2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Vitamin+demir takviyesi kullanmama rağmen saçlarım çok feci dökülüyor avuç avuç, saçı Cok dökülen var mi? Saçkıran mi oldum nedir

Çok üzüldüm başınız sağolsun, Allah sabır versin ailesine o bebeginde hep yüzü gülsün insallah. Devlet hastanesinde olmuş bir de. Nasıl ihmal ederler kanama gibi bir durumu.

3. Ayımız doldu bizim bugün 5400 kilo 58 boy az geldi sanki ya kilo alımı yavaşladı bizde çok.2940 doğmuştu
Canım kilo meselesine girince çıkılmıyor. Doktor sağlıklı herşey yolunda dediyse boşver gitsin. Bende Bu ay çok taktım meme reddide var emmiyor. 9 gun sonra doluyor bizimde 3.ayımız sizden düşük kilomuz. 3kilo doğdu. Boyuda 49cmdi. şuanda 4900 boyuda 57cm. Doktor neyse o boşver dedi zorlama çocuğu dedi bakalım bi süre böyle takilicaz.

Biz Ozgebalaban11 ile joie marka aldık canm. Ben baya araştırmıştım hem çok kullanışlı ve kaliteli hem de o kaliteye göre fiyat olarak chiccodan falan daha uygun.

Boyu kaç doğmuştu canım? Bir de erken doğum muydu senin de ?
Erken değil tam vaktinde oldu39+3. 49 cm doğum boyu
Az emiyor bizimki ama kusması başladı bu ay. Kakası da azaldı. Herhalde o yüzden azaldı. Aman neşesi yerinde kilo az olsun napalım aç olsa uyumaz sürekli ağlar durmaz çok şükür öyle değil. Çok Kilolu sevmiyorum zaten sağlıklı hareketli olsun zayıf olsun daha iyi

İlk oğlumu 3 yaşında kreşe başlatmıştım.uyku saatleri vardı okulda.bir çocuksürekli parmak emiyordu o yaşta.korkuyorum alışır da bırakamaz diye
canım benim oğlum 3.5 yaşında ve elini emiyor çok çabaladım ama emeceği varsa emiyor kaçtane emzik aldım hiç birini almadı o yüzden şimdi kızıma daha hastanede emzik verdim oda biraz emmeye çalışıyor elini ama hemen emzik veriyorum birde elini emen çocuk aslında zeki olur derler ama bırakması zor ve hiç bişey yapmadım istediği zaman kendi bırakacak muhtemelen ilk okulda falan zaten tek uyurken emiyor

Vitamin+demir takviyesi kullanmama rağmen saçlarım çok feci dökülüyor avuç avuç, saçı Cok dökülen var mi? Saçkıran mi oldum nedir
10gundur benimdr avuc avuc dokuluyor hic boyle olmamisti her yerden sac topluyorum.D vit birakmistim basladim 2 gundur bakalim nolcak.Normal diyorlar dokulme icin ama bu kadarda dokulme olmamali

Benim de dökülüyor canım ben takviyelere yeni başladım ama. 2 aydır da süt peynir yoğurt yemiyorum kalsiyum takviyesi ne de yeni başladım . İnşallah çok dökülmez

Yazık yaaaa ben bile acıdım haline adamın.
Biz de her yaklasmamizda bebek ağlayıp k4ndini yırttığı için yanasmamayi seçtik. Takiluoz kardeş kardes

ruhum_mavi Ozgebalaban11 mama sandalyesini ne kadar almıştınız . İkinizinki farklı modellerdi.
Benimki 355 canım ruhum_mavi ninki emin olmamakla beraber 290 dı galiba. İndirimli fiyatları. Ama onunki daha güzel gibi ben daha Fırsat bulup acamadım çok yorgunum güne gittim kayınvalidemle şimdi geldim yemeği koydum azıcık dinleneyim açıcam

Allahım dğşmanımın başına vermesin insan geberir üzüntüden çok zor

Çok üzüldüm başınız sağolsun, Allah sabır versin ailesine o bebeginde hep yüzü gülsün insallah. Devlet hastanesinde olmuş bir de. Nasıl ihmal ederler kanama gibi bir durumu.
Çünkü devlet hastanesi hepsinden nefret ediyorum rabbim düşürmesin mecbur etmesin. Bir arkadaşım var devlet hastanesi yeni doğan yoğun bakım hemşiresi yeni doğdu. Allah’ın cezası şerefsiz hemşireler bebeğe kalp masajı yaparken bş yandan arkadaşıyla sohbet ettiğini gördü bu gözler diyo. Yemeğe ekmeğin olmasın ama özelde doğur dedi bana

Canım bende gördüm o tarz şeyler, yoğun bakımda çalışırken ağlayarak gitmiştim eve.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…