- 21 Nisan 2018
- 2.201
- 1.729
- 63
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #52.681
ay deme kız. ondan mı göğüs ucum acıyor acabaBen vardım cnm valla ilginç ki göğüs ucum sıkıştırıp duruyor ve sanki diş varmış gibi ince sızı giriyor bardakla baktım yok birşey ama ısırmış gibi göğüs ucumun ağrısını anlayamadım
Bennnnn
bizim bakildi vok sukur temiz cikti ama her an olabiliyo temiz ckkti diye olmicak diye bisey yok haklisim cnmBebeği durmayan aci acı ağlayan bir derdi olduğunu düşünen arkadaşlar bebeklerinize idrar tahlili yaptırın. Idrar yolu enfeksiyonu cok sinsi bir şeymiş dogdu doğalı bebeğim gün yüzü görmedi ondan. Kusma, memeyi red, sürekli huzursuzluk uykuya dalamama uykuda acı acı ağlama kilo alımında yavaşlama iştahsızlık hali gibi durumlar varsa bir idrar tahlili yaptırın derim. Bu illet ates yapiyormus ama bizde hic yapmadi, gaz sancısı sanıyoruz hep. Bebekler bezlendiği için olma olasılığı yüksek. Özellikle kiz bebeklerde kaka ön tarafa da bulaştığı için görülme sıklığı daha fazla.
Benmkinn tek yuzu ole banada pisik demisti boynundakiler gitti sıkntli durum mu cm benm dr demediDermatitin herkeste farklı belirtileri oluyor canım. Bizde yanağında da noktalar vardı mesela. Boynundakini pişik sanıyorduk. Doktora gittik yanağındakiler de boynundakiler de dermatit dedi.
Özel sektörde çalışana mı acaba bu ben böyle bişey almadım. Öğretmenim numarada farkediyor muCanım ben de 2160 tl aldım ama iki kez mi alcaz çünkü az değil mi bu bir kez daha yatacak sanırım Şubat sonu bilgin var mı sen ne kadar aldın
benimmkafam karıştı şimdi. 300 tl Doğum parası 149 tl süt parası . 149 tl mi eşimin maaaşına eklenecek. Eşime sadece çocuksan dolayı yatan agi eklenmiş. Eşim özel de ben devlet memuruyum farkediyor mu?
cnm ayaklarinin altina mi yastik koyuyorsun ben hic bsey yapmiyorum yapmak mi gerek.ben de yuz ustu yatiriyorum da.Canım ben daha çok yüz üstü yatırıyorum tavsiye ederim sende alıştır çok rahat ediyorlar sağa doğru 45 derece açı ile yatırıyorum bazende sol yanına yatırıyorum arkasını yastıkla destekliyorum
Canım onu ben bilmiyorum ben çalışmıyorum eşim de esnaf özel kendisi yatırıyor sigortasını. burda sana daha bilgili olan arkadaşlar yazacaktır.Özel s
Özel sektörde çalışana mı acaba bu ben böyle bişey almadım. Öğretmenim numarada farkediyor mu
benimmkafam karıştı şimdi. 300 tl Doğum parası 149 tl süt parası . 149 tl mi eşimin maaaşına eklenecek. Eşime sadece çocuksan dolayı yatan agi eklenmiş. Eşim özel de ben devlet memuruyum farkediyor mu?
Valla ısırılmış gibi acıyor benim hatta biraz önce verdim yine sızladı şuanda bile acıyor yara ağrısı gibi değil evet ya daha çok erken diş için bakalım ilerleyen günlerde anlayacaz o mu değil mi diye :)ay deme kız. ondan mı göğüs ucum acıyor acabaacaba mı dedim ama erken henüz diş için yaaaa
aynen bende de öyle oluyor. bakalım hayırlısı sağlıklı olsunlar da kuzucuklar =)Valla ısırılmış gibi acıyor benim hatta biraz önce verdim yine sızladı şuanda bile acıyor yara ağrısı gibi değil evet ya daha çok erken diş için bakalım ilerleyen günlerde anlayacaz o mu değil mi diye :)
Tamam canımBende varım :)
Cnm hiç uğraşma tıkanma olsa zaten hırıltı olur bizim hastalandı hastalık geçti şükür ama tıkanıklık devam ettiği için açıyorum ben aspiratörle canına yanıyor yavrumun ama napayım daha iyi nefes alması ve orda mikrop çoğalmaması için yapmak zorundayım ben günde en az 3 kere aspiratör kullanıyorum senin öyle birşey yok bence canını yakma boşuna olsa hırıltı olur burnundan sesler gelir ben açtığım halde hala sümük var düşünbem sadece daha 1 kere kullandim korkuyorum cok hareket ediyor.aslinda burnunda hirlama sesi de yok.acaba diretsemmi.ben tek tup seklinde serum fizuolojkk aldim arada onu damlatiyorum.ve de doktor burun damlasi vermist bazen de onu damlatiyorum.evin nemide iyi diye cok takilmiyodum ama hic sumuk cikmiyo yutuyomu acaba damlatinca napsamki
Cnm benim oğlum bir aydır akıtıyor bende sinir oluyorum ama yapacak birşey yok fazladan önlük almak gerek bizim yetmiyor çünküSalya akıtmaya başladı oğlumda bu aylarda başlamıştı 1 yaşına kadar devam etmişti sinir oluyorum ya
Ben de aynı fikirdeyim:))Yaa bende istiyorum bende. Pek yapamasamda sizi takip ederim fikir olur.
