2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
ay deme kız. ondan mı göğüs ucum acıyor acaba acaba mı dedim ama erken henüz diş için yaaaa

bizim bakildi vok sukur temiz cikti ama her an olabiliyo temiz ckkti diye olmicak diye bisey yok haklisim cnm
ozellikle kiz bebeklerde oluyor.ve idrar torbasi takiliyo ve sabir durmasi gerekiyo.haliyle kiz bebkte zor oluyo cok hareket ettirmemk gerekiyo dusmesin torba diye.erkek bebek olsa kolay.
doktorun bize dedigi idrarinda koku varsa suphelenmemiz gerekiyo.ve onden arkaya silin altini ve on tarafi sildiginiz mendille poposnu silmeyin ya da tam tersi dedi.ve de kaka yaptiysa silsenizde o bakteriler gitmiyormus ille yikamak lazimmis.kaka yapinca altini yikayin dedi.ve de akintisina bakin her zmnkinden farkliysa suphelenin
kokusu da her zmnkinden farkliysa suphelenin kizlar.bu bilinmiyo anlasilmiyo cidden icten olam bi rahatsizlik old.icin.
bizim kokudan suphelendi doktor.ama halbuki ben hep normal koku aliyordum sasirdim enfeksiyon olabilir diyince hatta dedik yoo kokmuuo dedim.neyseki cikmadi.herseyi doktorlar anlayamayabiliyo en iyi biz biliyoruz bebeklerimizde olan degisikligi kizlar.

Dermatitin herkeste farklı belirtileri oluyor canım. Bizde yanağında da noktalar vardı mesela. Boynundakini pişik sanıyorduk. Doktora gittik yanağındakiler de boynundakiler de dermatit dedi.
Benmkinn tek yuzu ole banada pisik demisti boynundakiler gitti sıkntli durum mu cm benm dr demedi

Özel s
Canım ben de 2160 tl aldım ama iki kez mi alcaz çünkü az değil mi bu bir kez daha yatacak sanırım Şubat sonu bilgin var mı sen ne kadar aldın
Özel sektörde çalışana mı acaba bu ben böyle bişey almadım. Öğretmenim numarada farkediyor mu
benimmkafam karıştı şimdi. 300 tl Doğum parası 149 tl süt parası . 149 tl mi eşimin maaaşına eklenecek. Eşime sadece çocuksan dolayı yatan agi eklenmiş. Eşim özel de ben devlet memuruyum farkediyor mu?

cnm ayaklarinin altina mi yastik koyuyorsun ben hic bsey yapmiyorum yapmak mi gerek.ben de yuz ustu yatiriyorum da.
yuz ustu yatirinda saga sola yatirma derdi de olmuyo kendi kendine rahatsiz olunca kafasini tersi yone ceviriyo benimki.bi de kalkacagi zmn kafasini kaldiriyo kollariyla destek alarak kaslari da gelisiyo.bence bu konuda da faydasi var gaza zaten birebir.sirt ustu yatirinca basliyo ayaklarini kaldirmaya uyuyamiyo benimki

Canım onu ben bilmiyorum ben çalışmıyorum eşim de esnaf özel kendisi yatırıyor sigortasını. burda sana daha bilgili olan arkadaşlar yazacaktır.

ay deme kız. ondan mı göğüs ucum acıyor acaba acaba mı dedim ama erken henüz diş için yaaaa
Valla ısırılmış gibi acıyor benim hatta biraz önce verdim yine sızladı şuanda bile acıyor yara ağrısı gibi değil evet ya daha çok erken diş için bakalım ilerleyen günlerde anlayacaz o mu değil mi diye :)

aynen bende de öyle oluyor. bakalım hayırlısı sağlıklı olsunlar da kuzucuklar =)

Cnm hiç uğraşma tıkanma olsa zaten hırıltı olur bizim hastalandı hastalık geçti şükür ama tıkanıklık devam ettiği için açıyorum ben aspiratörle canına yanıyor yavrumun ama napayım daha iyi nefes alması ve orda mikrop çoğalmaması için yapmak zorundayım ben günde en az 3 kere aspiratör kullanıyorum senin öyle birşey yok bence canını yakma boşuna olsa hırıltı olur burnundan sesler gelir ben açtığım halde hala sümük var düşün

149 lira hiç bir başvuru olmadan ziraat bankası hesabına yatıyor ben direkt gidip çektim. Ama ben sgklı çalışıyorum. şimdi googleden baktım da memurlara ödenmiyomuş.
Bana yatmadı canım başvurusunu yapmadık bilmediğimiz için .ziraat de hesabımda var maaş hesabı yatsa belki direk yatırırlardı . Demek ki alamıyoruz süt parasını
Bende de öyle yazıyordu pttden aldım ama ödemeyi canım
tamam canım ben işlem aşamasında diye düşündüm . Gidip alayım bari :)
Doğum iznine ayrılırken iş yerine hastaneden alıp rapor vermedin mi canım? Işte o raporların parasını postaneden alıyorsun.
çalışamaz raporu ve dolum raporunu verdik okula canım .. ama böyle bir ödemeyi ilk defa duydum . Doğum parasını biliyordum sadece onu sa ptt sen alacak mışız

Canım alakasiz olacak ama yün mü örtüyorsun, kılıfa geçirsen daha sağlıklı olur

149 lira hiç bir başvuru olmadan ziraat bankası hesabına yatıyor ben direkt gidip çektim. Ama ben sgklı çalışıyorum. şimdi googleden baktım da memurlara ödenmiyomuş.
Bana yatmadı canım başvurusunu yapmadık bilmediğimiz için .ziraat de hesabımda var maaş hesabı yatsa belki direk yatırırlardı . Demek ki alamıyoruz süt parasını
Bende de öyle yazıyordu pttden aldım ama ödemeyi canım
tamam canım ben işlem aşamasında diye düşündüm . Gidip alayım bari :)

Bizimd3 bugun aynisi oldu ya kaniyo resmen bepanten onarici krem surdum acaba iyi gelirmi
Bi kaç arkadaş kullanmış memnun kalmış canım birde hametan ismi
Bizde de hep oluyor beyaz beyaz olup kötü kokulu okuyor hatta. Nemli bezle silip kurulayıp pişik kremi sürüyorum ertesi güne geçiyor
bende pişik kremini denedim canım ama onarıcı olmadığı için faydası olmayabilir diye düşünmüştüm hametan kremi alacaktım . Yarına bakayım azalırsa gerek kalmaz belki mustela sürdüm şimdilik
Ne demek canım Rica ederim iyleşsin yeterki bebeğin geçmiş olsun tekrardan..
Teşekkürler canım amin inşallah
Yan yatmıyor canım sırtüstü yatıp kafasını sağa çeviriyor hep.
Benimde hap sağ tarafa yatıyordu bana dönüyordu .Annem hep aynı Yöne yatırma kafasında yamuk okur hatta yattığı yönde yanakları bile küçülür diğer yanağına göre demişti doğru söylemiş . Benim de normal Doğum da kafası geri doğru sivrilmiş arkaya doğru uzamış gibiydi . Bende yanındayken kafasını sırt üstü koyup yanlara yastık koydum düzelsin diye baya farketti yuvarlak olmaya başladı yada bana öyle geliyor
bizim minnakların gözü yükseklerde galiba :) büyüttükleri belki dikkati farklı yönelerek kayar canım . Ben artık çok dalınca oyuncaklarına odaklamaya çalışıyorum . Konuşuyorum dikkatini öyle çekiyorım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…