2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Benim buyuk cocuk hasta kizlar 2 gundur 40 derece ates cok inatci düşmüyor boğazları mafolmuscocuklari buyutmek degilde hastaliklari cok zor. Dualariniz kizimla olsun teyzeleri
Canım benim ya çok geçmiş olsun bana kızma ama iğne çok daha etkili şurupla uğraşma canı yanar ama çabuk iyileşir

oyy maşaAllah ne kadarlık bebeğin
80 günlük canım 4900 kilosu bugün tarttık daha.
Ben beğendim canım ama mağazada kendin bak mutlaka. Bakmadan alma internetten. Buarada benim aklım hala montessori yatakta. Kullanan herkes çok memnun. Sen düşünmez misin? Uzunca bir süre çok rahat kullanır.
Kendi evimde oturmuyorum kiraciyim. Istanbul un kira olarak en yüksek ama ev kalitesi en düşük semtindeyim. Evler çok eski ve biçimsiz. Olurda ev değiştirirsem olmazsa sonra odaya diye istemiyorum. Geçen sene taşınırken gardrobum sığmıyor diye 3 evden vazgeçtik
Buarada siteleri hata veriyor hep mağazaları istanbulda var mı acaba?

Antibiyotik kullaniyoruz daha fena oldu uykuda beslemeye çalışıyorum canım, uyanikken cok ac olsa bile beslenmeyi reddeiyor Bugun uykudan yeni kalkmisti denedim şırınga ile 30 cc kadar besleyebildim döke saça.

Antibiyotik kullaniyoruz daha fena oldu uykuda beslemeye çalışıyorum canım, uyanikken cok ac olsa bile beslenmeyi reddeiyor Bugun uykudan yeni kalkmisti denedim şırınga ile 30 cc kadar besleyebildim döke saça.
Canım sen dediğimi dene istersen bakalım ne tepki verecek

Benimkide ana kucağına oturunca kusuyor bide bacakları kolları çok hareket edince

Çok çok üzüldüm. Rabbim ger8de kalanlarina sabor versin. O yavrusunu da rabbim sakınsın inşallah hertürlü kötülükten. Mekânı cennet olsun. Allah hiç-bir yavruyu annesiz bırakmasın. Öyle güzel bir duyguymuş ki isteyen ve bakabilecek herkes de yatsın inşallah bu duyguyu.
Ne olacak peki o yavrucak şimdi? Nasıl durduramıyorlar kanamayı aklım almıyor. Müdahale edememisler mi

Prima premijm care ile ilgili kafam karıştı. Yeni paket açtım şimdi öncekilerden farklı desende. Bide ikiside 2 numara yeni paket 4-8 kilo demiş ama ebatları aynı. Sizin premium care paketleriniz hangisinden?
Muhendisin oglu primalarla ilgili pek iyi seyler yazmamis. Bende onu kullaniyorum ama kafam karisti baya

Zamanla bunada alışırız napalim. valla yeni anne kafası kesin var aklımızı başımızdan aldı bu bıdıklar. Çalışan kafa durdu resmen eski halimize ne zaman doncez bakalım ☺☺ eskisinden daha iyi olmuş yazmak daha kolay en azından

Muhendisin oglu primalarla ilgili pek iyi seyler yazmamis. Bende onu kullaniyorum ama kafam karisti baya
Ya okudum onu daha hamileyken ilk incelemesini okumuştum ama ben çok memnunum herşeyi mükemmel yapamayız ki. Değiştirirsem ve pişik olursa diye korkuyorum. Daha bi nokta kızarıklık görmedim ben. En az 1 yaşıma kadar prima kullanırım ben sanırım.

Vitamindemı kullanmamıştın canım? Ben toparlanmış hissediyorum ama bende de fena halde halsizlik var. Vitamin falan da düzenli kullanamıyorum unutkanlık var
Unutkanlık bende de var canim. Buna istinaden gözlerim bozuldu. Dizlerim ağrıyor, belim sırtım heryerim ağrıyor. Ama en çok dizlerim. Bileğini incittim sürekli kucağımda tutmaktan sarılı şuan. Yatağından kaldıramıyorum resmen çocuğu. Göğüslerim zaten hız demiyorum sakız gibi. Daha sayarim da cokkk halsizim

Canım caploonbadan bakabilirsin onların ürün kalitesi de güzel. Istediğin tarzda yataklar var orda.

amin cnm bn gecen esime hamileyim sakasi yaptim şok oldu adam .tüp bebekle oldu bebegimiz ama merak etmiyo degilim hemen kslabilirmiyim acaba diye gebelik erken olunca sezeryan yeri ve anne sütüyle ilgili sikinti olmasa bn de hemen istiyorum hamile kalmak

kizlar benim kızın kakasi sürekli sulu.yani isalmi bilemiyorum ama bildiğiniz sapsarı sulu.gunde 3.4 kez yapıyor doktora götürmek gerekirmi epeydir böyle.mama kullanırken sanki daha kivamliydi mamayı kestigimden beri böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…