- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #53.261
Canım benim ya çok geçmiş olsun bana kızma ama iğne çok daha etkili şurupla uğraşma canı yanar ama çabuk iyileşirBenim buyuk cocuk hasta kizlar 2 gundur 40 derece ates cok inatci düşmüyor boğazları mafolmuscocuklari buyutmek degilde hastaliklari cok zor. Dualariniz kizimla olsun teyzeleri
80 günlük canım 4900 kilosu bugün tarttık daha.oyy maşaAllah ne kadarlık bebeğin
Kendi evimde oturmuyorum kiraciyim. Istanbul un kira olarak en yüksek ama ev kalitesi en düşük semtindeyim. Evler çok eski ve biçimsiz. Olurda ev değiştirirsem olmazsa sonra odaya diye istemiyorum. Geçen sene taşınırken gardrobum sığmıyor diye 3 evden vazgeçtikBen beğendim canım ama mağazada kendin bak mutlaka. Bakmadan alma internetten. Buarada benim aklım hala montessori yatakta. Kullanan herkes çok memnun. Sen düşünmez misin? Uzunca bir süre çok rahat kullanır.
DepresifPolyanna canım bebeğin nasıl oldu? Yemesi hala aynı mı? Ben bu akşam bişey denedim ilk defa yedi ya inanamıyorum. Bardağa biraz mama koydum içerir gibi yavaştan kaldırdım diliyle içmeye çalıştı 25 CC bu şekilde içti devam etmedim kusmasın diye sende dene ama dikkatli ol birden gitmesin ağzına
Canım sen dediğimi dene istersen bakalım ne tepki verecekAntibiyotik kullaniyoruz daha fena oldu uykuda beslemeye çalışıyorum canım, uyanikken cok ac olsa bile beslenmeyi reddeiyor Bugun uykudan yeni kalkmisti denedim şırınga ile 30 cc kadar besleyebildim döke saça.
Benimkide ana kucağına oturunca kusuyor bide bacakları kolları çok hareket edinceŞunu kesin olarak teyit ettim ki kaka yapamayınca kusuyor benim kız. 4 gündür kusmuyordu bugün hep kustu. Çünkü 4 gündür kaka yapmıyorçıldıracağım yüz kere kıyafet değiştirdim sinirden gülüyorum
Çok çok üzüldüm. Rabbim ger8de kalanlarina sabor versin. O yavrusunu da rabbim sakınsın inşallah hertürlü kötülükten. Mekânı cennet olsun. Allah hiç-bir yavruyu annesiz bırakmasın. Öyle güzel bir duyguymuş ki isteyen ve bakabilecek herkes de yatsın inşallah bu duyguyu.Şükürler olsun bugünlerimize gerçekten de.iki hafta önce dayımın gelinini sezeryan sonrası aşırı kanamadan kaybettikBebek yaşıyor anne yok ilk bebekleriydi bir kez emzirmiş sadece.. çok acı durum çokkkk Rabbim yaşatmasın kimseye
Muhendisin oglu primalarla ilgili pek iyi seyler yazmamis. Bende onu kullaniyorum ama kafam karisti bayaPrima premijm care ile ilgili kafam karıştı. Yeni paket açtım şimdi öncekilerden farklı desende. Bide ikiside 2 numara yeni paket 4-8 kilo demiş ama ebatları aynı. Sizin premium care paketleriniz hangisinden?
Zamanla bunada alışırız napalim.Aslında daha kolay olmuş hem daha renkli. Ama nasıl hamile kafası, lohusa kafası yarim olur diye bir laf varsa , yeni anne kafası diye de birşey var. Cin gibi olan ben Resmen yarim akıllıyim . Kafa gidik. O yuzden suan a syip zorlsniyorum yazarken. Alisamadimmmm
Şişli Osmanbey
Ya okudum onu daha hamileyken ilk incelemesini okumuştum ama ben çok memnunum herşeyi mükemmel yapamayız ki. Değiştirirsem ve pişik olursa diye korkuyorum. Daha bi nokta kızarıklık görmedim ben. En az 1 yaşıma kadar prima kullanırım ben sanırım.Muhendisin oglu primalarla ilgili pek iyi seyler yazmamis. Bende onu kullaniyorum ama kafam karisti baya
Unutkanlık bende de var canim. Buna istinaden gözlerim bozuldu. Dizlerim ağrıyor, belim sırtım heryerim ağrıyor. Ama en çok dizlerim. Bileğini incittim sürekli kucağımda tutmaktan sarılı şuan. Yatağından kaldıramıyorum resmen çocuğu. Göğüslerim zaten hız demiyorum sakız gibi. Daha sayarim da cokkk halsizimVitamindemı kullanmamıştın canım? Ben toparlanmış hissediyorum ama bende de fena halde halsizlik var. Vitamin falan da düzenli kullanamıyorumunutkanlık var
nerden aldin cnmCanim benimkide ondan halisi kalin
Canım caploonbadan bakabilirsin onların ürün kalitesi de güzel. Istediğin tarzda yataklar var orda.Kızlar akşam tavsiye istemiştim bebek karyolasi ile site güncellendi arada kaynadı. Büyüyebilen sağlam birşey alicam. Nedir önerileriniz?
@ruhum_mavi sen beliz mobilya demiştin baktım biraz ona malzeme kalitesi nasıl sence uzun süre gider mi?
amin cnm bn gecen esime hamileyim sakasi yaptim şok oldu adam .tüp bebekle oldu bebegimiz ama merak etmiyo degilim hemen kslabilirmiyim acaba diye gebelik erken olunca sezeryan yeri ve anne sütüyle ilgili sikinti olmasa bn de hemen istiyorum hamile kalmakCanım ben 50.Gün kontrole gittim o zaman dedi ki inaktif . Ama tertemiz içerisi fakat uzun süre daha olmazsın dedi. Emzirigordun zaten dedi. Sırf merakımdan emzirmeyi biraksam da mi olmam dedim olmazsın dedi. Hala da Tık yok.
Şaşıracaksınız belki ama ben 2. Yi istiyorum hemen. Hiç de korkmuyorum. Kiii aşırı zir oldu benim için. Hala zor bakımı. Komiklerim agriyo mahvoldum resmen. Ama çok seviyorum asla şikayet etmiyorum akdine şükürler olsun binlerce kez allahima. cok güzel bir duyguymuş. Ölmeden bir kere daha yaşatsın inşallah rabbim bu duyguyu bana.
cnm ben caplonba dan aldim cok hos bnce kullanisli daCanım caploonbadan bakabilirsin onların ürün kalitesi de güzel. Istediğin tarzda yataklar var orda.
AynenŞişli Osmanbeyfatih taraflarıda anlattığım gibi dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?