Bana yatmadı canım başvurusunu yapmadık bilmediğimiz için .ziraat de hesabımda var maaş hesabı yatsa belki direk yatırırlardı . Demek ki alamıyoruz süt parasını149 lira hiç bir başvuru olmadan ziraat bankası hesabına yatıyor ben direkt gidip çektim. Ama ben sgklı çalışıyorum. şimdi googleden baktım da memurlara ödenmiyomuş.
tamam canım ben işlem aşamasında diye düşündüm . Gidip alayım bari :)Bende de öyle yazıyordu pttden aldım ama ödemeyi canım
çalışamaz raporu ve dolum raporunu verdik okula canım .. ama böyle bir ödemeyi ilk defa duydum . Doğum parasını biliyordum sadece onu sa ptt sen alacak mışızDoğum iznine ayrılırken iş yerine hastaneden alıp rapor vermedin mi canım? Işte o raporların parasını postaneden alıyorsun.
Aynen öyle doğduğunda dişli olan bile var sağlıkla büyüsün kuzularımız sıkıntı değilaynen bende de öyle oluyor. bakalım hayırlısı sağlıklı olsunlar da kuzucuklar =)
Canım alakasiz olacak ama yün mü örtüyorsun, kılıfa geçirsen daha sağlıklı olurCanm onu da denedim geçen gün bu sefer de alışkanlık olduğu için yine sağına döndü. Şimdilik reflü yatağının yan desteğini koydum kafasının yanına bakalım. Önce biraz söylendi itti onu falan. Sonra baktım uyuyakalmış:)
Bana yatmadı canım başvurusunu yapmadık bilmediğimiz için .ziraat de hesabımda var maaş hesabı yatsa belki direk yatırırlardı . Demek ki alamıyoruz süt parasını149 lira hiç bir başvuru olmadan ziraat bankası hesabına yatıyor ben direkt gidip çektim. Ama ben sgklı çalışıyorum. şimdi googleden baktım da memurlara ödenmiyomuş.
tamam canım ben işlem aşamasında diye düşündüm . Gidip alayım bari :)Bende de öyle yazıyordu pttden aldım ama ödemeyi canım
aslinda sirt ustu yatmasi daha iyi de insan boğulur bisey olur diye yan ceviriyor cnmBen asla yan yatıramıyotum nasıl beceriyosunuz. Hep sırt üstü yatıyo yan yatırınca ağlıyo
benim de o dikkatimi cekti valla ben kıllı tüylü şeylerde yatamam hicCanım alakasiz olacak ama yün mü örtüyorsun, kılıfa geçirsen daha sağlıklı olur
Bi kaç arkadaş kullanmış memnun kalmış canım birde hametan ismiBizimd3 bugun aynisi oldu ya kaniyo resmen bepanten onarici krem surdum acaba iyi gelirmi
bende pişik kremini denedim canım ama onarıcı olmadığı için faydası olmayabilir diye düşünmüştüm hametan kremi alacaktım . Yarına bakayım azalırsa gerek kalmaz belki mustela sürdüm şimdilikBizde de hep oluyor beyaz beyaz olup kötü kokulu okuyor hatta. Nemli bezle silip kurulayıp pişik kremi sürüyorum ertesi güne geçiyor
Teşekkürler canım amin inşallahNe demek canım Rica ederim iyleşsin yeterki bebeğin geçmiş olsun tekrardan..
Benimde hap sağ tarafa yatıyordu bana dönüyordu .Annem hep aynı Yöne yatırma kafasında yamuk okur hatta yattığı yönde yanakları bile küçülür diğer yanağına göre demişti doğru söylemiş . Benim de normal Doğum da kafası geri doğru sivrilmiş arkaya doğru uzamış gibiydi . Bende yanındayken kafasını sırt üstü koyup yanlara yastık koydum düzelsin diye baya farketti yuvarlak olmaya başladı yada bana öyle geliyorYan yatmıyor canım sırtüstü yatıp kafasını sağa çeviriyor hep.
bizim minnakların gözü yükseklerde galiba :) büyüttükleri belki dikkati farklı yönelerek kayar canım . Ben artık çok dalınca oyuncaklarına odaklamaya çalışıyorum . Konuşuyorum dikkatini öyle çekiyorım artıkYatak odamızda gece lambamiz var sürekli açık sabaha kadar. Ama bazen yetersizkaldiginda mecburen açıyoruz lambayı da. Alt açma ünitesi var beşiğin ama bazen ordan kaldırıp yatağa almak zorunda kalıyorum. Lâmba da yatağın tam üstünde kabak gibi. Salonumuzda da lambader kullanıyoruz. Gözü hep yukarilarda zaten. Lambalar, tablolar,hatta fotoğraflara bile bskiyor dikatlice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?