- 10 Aralık 2011
- 1.077
- 1.503
- 333
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #53.221
Vaĺla bence ikiside aynı büyüklükte biri 3-6 diğeri 4-8 aynılar. Neyse bizim kız cılız zaten daha 5kilo bile olmadı.oluyor öyle canım. molfix de de aynısı olmuştu üretim tarihine bak istersen. sıkıntı olmaz küçük olanı önce kullan istersen.
Çok güldürdün beni vallaAyyyyy dünden beri giremedim ne çok dolmuşumeeee bebeler nasıl iyi inşallah benim bebe sabah 5 te uyuyor akşam 10 da uyanıyor aZda yan yazıyım öyle işte perişanım alt çizgilide dikkat çekiyor üçü birden de iyimiş sayfa reklam yüzünden dansöz gibi oynamıyor istediğim yere tıklıyorum ayyyyy muhteşem
Canım ben 50.Gün kontrole gittim o zaman dedi ki inaktif . Ama tertemiz içerisi fakat uzun süre daha olmazsın dedi. Emzirigordun zaten dedi. Sırf merakımdan emzirmeyi biraksam da mi olmam dedim olmazsın dedi. Hala da Tık yok.Niye uzun süre olmazmissin kuzum. Ben 50. Gün falan olmuştum
Ayy inşallah kuzum bize de iyi gelirBiz kullandik o şurubu kusmaya iyi geliyor.
Aslında daha kolay olmuş hem daha renkli. Ama nasıl hamile kafası, lohusa kafası yarim olur diye bir laf varsa , yeni anne kafası diye de birşey var. Cin gibi olan ben Resmen yarim akıllıyim . Kafa gidik. O yuzden suan a syip zorlsniyorum yazarken. AlisamadimmmmÇok güldüm yaaabende düzelir diye tekrar çıkıp girdim olmadi
Çalışmıyor olsam ben de hemen isterdim sanırım ikinciyi. Bir de ben tüp bebekle hamile kaldım şuan 5 tane dondurulmuş iyi kalite embriyom var. Kızımın kardeşleri diyorum ben onlara:) gidip hemen transfer yaptırıp allah izin verirse hamileliğe hemen adım atabilirim. Ama çalışırken çok zorCanım ben 50.Gün kontrole gittim o zaman dedi ki inaktif . Ama tertemiz içerisi fakat uzun süre daha olmazsın dedi. Emzirigordun zaten dedi. Sırf merakımdan emzirmeyi biraksam da mi olmam dedim olmazsın dedi. Hala da Tık yok.
Şaşıracaksınız belki ama ben 2. Yi istiyorum hemen. Hiç de korkmuyorum. Kiii aşırı zir oldu benim için. Hala zor bakımı. Komiklerim agriyo mahvoldum resmen. Ama çok seviyorum asla şikayet etmiyorum akdine şükürler olsun binlerce kez allahima. cok güzel bir duyguymuş. Ölmeden bir kere daha yaşatsın inşallah rabbim bu duyguyu bana.
2 bardak kusuyo canım fışkırır tarzdan kötüKusması mı çok canım sıkıntınız nedir takip edemedim de.keyfi nasıl peki
Yaa benim de tup bebek. Kalmadı benim dondurulmusum. IlaclRimi da bagislamak istiyor um kimseyi bulamadım.Çalışmıyor olsam ben de hemen isterdim sanırım ikinciyi. Bir de ben tüp bebekle hamile kaldım şuan 5 tane dondurulmuş iyi kalite embriyom var. Kızımın kardeşleri diyorum ben onlara:) gidip hemen transfer yaptırıp allah izin verirse hamileliğe hemen adım atabilirim. Ama çalışırken çok zor
Şunu kesin olarak teyit ettim ki kaka yapamayınca kusuyor benim kız. 4 gündür kusmuyordu bugün hep kustu. Çünkü 4 gündür kaka yapmıyorçıldıracağım yüz kere kıyafet değiştirdim sinirden gülüyorum
2 bardak kusuyo canım yaaCkolatakahve canım ben de kaçırmışım ya hasta mı bebeğin? Neyi var?
Ah bu kusmalar bizi bitirdi2 bardak kusuyo canım yaafışkırmadan kötü kaka da çok
Çok geçmiş olsun canım. Çocuklar hiç hasta olmasa keşke.Benim buyuk cocuk hasta kizlar 2 gundur 40 derece ates cok inatci düşmüyor boğazları mafolmuscocuklari buyutmek degilde hastaliklari cok zor. Dualariniz kizimla olsun teyzeleri
Olmadım canım ama doktorum ilk adetin az yada çok fazla olursa tedirgin olma düzensiz kanamada olabilir düzene girmesi zaman alır demişti.kizlar dogum sonrasi adet oldunuzmu cok fazla kanamam var normalmi acaba
80 günlük 4900 bizimki zayıf biraz bide mama şişirir derlerkizlar bebeklerinizin kilosu ne kadar
Çok geçmiş olsun kuzum allahım şifa versinBenim buyuk cocuk hasta kizlar 2 gundur 40 derece ates cok inatci düşmüyor boğazları mafolmuscocuklari buyutmek degilde hastaliklari cok zor. Dualariniz kizimla olsun teyzeleri
Teşekkür ederim canım benim inşallah gecerAh bu kusmalar bizi bitirdigeçmiş olsun canım ya inşallah geçer tez zamanda.
Valla bende çok istiyorum tekrar yaşamayı ama daha erken görüyorum. En az bi 2 sene geçsin istiyorumCanım ben 50.Gün kontrole gittim o zaman dedi ki inaktif . Ama tertemiz içerisi fakat uzun süre daha olmazsın dedi. Emzirigordun zaten dedi. Sırf merakımdan emzirmeyi biraksam da mi olmam dedim olmazsın dedi. Hala da Tık yok.
Şaşıracaksınız belki ama ben 2. Yi istiyorum hemen. Hiç de korkmuyorum. Kiii aşırı zir oldu benim için. Hala zor bakımı. Komiklerim agriyo mahvoldum resmen. Ama çok seviyorum asla şikayet etmiyorum akdine şükürler olsun binlerce kez allahima. cok güzel bir duyguymuş. Ölmeden bir kere daha yaşatsın inşallah rabbim bu duyguyu bana.
tm cnm halisi nasil kalinmi acaba neyse gelsin soylersin273 tl csnim. Çok araştırdım. En fonksiyonluk buydu ve tavsiye edileni. Inşallah sever. Gelince paylaşırım bende izlenimlerimi
Çok teşekkür ederim canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?