2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
oluyor öyle canım. molfix de de aynısı olmuştu üretim tarihine bak istersen. sıkıntı olmaz küçük olanı önce kullan istersen.
Vaĺla bence ikiside aynı büyüklükte biri 3-6 diğeri 4-8 aynılar. Neyse bizim kız cılız zaten daha 5kilo bile olmadı.

Çok güldürdün beni valla Ozgebalaban11 1, sen 2

Niye uzun süre olmazmissin kuzum. Ben 50. Gün falan olmuştum
Canım ben 50.Gün kontrole gittim o zaman dedi ki inaktif . Ama tertemiz içerisi fakat uzun süre daha olmazsın dedi. Emzirigordun zaten dedi. Sırf merakımdan emzirmeyi biraksam da mi olmam dedim olmazsın dedi. Hala da Tık yok.
Şaşıracaksınız belki ama ben 2. Yi istiyorum hemen. Hiç de korkmuyorum. Kiii aşırı zir oldu benim için. Hala zor bakımı. Komiklerim agriyo mahvoldum resmen. Ama çok seviyorum asla şikayet etmiyorum akdine şükürler olsun binlerce kez allahima. cok güzel bir duyguymuş. Ölmeden bir kere daha yaşatsın inşallah rabbim bu duyguyu bana.

Çok güldüm yaaa bende düzelir diye tekrar çıkıp girdim olmadi
Aslında daha kolay olmuş hem daha renkli. Ama nasıl hamile kafası, lohusa kafası yarim olur diye bir laf varsa , yeni anne kafası diye de birşey var. Cin gibi olan ben Resmen yarim akıllıyim . Kafa gidik. O yuzden suan a syip zorlsniyorum yazarken. Alisamadimmmm

Çalışmıyor olsam ben de hemen isterdim sanırım ikinciyi. Bir de ben tüp bebekle hamile kaldım şuan 5 tane dondurulmuş iyi kalite embriyom var. Kızımın kardeşleri diyorum ben onlara:) gidip hemen transfer yaptırıp allah izin verirse hamileliğe hemen adım atabilirim. Ama çalışırken çok zor

Yaa benim de tup bebek. Kalmadı benim dondurulmusum. IlaclRimi da bagislamak istiyor um kimseyi bulamadım.

Aynen benimki de öyle. Bağırsaklar dolunca mideden yukarı çıkıyor herhalde

kizlar dogum sonrasi adet oldunuzmu cok fazla kanamam var normalmi acaba
Olmadım canım ama doktorum ilk adetin az yada çok fazla olursa tedirgin olma düzensiz kanamada olabilir düzene girmesi zaman alır demişti.
kizlar bebeklerinizin kilosu ne kadar
80 günlük 4900 bizimki zayıf biraz bide mama şişirir derler

Valla bende çok istiyorum tekrar yaşamayı ama daha erken görüyorum. En az bi 2 sene geçsin istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…