- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #53.101
Ben hiç iki kat giydirmedim canım. Bence evin ısısını yükseltip yavaştan inceltebilirsin. Biz önce 26 27 derecelerde tek kat giydiriyorduk, yavaş yavaş dereceyi dusurduk şimdi 24 te sabit. Dışarıya çıkarken de sadece tek kat kıyafet üzerine tulumunu giydiriyorum. Kollu body bana zor geldi, yarim kollu bile zor geldi hattaIyi yapiyosun aslinda canim ben cesaret edemiyorum bi turlu tek kat giydirmeye hele kolsuz citcitli dolapta oyle bekliyo hic giydirmedim kuculdu
Neredeyse 80 günlük olduk dün bütün gün yedikleri 210ml anne sütü 180ml mama ilk doğduğunda daha çok yerdi. Bunlarida zorla resmen uğraşa uğraşa veriyorum. Doktora yazdım whatsapp tan bakalım ne dicek. Eğer yanlış tartmadıysak 15gunde sadece 110gram almış.
Burnu tıkalı değil her sabah bakarım hiç burun akintimiz olmuyor. Olanda akşamları banyoda çıkıyor.
Bizimki bizim sesimize dönüyo canım bazen ama her zaman değil. Dikkatini başka bisey çekince bakmıyorKızlar bebeklerinize elinizdekini göstermeden sağında solunda çıngırak yada sesli başka bişey salladığınızda sese dönüp bakıyomu? Benimki sese dönmüyo.Görürse gözüyle takip ediyo ama görmezse sese bakmıyo
Bende çok azaltmıştı canımoglum doymumyomus onu anladim adet olmak sutu azaltiyor olabolirmi acaba .en cok ne yiyosunuz sutunuz cok oluyor
Canım doktorlar direk reflü demedi ama var sanırım. Doğaldan beri günde 10 kere bile kusuyo.Canım senin bebeğinde reflü varmı?
Baktım canım yok annemde ilk onu söyledi. Yarın sağlık ocağına gidip tarttiricam. Doktor tarttır bana haber ver dedi. Gerçi daha önce hiç sağlık ocağında tarttirmadim tartilar degisince sonuç etkilenir mi acaba?Ağzına falan baktınız mı? Pamukçuk varsa o da meme reddi hatta biberon reddine sebep oluyormuş
Hiç araştırmadım canımİnternette ne yazıyo canım
Teşekkür ederim kuzumCok gecmis olsun canim
Canım benim reflümü yoksa hastamı bazı bebekler çok kusar burda çoğu kişinin bebeği çok kaka yapıyor diye biliyorum yinede ihmal etme doktora götürAllahım kolaylık versin kuzumbizimki 2 bardak dolusu fiskirmaktan daha kötü kusuyor her gün. Bugünde 7 8 kere kaka yaptı kustuktan sonra 1 2 dakika nefes alamiyo gözleri falan kıpkırmızı oluyo
Aynı tartıyı kullanmak daha net sonuç verir tabi ama bu da aşağı yukarı bir fikir verirBaktım canım yok annemde ilk onu söyledi. Yarın sağlık ocağına gidip tarttiricam. Doktor tarttır bana haber ver dedi. Gerçi daha önce hiç sağlık ocağında tarttirmadim tartilar degisince sonuç etkilenir mi acaba?
Evet canım ne yaptıysam uyumadı en son eşim dedi ki ben uyuturum sen çık. Gerçekten de ben çıkmışım 5 dakikada babasının kucağında uyuyakalmış. Şimdi geldim hala uyuyor:) yaşasın babalar :))onu bırakıp gideceğini hissetmiştir kuzucuk =)
Canım normalde hergün 10 kere bile kusardı ama üç gündür böyleCanım benim reflümü yoksa hastamı bazı bebekler çok kusar burda çoğu kişinin bebeği çok kaka yapıyor diye biliyorum yinede ihmal etme doktora götür
Canım biz belis’in oda takımını almıştık. Sanırım tek beşik olarak da satılıyor. Sallanma özelliği var. Fiyat olarak da makul. Tek tavsiyem hangi marka alırsan al mutlaka ön korkuluğu indirilip kaldırılabilen asansörlü modellerden al.Kızlar fikrinize ihtiyacım var. Kızımın odasını 2 ay sonra ayırmak istiyorum. Bu nedenle beşik almalıyız. Büyüyen besiklerden istiyorum hani kenarı çıkıyor sonra tek kişilik yatak gibi oluyor. Kullanan memnun kalan var mı? Marka model araştırmasına başladım.
Bence alışmışken hiç dokunma canım. Kamera kullanabilirsin.Sadece odasındaki beşikte deliksiz uyuyo o yüzden biz odaları ayırdık 1 haftadır ama içim hiç rahat değil. Odasında yere mi yatsam diyorum. Uyandığında hemen uyanıyorum ama ne biliyim huzursuzum yine de sizce ne yapayım kızlar
Ya saatlerdir siteye girmeye çalışıyorum çökmüş galiba. Sen girebildin mi canım?Kızlar minoriste indirim var kaçırmayın
maşaAllah kuzuya =)Evet canım ne yaptıysam uyumadı en son eşim dedi ki ben uyuturum sen çık. Gerçekten de ben çıkmışım 5 dakikada babasının kucağında uyuyakalmış. Şimdi geldim hala uyuyor:) yaşasın babalar :))
bence telsiz al canım. yatak ucuna da kıyafetini koy kokunu alsın =)Sadece odasındaki beşikte deliksiz uyuyo o yüzden biz odaları ayırdık 1 haftadır ama içim hiç rahat değil. Odasında yere mi yatsam diyorum. Uyandığında hemen uyanıyorum ama ne biliyim huzursuzum yine de sizce ne yapayım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?