2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Idrar yolu enf.meme reddi yapar mi? Ama sagdigimi içiyor mamada içiyor ama geçen aydan az içiyor. Sağlık ocağından yaratırdım şimdi 20 günde 300gram almış. Tartilar farklı ama hemen hemen aynıdır sonuç. Bakalım ayı nasıl bitirixez
Çok iyi bir soru cevapları takipteyim.

Buarada site çok çok kötü olmus. Tüm gece giremedim kendimi eksik hissettim.

5 aylık olunca mi 4 aylik olunca mi geçeceksin?

4 ay dolunca geçmek istiyorum bende.

Ben kizimdan deneyimledigim gibi ek gidaya gecicem kizim hic ek gidada sorun yasamadi masallah bogazi iyiydi.6.ayda gecmistim oglumdada da tam anlamiyla 6. Ayda gecicem 5. Ayda duzenli olmadan verirsem belki yigurt vericem. 4.ay erken geliyor bana ek gida icin anne sutunu on planda tutmak onemli. Yaza denk geldigi icin yaz sebzeleriyle baslarim balkabagini mevsiminde vericem.

Prima premijm care ile ilgili kafam karıştı. Yeni paket açtım şimdi öncekilerden farklı desende. Bide ikiside 2 numara yeni paket 4-8 kilo demiş ama ebatları aynı. Sizin premium care paketleriniz hangisinden?

Eklentiler

• 20190301_170844.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 47
5 aylık olunca mi 4 aylik olunca mi geçeceksin?

4 ay dolunca geçmek istiyorum bende.
Canım bizim 2 hafta sonra 4 ayımız bitiyor yani 4 aylık oluyoruz. 5 ay bittiğinde yani 5 aylık olduğumuz başlayacağım. Şöyle söyleyeyim. 16 kasım doğumlu 16 nisandan itibaren başlayacağım.

Prima premijm care ile ilgili kafam karıştı. Yeni paket açtım şimdi öncekilerden farklı desende. Bide ikiside 2 numara yeni paket 4-8 kilo demiş ama ebatları aynı. Sizin premium care paketleriniz hangisinden?
Sağdaki yeni soldaki eski paket

Biri pampers degil mi cnm ben oyle okudum

Ben çok uzun zamandır paylaşıyorum her yerde fotoğraflarını videolarını. Nazara inanıyorum aslında ama kötü gözle kimsenin bakacağını sanmıyorum. İyi gözse de dışarı çıkarıyoruz heryere götürüyoruz bütün aktabalarımıza gittik ziyarete onlardan da değebilir sonuçta.

kizlar 2 aylik asimizi olduk ates yok ama huzursuzdu calpol verdim.bebegin yuzune nemlendirici surmek istiyorum gerci annem surme bisey diyordu ama ebe nemlendirici kullan dedi kaslari pul pul oldu.dr tavsiyesi ne kullanniosnz acaba alayim bugun

kizlar 2 aylik asimizi olduk ates yok ama huzursuzdu calpol verdim.bebegin yuzune nemlendirici surmek istiyorum gerci annem surme bisey diyordu ama ebe nemlendirici kullan dedi kaslari pul pul oldu.dr tavsiyesi ne kullanniosnz acaba alayim bugun
Kesinlikle mustela öneririm

sampuanda mi mustela cnm banyoda sadece sampuan mi kullaniyorsun bebek icin kullandigin krem yag falan varmi.kremin adi ney mustelanin cesidi varmi
Şampuan da mustela kullanıyorum canm. Banyoda sadece şampuan kullanıyorum. Bizde atopik dermatit ve konak olduğu için stelatopia serisini kullanıyorum. Hem şampuanını hem nemlendiricisini. Şampuan konağımızı tamamen yoketti. Sen mustelanın yenidoğan için foam şampuanı var köpük şeklinde onu alabilirsin. Yüzüne nemlendirici olarak da mustela hydra bebe alabilirsin.

Sağdaki yeni soldaki eski paket
3-6 kilo yazan sari renkli olan mi eski? 4-8 yazan mi?
Biri pampers degil mi cnm ben oyle okudum
Pampers ile prima Premium care aynı marka. burda prima büyük yazılı almanyada Pampers büyük yazılı benim de kafama sonradan dank etti =)
İkiside prima pampers premium care 2 numara aynı ürün. Ama hem dışı farklı hemde içifarklı geldi sanki daha kullanmadım inşallah sorun yaşamayız.

İkiside prima pampers premium care 2 numara aynı ürün. Ama hem dışı farklı hemde içifarklı geldi sanki daha kullanmadım inşallah sorun yaşamayız.
oluyor öyle canım. molfix de de aynısı olmuştu üretim tarihine bak istersen. sıkıntı olmaz küçük olanı önce kullan istersen.

tm cnm tskler

2.ay asinin mi yoksa verdigim calpolun etkisiyle mi uyuyo oglum normalde uyumaz da .sizde boyle bi etkisi oldu mu

bence cok kucuk cnm ya yanimdayken bile bakiyorum surekli bn

Haklisin canim illaki gorecekler benim demek istedigim aileden akrabalardan uzak oturuyorum daha kimse gormedi canli gorseler daha iyi fotoda cok kilolu cikiyor halbuki 3 ayi bitirdik daha 5500 gr ve esimin akrabalarindan bir kac kisi cok kotu niyetli hic kimsenin iyiligini istemiyorlar o yuzden dedim zaten yaza allah nasip ederse memlekete gidicem tabiki gorecekler allahim kotu gozlerden korusun

Canm kilosunu hatırlamıyorum ben artık prima kullanmıyorum da sarı şeritli olan eski beyaz şeritli olan yeni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…