- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #53.461
Ozgebalaban11
Sezeryan canım. Çok genç daha 31 yaşındaydıbenim de sütlerim var dolabımda vereyim dedim emziririm görüştükçe de dedim ama istemedi babası. Biraz duygusal yaklaşıyorlar en son annesi emzirdi öyle kalsın dedi. Yeni Doğum yaptığımız için biraz da çoookk fazla etkilendim bende. Eşim de öyle. Rabbim yaşatmasın kimseye yavrular anasız analar yavrumuz kalmasın
@linalin perişanlar canım nasıl olsunlar dayanılacak gibi mi
flower84nely süt annelik teklif ettim istemediler canım kendilerinde değiller ki zaten. Çocuk sevincini ne kadar yaşayabiliyor ki Şuan o kadar zor bir durum ki
Canım kilo meselesine girince çıkılmıyor. Doktor sağlıklı herşey yolunda dediyse boşver gitsin. Bende Bu ay çok taktım meme reddide var emmiyor. 9 gun sonra doluyor bizimde 3.ayımız sizden düşük kilomuz. 3kilo doğdu. Boyuda 49cmdi. şuanda 4900 boyuda 57cm. Doktor neyse o boşver dedi zorlama çocuğu dedi bakalım bi süre böyle takilicaz.3. Ayımız doldu bizim bugün 5400 kilo 58 boy az geldi sanki ya kilo alımı yavaşladı bizde çok.2940 doğmuştu
ne kadar dogru bilmiyorum ama bebek anneyi tanidiginda annenin saci dokulurmus cnmVitamin+demir takviyesi kullanmama rağmen saçlarım çok feci dökülüyor avuç avuç, saçı Cok dökülen var mi? Saçkıran mi oldum nedir
Bizkızlar mama sandalyesi alanlar olmuş. Ben de bir dahaki indirimde yakalarım belki hangi özelliğinden dolayı hangi markayı seçtiniz? Bir de dün sormuştum ama site değişikliğinde kaynadı. Hamilelikte kullandığım vitaminleri kullansam olur mu takviye amaçlı gerçi gerekli mi bilmiyorum ama
Erken değil tam vaktinde oldu39+3. 49 cm doğum boyuBoyu kaç doğmuştu canım? Bir de erken doğum muydu senin de ?
Az emiyor bizimki ama kusması başladı bu ay. Kakası da azaldı. Herhalde o yüzden azaldı. Aman neşesi yerinde kilo az olsun napalım aç olsa uyumaz sürekli ağlar durmaz çok şükür öyle değil. Çok Kilolu sevmiyorum zaten sağlıklı hareketli olsun zayıf olsun daha iyiCanım kilo meselesine girince çıkılmıyor. Doktor sağlıklı herşey yolunda dediyse boşver gitsin. Bende Bu ay çok taktım meme reddide var emmiyor. 9 gun sonra doluyor bizimde 3.ayımız sizden düşük kilomuz. 3kilo doğdu. Boyuda 49cmdi. şuanda 4900 boyuda 57cm. Doktor neyse o boşver dedi zorlama çocuğu dedi bakalım bi süre böyle takilicaz.
