2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Geçen sayfalarda bi bez muhabbeti olmuş kaç numara kullanılıyor die bende söylim bari Biz iki ayından beri 4 numara kullanıyoruz 5,800 dük ozaman şimdi biraz daha kilo almışızdır.Tam oluyo yani belki kız erkek fark ediyodur bizimki erkek olunca ön tarafı şişiyor bezin arkalar kuru kasığına inmesin diye 4 kullanıyorum hiç 3 kullanmadm.

Bizim bi arkadaşın oğlu 6 aylık iki diş çıkarmış.B urda ağzı sulanıyo diyen arkadaşlar vardı belki diş çıkarma aşamasıdır ben çok şaşırdım benim kızlar 8 ayında çıkardılar.

Ben asla yan yatıramıyotum nasıl beceriyosunuz. Hep sırt üstü yatıyo yan yatırınca ağlıyo

Ben vardım cnm valla ilginç ki göğüs ucum sıkıştırıp duruyor ve sanki diş varmış gibi ince sızı giriyor bardakla baktım yok birşey ama ısırmış gibi göğüs ucumun ağrısını anlayamadım

benim kız da aynı ve bizim sola çok yatıyor. hep sırt üstü yatırdım doğduğundan beri sırt üstü yatıyor ve anne yanı yatağı olduğu için senin ki gibi hep bana doğru dönük kafası. yan yatırıyorum sinirleniyor ağlıyor bende zorlamıyorum gündüzleri oturma odasında koltukta yattığında en çok dikkatini çeken neyse onu koltuğa koyuyorum o tarafa bakıyor ve böle biraz düzelme oldu. sende dene istersen canım

bak bu müslini çok seviyor dikkatimi çok çekiyor bu şelilde baya bakıyor.

kizlar bebeginde benim gibi kalca gelisim geriligi olan varsa sakin yan yatirmayin tutarken bacak arasinda tutun.ve de kundak asla yapmayin bacagina.
bu arada ben de zaten yan yatiramadim reflu yatagina alismisti
bebeginiz gazliysa yuz ustu yatirin derim cok rahat ediyolar

Canım ben daha çok yüz üstü yatırıyorum tavsiye ederim sende alıştır çok rahat ediyorlar sağa doğru 45 derece açı ile yatırıyorum bazende sol yanına yatırıyorum arkasını yastıkla destekliyorum

Ben de aspiratör ile alıyorum canım otribebe
bem sadece daha 1 kere kullandim korkuyorum cok hareket ediyor.aslinda burnunda hirlama sesi de yok.acaba diretsemmi.ben tek tup seklinde serum fizuolojkk aldim arada onu damlatiyorum.ve de doktor burun damlasi vermist bazen de onu damlatiyorum.evin nemide iyi diye cok takilmiyodum ama hic sumuk cikmiyo yutuyomu acaba damlatinca napsamki

İyi değilmiş canım bakması o yüzden sende odanın başka ışığı varsa onu kullan. Bizde artık loş ışıkta oturmaya alıştın o kadar dikkatli bakıyor kimdakıp gidiyor sanki
Yatak odamızda gece lambamiz var sürekli açık sabaha kadar. Ama bazen yetersizkaldiginda mecburen açıyoruz lambayı da. Alt açma ünitesi var beşiğin ama bazen ordan kaldırıp yatağa almak zorunda kalıyorum. Lâmba da yatağın tam üstünde kabak gibi. Salonumuzda da lambader kullanıyoruz. Gözü hep yukarilarda zaten. Lambalar, tablolar,hatta fotoğraflara bile bskiyor dikatlice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…