2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ya kizlar size bir sey danisayim ben kizimin fotosunu esimin abisine gonderdim o da bu fotoyu whatsapta paylasmis cok uzuldum cunku oldugundan cok daha kilolu cikmis sonucta akrabalarin nazari deger diye korktum esime dedim soyle abine kaldisin i da soylemis aninda kaldimis ama simdide ya kirildiysa diye uzuldum ama daha cok kucuk allahim nazarlardan korusun hepimizin bebislerini

Biz paylaşıyoruz valla:) Fotoğraf paylaştık diye nazar değeceğini düşünmüyorum:)

Biz paylaşıyoruz valla:) Fotoğraf paylaştık diye nazar değeceğini düşünmüyorum:)
Canim burda paylasirim ama akrabalar daha kotu niyetli oluyorlar birde gercek halini gormemisler hepsinden uzaktayim birde dedigim gibi gercek halinden cok daha kilolu cikiyor brnim kizim yuzu cok yuvarlak diye mi anlamadim

@4801b canım çok kısa emdiği dönem benim kızım da bir iki kere dediğin gibi çok yoğun kustu. Sonra tekrarlamadığı için gitmedim doktora inşallah seninki de tekrarlamaz. Arkadaşların dediği gibi fark etmeden üşütmüş olabileceğimi düşündüm. Patikle dolaşıyorum o zamandan beri.

canım bizde paylaşmıyoruz bende ilk defa burda paylaştım, eşim duysa görse çok kızar =) bence abisine üzülme kırılmamıştır. bence paylaşmaması gerekirdi size sormadan. bi yönden de sevincini paylaşmış. benim kardeşlerim çevrem beni biliyor paylaşmayı sevmediğimi o yüzden benden habersiz yapmazlar

Kızlar vitaminlerden bahseden olmuş. Ben sadece lohusalıkta Demir ilacı aldım. Şu hamilelikte kullandığımız vitaminlerden kullansam olur mu. Gerçi gerek var mı bilmiyorum. Propolis aldım hasta falan da olmadım çok şükür ona bağlıyorum. Bir de 2 buçuk aylık olduk ama kızım artık mememi ısırıyor ya çok tatlııı :)))

Benim kızım da meme reddi yapiyor. Ilk ay idrar yolu enfeksiyonu geçirdi, kilo alamadi 2. Ay iyiydi iştahı toparlamıştı da, hem emiyordu hem de üstüne 60 cc mama yiyordu, şimdi uykuda besleyebiliyorum sadece, biberonu da öğürüyor mamayı da istemiyor meme arıyor memeye tutuyorum ağlıyor,doktora gittik idrar yolu enfeksiyonu geciriyormus yine, antibiyotik başladık daha da gitti iştahı. Uyutup besleyince gazını da çıkaramıyor bu sefer gaz sancısı ile de uğraşıyoruz.

Ay cok sagol canim ne bileyim kotu oldum icimi rahatlattin yani bunlar daha cok kucuk yoksa diger cocukkarimi profil resmi yapiyorum allahim hepimizin cocuklarini korusun burda paylasmanin zarari oldugunu dusunmuyorum ne kotuluk gelse akrabadan gelir yabancidan degil ben burda gordugum her bebege masallahhh diyorum rabbim korusun

sağol canım. Allah tüm evlatlarımızı kem gözlerden hastalıklardan korusun

Kızlar biz şuan 3,5 aylığız 5. ayda azar azar ek gıdaya geçirmeyi planlıyorum. İlk aylar meyve yoğurt patates havuç ve balkabağı veriliyor sanırım. Şuara hazır balkabağı mevsimiyken alıp buzluğa atayım diyorum. Başka neler atabilirim bu mevsimde bulunup o zaman bulunmayacak.

Biz de uc ayi bitirdik ben de bes aylikken baslarim insallahhh cok guzel dusunmussun valla aklima simdi bir sey gelmiyor ben de burdan ogrenirim insallahhh paylasiriz fikirlerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…