- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #53.201
65 gunluk 5500 grTam 3 aylık olduk canım 6.300 seninki
sadece anne sutu mu veriosn cnmTam 3 aylık olduk canım 6.300 seninki
Evetsadece anne sutu mu veriosn cnm
Aynen canım. Beynim döndü alışana kadargece bakım çalışmaları vardi sitede yenilenmiş ama hiç güzel olmamis
Canım doktorumuz motilium süspansiyon kullanın geçmezse hemen getirin dedi. Bugün onu kullanıyorum. 4 gün oldu sabah ta aynisi oldu, kaka sayisida cokCkolatakahve canım çok kısa emdiği dönem benim kızım da bir iki kere dediğin gibi çok yoğun kustu. Sonra tekrarlamadığı için gitmedim doktora inşallah seninki de tekrarlamaz. Arkadaşların dediği gibi fark etmeden üşütmüş olabileceğimi düşündüm. Patikle dolaşıyorum o zamandan beri.
Canım doktorumuz motilium süspansiyon kullanın geçmezse hemen getirin dedi. Bugün onu kullanıyorum. 4 gün oldu sabah ta aynisi oldu, kaka sayisida cok
Bilemedim canım. Doktor geçmezse getir dedi. Devam ederse götürücez yarinCanım reflü olabilir yada midesini üşütünce de kusmalar artıyormuş
3,5 aylık olduk bugün canm. Benim doktorum da hiç belli olmaz bakarsın 1.ay olursun bakarsın 1 yıl olmazsın demişti.Kaç ayliksiniz csnim siz? Ben olmadım daha. Doktorum da daha olmazsın uzun süre dedi
Aaa bu süper olmuşTelefondaki ifadeler kullanılıyor artık bakınayyyy görmemişin topiği yenilenmiş gibi oldum
Radix canım. Iyi geliyo güzel bisikizlar 2 aylik asimizi olduk ates yok ama huzursuzdu calpol verdim.bebegin yuzune nemlendirici surmek istiyorum gerci annem surme bisey diyordu ama ebe nemlendirici kullan dedi kaslari pul pul oldu.dr tavsiyesi ne kullanniosnz acaba alayim bugun
ne kadara aldin cnm
273 tl csnim. Çok araştırdım. En fonksiyonluk buydu ve tavsiye edileni. Inşallah sever. Gelince paylaşırım bende izlenimlerimine kadara aldin cnm
Canım reflü olabilir yada midesini üşütünce de kusmalar artıyormuş
Üşüttükleri zamankokarmış
Ben bir kez oldum ama Doğum öncesinden az. Bir gün yoğundu diğer günler azar azar3 gün önce oldum ilk defa. Aşırı yoğun kanamam var.
Aynen ben de fark ettim onu. Kaka bizde de seyrekleşti. O zamandan beridir kusma başladı. Yaptığı gün rahat iki üç gün geçince ne yerse çıkarıyor sanki mideye baskı yapıyor demek ki bağırsaklarŞunu kesin olarak teyit ettim ki kaka yapamayınca kusuyor benim kız. 4 gündür kusmuyordu bugün hep kustu. Çünkü 4 gündür kaka yapmıyorçıldıracağım yüz kere kıyafet değiştirdim sinirden gülüyorum
Doktorumuz süspansiyon alın dedi canım. Öğleden kullanıyorum. Çok kaka yapiyo, kusma şimdilik yok. En son sabah kusmustu. Geçmezse hemen gelin dedi doktorumuzCkolatakahve canım nasıl oldu bebişin
Niye uzun süre olmazmissin kuzum. Ben 50. Gün falan olmuştumKaç ayliksiniz csnim siz? Ben olmadım daha. Doktorum da daha olmazsın uzun süre dedi
Kusması mı çok canım sıkıntınız nedir takip edemedim de.keyfi nasıl pekiDoktorumuz süspansiyon alın dedi canım. Öğleden kullanıyorum. Çok kaka yapiyo, kusma şimdilik yok. En son sabah kusmustu. Geçmezse hemen gelin dedi doktorumuz
Aynen canım mideye baskı yapıyor bence de.Aynen ben de fark ettim onu. Kaka bizde de seyrekleşti. O zamandan beridir kusma başladı. Yaptığı gün rahat iki üç gün geçince ne yerse çıkarıyor sanki mideye baskı yapıyor demek ki bağırsaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?