güne geçiyor

Dr yeşil kakaya normal demisti bize hatta mukusluydu balgamini yuttugu icin demisti

Kızlar bebeğinizin yatış pozisyonundan dolayı kafasında asimetri var mı? Bizimki sürekli sağ tarafına yattığından sağ tarafı dümdüz oldu. Yan yatakta olduğu için sürekli bana dönüp yatmak istiyor. Arkası yumurta gibi sivri sol tarafı daha normal. Sola bir türlü yatıramıyorum kendisi hemen sağa dönüyor. Bu durumu çok kafama taktım. Biraz araştırma yaptım. 13.aydan önce düzeltilmezse kafatası kemikleşiyormuş ve sonra düzeltmek mümkün olmuyormuş. Özellikle 3-8 aylar arası düzeltmek için çok önemli aylarmış. Mutlaka düz olan tarafının tersine yatırın yazıyor. Bugünden itibaren başlıyorum asla sağa yatmasına müsaade etmeyeceğim. Sizin de aklınızda olsun diye yazdım. Kendisi düzelir nasıl olsa diye beklemeyin.

Hiç kimse dönence otizme sebep oluyor şaşılığa sebep oluyor demedi dönencenin zararlı olduğunu söyleyen birkaç yer gördüm
Ya bende okudum onları ama çokta önemsemedim sonuçta bu bebekler tüm gün onu seyretmiyor ki. Uykudan önce uykudan sonra 10-15 dakika Anca bakarlar.
Canım madem hep sana bakarak yatıyor sende bi terse bi düze yatır. Yanı ayaklarının geldiği yere köy başını. Ben hep öyle yaptım geçen aya kadar. Her emmesinde değiştirdim şimdi kendi sürekli kafasını çeviriyor zaten diye bıraktım.

Yaa bende istiyorum bende. Pek yapamasamda sizi takip ederim fikir olur.

Canm onu da denedim geçen gün bu sefer de alışkanlık olduğu için yine sağına döndü. Şimdilik reflü yatağının yan desteğini koydum kafasının yanına bakalım. Önce biraz söylendi itti onu falan. Sonra baktım uyuyakalmış:)

Eklentiler

• 33EC455F-7FF8-4EC7-835A-04CBCC90753F.webp
    60,6 KB · Görüntüleme: 74
Benim oğlanında kafa yapısı bozuldu görseldeYanımda yatıyor doğduğundan beri sağımdaydı hep baktım kafa bi acayip oldu sola yatırmaya başladım bir haftadır.Gözle görülür bi değişim oldu sanki bana öyle gelmiyosa tabi

Yaa bende istiyorum bende. Pek yapamasamda sizi takip ederim fikir olur.
Hahaha gel kuzum gell. Ozgebalaban11 yarın kuracak grubu. Biz bugün birbirimize gönderdik biraz pasta börek yemek :) ben haftaya cuma işe başlıyorum inşallah yine aynı şekilde tam gaz yemek yapmaya fırsat bulabilirim:)

Ya ben nasıl olsa düzelir diyordum. Ama baktım dÜzeldiği yok. Bir araştırdım 13.aydan sonra düzelmiyormuş. İnşallah ben de senin gibi düzeltebilirim kızımın yamuk kafasını :)

Ya ben nasıl olsa düzelir diyordum. Ama baktım dÜzeldiği yok. Bir araştırdım 13.aydan sonra düzelmiyormuş. İnşallah ben de senin gibi düzeltebilirim kızımın yamuk kafasını :)
Daha tam düzelmedi canımm Ama inşallah düzelsinler yaa. sola yatırmaya devammm

Beni de ekleyebilirsin yapamasam bile fikir edinirim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…