- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #53.121
Biz paylaşıyoruz valla:) Fotoğraf paylaştık diye nazar değeceğini düşünmüyorum:)Ya kizlar size bir sey danisayim ben kizimin fotosunu esimin abisine gonderdim o da bu fotoyu whatsapta paylasmis cok uzuldum cunku oldugundan cok daha kilolu cikmis sonucta akrabalarin nazari deger diye korktum esime dedim soyle abine kaldisin i da soylemis aninda kaldimis ama simdide ya kirildiysa diye uzuldum ama daha cok kucuk allahim nazarlardan korusun hepimizin bebislerini
Canim burda paylasirim ama akrabalar daha kotu niyetli oluyorlar birde gercek halini gormemisler hepsinden uzaktayim birde dedigim gibi gercek halinden cok daha kilolu cikiyor brnim kizim yuzu cok yuvarlak diye mi anlamadimBiz paylaşıyoruz valla:) Fotoğraf paylaştık diye nazar değeceğini düşünmüyorum:)
canım bizde paylaşmıyoruz bende ilk defa burda paylaştım, eşim duysa görse çok kızar =) bence abisine üzülme kırılmamıştır. bence paylaşmaması gerekirdi size sormadan. bi yönden de sevincini paylaşmış. benim kardeşlerim çevrem beni biliyor paylaşmayı sevmediğimi o yüzden benden habersiz yapmazlarYa kizlar size bir sey danisayim ben kizimin fotosunu esimin abisine gonderdim o da bu fotoyu whatsapta paylasmis cok uzuldum cunku oldugundan cok daha kilolu cikmis sonucta akrabalarin nazari deger diye korktum esime dedim soyle abine kaldisin i da soylemis aninda kaldimis ama simdide ya kirildiysa diye uzuldum ama daha cok kucuk allahim nazarlardan korusun hepimizin bebislerini
Neredeyse 80 günlük olduk dün bütün gün yedikleri 210ml anne sütü 180ml mama ilk doğduğunda daha çok yerdi. Bunlarida zorla resmen uğraşa uğraşa veriyorum. Doktora yazdım whatsapp tan bakalım ne dicek. Eğer yanlış tartmadıysak 15gunde sadece 110gram almış.
Burnu tıkalı değil her sabah bakarım hiç burun akintimiz olmuyor. Olanda akşamları banyoda çıkıyor.
Ay cok sagol canim ne bileyim kotu oldum icimi rahatlattin yani bunlar daha cok kucuk yoksa diger cocukkarimi profil resmi yapiyorum allahim hepimizin cocuklarini korusun burda paylasmanin zarari oldugunu dusunmuyorum ne kotuluk gelse akrabadan gelir yabancidan degil ben burda gordugum her bebege masallahhh diyorum rabbim korusuncanım bizde paylaşmıyoruz bende ilk defa burda paylaştım, eşim duysa görse çok kızar =) bence abisine üzülme kırılmamıştır. bence paylaşmaması gerekirdi size sormadan. bi yönden de sevincini paylaşmış. benim kardeşlerim çevrem beni biliyor paylaşmayı sevmediğimi o yüzden benden habersiz yapmazlar
Ay cok sagol canim ne bileyim kotu oldum icimi rahatlattin yani bunlar daha cok kucuk yoksa diger cocukkarimi profil resmi yapiyorum allahim hepimizin cocuklarini korusun burda paylasmanin zarari oldugunu dusunmuyorum ne kotuluk gelse akrabadan gelir yabancidan degil ben burda gordugum her bebege masallahhh diyorum rabbim korusun
Biz de uc ayi bitirdik ben de bes aylikken baslarim insallahhh cok guzel dusunmussun valla aklima simdi bir sey gelmiyor ben de burdan ogrenirim insallahhh paylasiriz fikirlerimiziKızlar biz şuan 3,5 aylığız 5. ayda azar azar ek gıdaya geçirmeyi planlıyorum. İlk aylar meyve yoğurt patates havuç ve balkabağı veriliyor sanırım. Şuara hazır balkabağı mevsimiyken alıp buzluğa atayım diyorum. Başka neler atabilirim bu mevsimde bulunup o zaman bulunmayacak.
Aynen canim bence de kizlar giremiyordur ben de cok denedim olmadi sonra sitede bize ulasin bolumu vardi oraya yazdiktan sonra girebildimSiteye giremedim deli oldum bir bosluk hissettimneyseki sifreyi degistirince girdim belki kizlarda giremiyordur okurlarsa sifre degistirsinler
Gideceğini hissetmiş bence minnoş :)Kızı uyutup babaya bırakıp arkadaşlarımla kahve içmeye dışarı çıkacağım ama uyutamadım 2 saattir yapmadığım kalmadı. Ayağımda bile salladım
Canım reflü olabilir yada midesini üşütünce de kusmalar artıyormuşCanım normalde hergün 10 kere bile kusardı ama üç gündür böylecoooook ve nefessiz bırakıyo
Evet canm yaa çok uyanık bu minnoşlar :)Gideceğini hissetmiş bence minnoş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?