2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar akşam tavsiye istemiştim bebek karyolasi ile site güncellendi arada kaynadı. Büyüyebilen sağlam birşey alicam. Nedir önerileriniz?
ruhum_mavi sen beliz mobilya demiştin baktım biraz ona malzeme kalitesi nasıl sence uzun süre gider mi?

Buyuyebilen deyince aklima ikeaninkiler geldi cnm.

2 bardak kusuyo canım fışkırır tarzdan kötü huzursuz
Geçmiş olsun canım ya bizimki de hasta.benden geçti yavruma burnu akıyor hırıltısı var öksürüyor hapşırıyor. Dün götürdük ciğerler temiz dedi ama akşama doğru arttı sanki. Yarın götürürüz belki tekrardan çok huzursuz hep ağlıyor ya

Şükürler olsun bugünlerimize gerçekten de.iki hafta önce dayımın gelinini sezeryan sonrası aşırı kanamadan kaybettik Bebek yaşıyor anne yok ilk bebekleriydi bir kez emzirmiş sadece.. çok acı durum çokkkk Rabbim yaşatmasın kimseye

Sağol kuzum size de çok geçmiş olsun aman artacak gibi olursa yine götür kuzum ben tam korktum hastalıklardan burnunu açık tut kuşum bolbol emzir kuzucuğu

Sağol kuzum size de çok geçmiş olsun aman artacak gibi olursa yine götür kuzum ben tam korktum hastalıklardan burnunu açık tut kuşum bolbol emzir kuzucuğu
Burnunu temziliyorum sık sık. Az önce yeşil yeşil geldi katılaşmış da biraz benimde öyle olur hastalık başında su gibi damlar Çeşme’den akar gibi. Sonra katılaşır iyileşme ardından da

Buyuyebilen deyince aklima ikeaninkiler geldi cnm.
Daha çok beşik gibi olanlar var ya kenarında 2-3 çekmece oluyor sallanabiliyor. Sonra o çekmece ve on korkuluk çıkınca büyük yatak gibi oluyor. O tarz bişey istiyorum.
başınız sağolsun canım ne acı bir durum.
Bana doktor iki sene yapma vücut toparlasın kendisini dedi. 27 yaşındayım yaşımı mı fazla buldu acaba neden öyle dedi ki
yaşınla ilgisi yok doğru olan o zaten hepimizin doktoru aynı şeyi söyledi. Olursa tıbben bir sorun değil ama 2 yıl olmaması en iyisi demişti banada.

Yok kuzum. Olması gereken o zaten. Bize öyle öğrettiler. En az 2 seneye toplanıyor vücut.
Sizlerde nasıl bilmiyorum ama ben hala toparlanamadığımı hissediyorum zaten. Eklem yerlerim Kemiklerim ayaklar bacaklar her yerim hala ağrıyor dahiliye gidip tahlil yaptırmak ve ardından vücutta eksik ne varsa ilaç kullanmak istiyorum. Ne hamilelikte ne de Doğum sonrası ilaç kullanmadım. Bitiğim sanırım

DepresifPolyanna canım bebeğin nasıl oldu? Yemesi hala aynı mı? Ben bu akşam bişey denedim ilk defa yedi ya inanamıyorum. Bardağa biraz mama koydum içerir gibi yavaştan kaldırdım diliyle içmeye çalıştı 25 CC bu şekilde içti devam etmedim kusmasın diye sende dene ama dikkatli ol birden gitmesin ağzına

Vitamindemı kullanmamıştın canım? Ben toparlanmış hissediyorum ama bende de fena halde halsizlik var. Vitamin falan da düzenli kullanamıyorum unutkanlık var

Vitamindemı kullanmamıştın canım? Ben toparlanmış hissediyorum ama bende de fena halde halsizlik var. Vitamin falan da düzenli kullanamıyorum unutkanlık var
Yok canım. Folik kullandım başta. Multivitamine geçtim grip oldum ilaç midemi bulandırdın yuttum çıkardım üç sefer. O ara bıraktım daha da içmedim. Kan ilacında alerji yapıyor ondan içemedim. Son ayda b12 iğne vermişti doktor değer çok düşmüş. Bir tane vuruldum sonra aksaklık oldu gerisini bıraktım. Vitamin eksiklikleri var büyük ihtimalle onlar zorluyor beni

Büyük ihtimal kuzum ben hep kullandigim halde çok halsiz hissediyorum. Bi an önce başla bence

Ben beğendim canım ama mağazada kendin bak mutlaka. Bakmadan alma internetten. Buarada benim aklım hala montessori yatakta. Kullanan herkes çok memnun. Sen düşünmez misin? Uzunca bir süre çok rahat kullanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…