Benimki özgenin bir alt modeli canım. 290’a aldım. Normal fiyatı 410
İlk oğlumu 3 yaşında kreşe başlatmıştım.uyku saatleri vardı okulda.bir çocuksürekli parmak emiyordu o yaşta.korkuyorum alışır da bırakamaz diye
10gundur benimdr avuc avuc dokuluyor hic boyle olmamisti her yerden sac topluyorum.D vit birakmistim basladim 2 gundur bakalim nolcak.Normal diyorlar dokulme icin ama bu kadarda dokulme olmamaliVitamin+demir takviyesi kullanmama rağmen saçlarım çok feci dökülüyor avuç avuç, saçı Cok dökülen var mi? Saçkıran mi oldum nedir
Bizde 101 gunluguz dun 5650 59 cm ciktik benim bebegimde sık sık ve az yiyor 2850 dogmustu.Hemsire gayet iyi dedi bana zayif geliyor ama takmiyorum saglikli olsunda3. Ayımız doldu bizim bugün 5400 kilo 58 boy az geldi sanki ya kilo alımı yavaşladı bizde çok.2940 doğmuştu
Benim de dökülüyor canım ben takviyelere yeni başladım ama. 2 aydır da süt peynir yoğurt yemiyorum kalsiyum takviyesi ne de yeni başladım . İnşallah çok dökülmezVitamin+demir takviyesi kullanmama rağmen saçlarım çok feci dökülüyor avuç avuç, saçı Cok dökülen var mi? Saçkıran mi oldum nedir
Ozgebalaban11
Sezeryan canım. Çok genç daha 31 yaşındaydıbenim de sütlerim var dolabımda vereyim dedim emziririm görüştükçe de dedim ama istemedi babası. Biraz duygusal yaklaşıyorlar en son annesi emzirdi öyle kalsın dedi. Yeni Doğum yaptığımız için biraz da çoookk fazla etkilendim bende. Eşim de öyle. Rabbim yaşatmasın kimseye yavrular anasız analar yavrumuz kalmasın
flower84nely süt annelik teklif ettim istemediler canım kendilerinde değiller ki zaten. Çocuk sevincini ne kadar yaşayabiliyor ki Şuan o kadar zor bir durum ki
Yazık yaaaa ben bile acıdım haline adamın.Ay evet çok ağlamıştımbi de hastaydım üstüne. O halde benden medet umdu. Ama sonra ben çok üzgün olunca halime o kadar üzüldü ki ben koltukta oturuyodum ama hep gözümden yaşlar akıyo hep böyle evde mutsuz ağlar moddayım diz çöktü önüme ne yaptım ben sana neden böylesin anlat allah aşkına kendimi yedim düşünmekten neden böyle oldun dedi ben de söyledim sen bana yanaşmaya çalıştın ben o haldeyken diye. Yemin ediyor o niyetle yapmadım sadece sarılmak istedim ama özlediğim için istemsiz oldu diye. İnandım ben de affettim yok kız ben yürümedim tam 8 sene peşimden koştu ıyyy ben bunu arkadaş olarak bile gezdirmem Yanımda diyodum. Bi sevgilim vardı beni eve bırakıyor aşağıdan de eşim geliyo beni görünce Özge iyi akşamlar eve mi gidiyorsun bekliyim mi demişti sevgilim de bir kıskanççççç anam neler yaptı zor tuttum bırak dedim ya bizim alt komşu sündüğün teki kıskandığın insana bi bak dedim ya sonuç evlendik
benimki nerdeyse komple elini sokuyo agzina şapır şupur emiyo :)Kızlar iki gündür benim oğlum da parmağını emmeye başladı, ne yapmalıyım sizinkiler hala emiyo mu?
Ne kadar zamandır emiyorbenimki nerdeyse komple elini sokuyo agzina şapır şupur emiyo :)
Benimki 355 canım
Allahım dğşmanımın başına vermesin insan geberir üzüntüden çok zorOzgebalaban11
Çünkü devlet hastanesiÇok üzüldüm başınız sağolsun, Allah sabır versin ailesine o bebeginde hep yüzü gülsün insallah. Devlet hastanesinde olmuş bir de. Nasıl ihmal ederler kanama gibi bir durumu.
Canım bende gördüm o tarz şeyler, yoğun bakımda çalışırkenÇünkü devlet hastanesihepsinden nefret ediyorum rabbim düşürmesin mecbur etmesin. Bir arkadaşım var devlet hastanesi yeni doğan yoğun bakım hemşiresi yeni doğdu. Allah’ın cezası şerefsiz hemşireler bebeğe kalp masajı yaparken bş yandan arkadaşıyla sohbet ettiğini gördü bu gözler diyo. Yemeğe ekmeğin olmasın ama özelde doğur dedi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?