- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #53.161
Calpol yapmıştır canm. Ateşi mi çıktı neden calpol verdin?2.ay asinin mi yoksa verdigim calpolun etkisiyle mi uyuyo oglum normalde uyumaz da .sizde boyle bi etkisi oldu mu
hzuursuzdu agliyordu verdimCalpol yapmıştır canm. Ateşi mi çıktı neden calpol verdin?
Sağol canım tamam o zaman beyaz gibi olan ebebek indiriminden yeni almıştım zaten.Canm kilosunu hatırlamıyorum ben artık prima kullanmıyorum da sarı şeritli olan eski beyaz şeritli olan yeni.
Ayyyy geldim geldim neler çektimNeden hala kimse yok giremedi mi kızlar acaba?
hosgeldin cnm bn de baya ugrastim girmek icin bunun bildirim gelme olayini sevdim digerinde varmiydi bilmiyorum daAyyyy kızlar beni hiç merak etmedinizmi dünden beri giremedim yıllardır otomatik giriyordum giriş bilgilerimi unutmuşum neler çektim çok şükür kavuştum size sabahtan bu yana uğraşıyorum ne çok özledim sizi alışkanlık yapmışım valla bir boşlukta hissettim kendimiOzgebalaban11 birtek senin rumuzun gerçek gibi ya instagram da seni aradım bulamadım neyse kavuştuk şükür
Hoşbulduk canım Nereye geliyor bildirimhosgeldin cnm bn de baya ugrastim girmek icin bunun bildirim gelme olayini sevdim digerinde varmiydi bilmiyorum da
telefona altta bildiirm al diye bisey vardi tikladim olduNereye geliyor bildirim
vatsap mesaji gibi bildirim geliyor sevdimHoşbulduk canım Nereye geliyor bildirim
Hos geldin canim evet bayagi sikinti oldu daha cogu arkadasimiz girememis sanirim insallah onlarda hallederAyyyy kızlar beni hiç merak etmedinizmi dünden beri giremedim yıllardır otomatik giriyordum giriş bilgilerimi unutmuşum neler çektim çok şükür kavuştum size sabahtan bu yana uğraşıyorum ne çok özledim sizi alışkanlık yapmışım valla bir boşlukta hissettim kendimiOzgebalaban11 birtek senin rumuzun gerçek gibi ya instagram da seni aradım bulamadım neyse kavuştuk şükür
Ben göremedim öyle bir seçenek yavatsap mesaji gibi bildirim geliyor sevdim
sayfanin en altindaydi cnm sanırımBen göremedim öyle bir seçenek ya
translation lazimHiç sevmedim bu ne ya İngilizce Türkçe birbirine girmiş alışcaz napalım
Bıyır o nedir bacımtranslation lazim
Bende öyle düşünüyorum oturmaya başladığında başlıyorum kızımada öyle yapıcam 6. AydaBen kizimdan deneyimledigim gibi ek gidaya gecicem kizim hic ek gidada sorun yasamadi masallah bogazi iyiydi.6.ayda gecmistim oglumdada da tam anlamiyla 6. Ayda gecicem 5. Ayda duzenli olmadan verirsem belki yigurt vericem. 4.ay erken geliyor bana ek gida icin anne sutunu on planda tutmak onemli. Yaza denk geldigi icin yaz sebzeleriyle baslarim balkabagini mevsiminde vericem.
Tamam canm bakayım ben de :)Sağol canım tamam o zaman beyaz gibi olan ebebek indiriminden yeni almıştım zaten.
Buarada çocuğu bizimle yaşıt sayılan bi blogger buldum munhan çınar diye bi kadın. Ama yeni takibe aldım şimdi eski paylaşımlarına bakamadım nedir nedegildir bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?