2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canm kilosunu hatırlamıyorum ben artık prima kullanmıyorum da sarı şeritli olan eski beyaz şeritli olan yeni.
Sağol canım tamam o zaman beyaz gibi olan ebebek indiriminden yeni almıştım zaten.
Buarada çocuğu bizimle yaşıt sayılan bi blogger buldum munhan çınar diye bi kadın. Ama yeni takibe aldım şimdi eski paylaşımlarına bakamadım nedir nedegildir bilmiyorum.

Ayyyy kızlar beni hiç merak etmedinizmi dünden beri giremedim yıllardır otomatik giriyordum giriş bilgilerimi unutmuşum neler çektim çok şükür kavuştum size sabahtan bu yana uğraşıyorum ne çok özledim sizi alışkanlık yapmışım valla bir boşlukta hissettim kendimi Ozgebalaban11 birtek senin rumuzun gerçek gibi ya instagram da seni aradım bulamadım neyse kavuştuk şükür

hosgeldin cnm bn de baya ugrastim girmek icin bunun bildirim gelme olayini sevdim digerinde varmiydi bilmiyorum da

Hos geldin canim evet bayagi sikinti oldu daha cogu arkadasimiz girememis sanirim insallah onlarda halleder

Bende öyle düşünüyorum oturmaya başladığında başlıyorum kızımada öyle yapıcam 6. Ayda

Tamam canm bakayım ben de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…