- 21 Mayıs 2018
- 1.169
- 4.162
- 133
- 38
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #52.661
İtfaiyeci gibi bir meslek miCanım eşimin belli çalışma saati, gecesi gündüzü yokihbar, yangın olunca 2 gün eve gelmediği bile oluyo
Maaaalesef sezeryan suyum bittiği için almak zorunda kaldı doktorBenim oglumla aralarinda tam 2 ay var 23 ekim biz de. Normal dogummu canim sezeryanmi
Ben asla yan yatıramıyotum nasıl beceriyosunuz. Hep sırt üstü yatıyo yan yatırınca ağlıyoKızlar bebeğinizin yatış pozisyonundan dolayı kafasında asimetri var mı? Bizimki sürekli sağ tarafına yattığından sağ tarafı dümdüz oldu. Yan yatakta olduğu için sürekli bana dönüp yatmak istiyor. Arkası yumurta gibi sivri sol tarafı daha normal. Sola bir türlü yatıramıyorum kendisi hemen sağa dönüyor. Bu durumu çok kafama taktım. Biraz araştırma yaptım. 13.aydan önce düzeltilmezse kafatası kemikleşiyormuş ve sonra düzeltmek mümkün olmuyormuş. Özellikle 3-8 aylar arası düzeltmek için çok önemli aylarmış. Mutlaka düz olan tarafının tersine yatırın yazıyor. Bugünden itibaren başlıyorum asla sağa yatmasına müsaade etmeyeceğim. Sizin de aklınızda olsun diye yazdım. Kendisi düzelir nasıl olsa diye beklemeyin.
Yok mu artıranBeni de ekleyebilirsin yapamasam bile fikir edinirim :))
Yan yatmıyor canım sırtüstü yatıp kafasını sağa çeviriyor hep.Ben asla yan yatıramıyotum nasıl beceriyosunuz. Hep sırt üstü yatıyo yan yatırınca ağlıyo
Ben vardım cnm valla ilginç ki göğüs ucum sıkıştırıp duruyor ve sanki diş varmış gibi ince sızı giriyor bardakla baktım yok birşey ama ısırmış gibi göğüs ucumun ağrısını anlayamadımBizim bi arkadaşın oğlu 6 aylık iki diş çıkarmış.B urda ağzı sulanıyo diyen arkadaşlar vardı belki diş çıkarma aşamasıdır ben çok şaşırdım benim kızlar 8 ayında çıkardılar.
nese cnm doysunlarda zaten 3.ayda 700 900 grm alirmis 1 kilodan dusuyo artik aylik kilo alimi.aman saglikli olsunlar daCanım bizim hemsirede 200 300 gr dusuyor . Bencedw fazla ama düşüyolae işte
benim kız da aynı ve bizim sola çok yatıyor. hep sırt üstü yatırdım doğduğundan beri sırt üstü yatıyor ve anne yanı yatağı olduğu için senin ki gibi hep bana doğru dönük kafası. yan yatırıyorum sinirleniyor ağlıyor bende zorlamıyorum gündüzleri oturma odasında koltukta yattığında en çok dikkatini çeken neyse onu koltuğa koyuyorum o tarafa bakıyor ve böle biraz düzelme oldu. sende dene istersen canımKızlar bebeğinizin yatış pozisyonundan dolayı kafasında asimetri var mı? Bizimki sürekli sağ tarafına yattığından sağ tarafı dümdüz oldu. Yan yatakta olduğu için sürekli bana dönüp yatmak istiyor. Arkası yumurta gibi sivri sol tarafı daha normal. Sola bir türlü yatıramıyorum kendisi hemen sağa dönüyor. Bu durumu çok kafama taktım. Biraz araştırma yaptım. 13.aydan önce düzeltilmezse kafatası kemikleşiyormuş ve sonra düzeltmek mümkün olmuyormuş. Özellikle 3-8 aylar arası düzeltmek için çok önemli aylarmış. Mutlaka düz olan tarafının tersine yatırın yazıyor. Bugünden itibaren başlıyorum asla sağa yatmasına müsaade etmeyeceğim. Sizin de aklınızda olsun diye yazdım. Kendisi düzelir nasıl olsa diye beklemeyin.
Canım ben daha çok yüz üstü yatırıyorum tavsiye ederim sende alıştır çok rahat ediyorlar sağa doğru 45 derece açı ile yatırıyorum bazende sol yanına yatırıyorum arkasını yastıkla destekliyorumKızlar bebeğinizin yatış pozisyonundan dolayı kafasında asimetri var mı? Bizimki sürekli sağ tarafına yattığından sağ tarafı dümdüz oldu. Yan yatakta olduğu için sürekli bana dönüp yatmak istiyor. Arkası yumurta gibi sivri sol tarafı daha normal. Sola bir türlü yatıramıyorum kendisi hemen sağa dönüyor. Bu durumu çok kafama taktım. Biraz araştırma yaptım. 13.aydan önce düzeltilmezse kafatası kemikleşiyormuş ve sonra düzeltmek mümkün olmuyormuş. Özellikle 3-8 aylar arası düzeltmek için çok önemli aylarmış. Mutlaka düz olan tarafının tersine yatırın yazıyor. Bugünden itibaren başlıyorum asla sağa yatmasına müsaade etmeyeceğim. Sizin de aklınızda olsun diye yazdım. Kendisi düzelir nasıl olsa diye beklemeyin.
aynen benim kız da öyleBen asla yan yatıramıyotum nasıl beceriyosunuz. Hep sırt üstü yatıyo yan yatırınca ağlıyo
Bende varım :)
bem sadece daha 1 kere kullandim korkuyorum cok hareket ediyor.aslinda burnunda hirlama sesi de yok.acaba diretsemmi.ben tek tup seklinde serum fizuolojkk aldim arada onu damlatiyorum.ve de doktor burun damlasi vermist bazen de onu damlatiyorum.evin nemide iyi diye cok takilmiyodum ama hic sumuk cikmiyo yutuyomu acaba damlatinca napsamkiBen de aspiratör ile alıyorum canım otribebe
ben de ben de
Yatak odamızda gece lambamiz var sürekli açık sabaha kadar. Ama bazen yetersizkaldiginda mecburen açıyoruz lambayı da. Alt açma ünitesi var beşiğin ama bazen ordan kaldırıp yatağa almak zorunda kalıyorum. Lâmba da yatağın tam üstünde kabak gibi. Salonumuzda da lambader kullanıyoruz. Gözü hep yukarilarda zaten. Lambalar, tablolar,hatta fotoğraflara bile bskiyor dikatliceİyi değilmiş canım bakması o yüzden sende odanın başka ışığı varsa onu kullan. Bizde artık loş ışıkta oturmaya alıştın o kadar dikkatli bakıyor kimdakıp gidiyor sanki
Bende varım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?