2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canım kendi kabuguma cekileli 4 sene oldu hiç arkadaşım yoktur benim mesela. Sadece kendimden bayagi büyük insanlarla anlaşabiliyorum. Onları da iyice öğrenince. Anlaşamıyorum kimseyle, hata kabul edemiyorum. .
Hayır diyemem kimseye, yeni yeni diyorum.
Inşallah bnde öyle olabilirim.

Kuşum doktor bi şurup verdi geçmezse gel dedi. Dün gecede kustu. Bugün yarın bakıp götürücez tekrar. Çok yakınları insanın böyle yapıyosa ben hiç bir şey demiyorum. Onlar umrumda değil artık da, taktığım şey babamın bu kadar umursamaz, düşüncesiz oluşu. Insan hiç mi anlamaz halden. Sana ne demi benim misafiri kabul etmeyisimden. Delirtti adam artık beni. Bi gün tak edecek, susturamayacaklar

Bilgim yokda arastiriyim istersen bi e bebegin sitesine baksana yaziyodur
Sitede bulamadım İnstagram hesabına da baktım bir paylaşım YÖK o yüzden merak ettim . Alışveriş yapacağım kampanya varsa faydalanmak istiyorum mama sandalyesi için kullanmak istiyorum

Kizlar mothercare stok guncellemis 5li bodyler var 6 9 ay aldim ben. Ozgebalaban11 sen istiyodun demi cnm
Ben oğluma mothercardan badi almıştım yakaları çok ayrıktı çıtçıt da yoktu 6 yıl önceydi şimdi nasıl düzettilermi acaba çocuğa giydirince Ajda Pekkan gibi omuzlar açık gezerdi

Ozgebalaban11
Sezeryan canım. Çok genç daha 31 yaşındaydı benim de sütlerim var dolabımda vereyim dedim emziririm görüştükçe de dedim ama istemedi babası. Biraz duygusal yaklaşıyorlar en son annesi emzirdi öyle kalsın dedi. Yeni Doğum yaptığımız için biraz da çoookk fazla etkilendim bende. Eşim de öyle. Rabbim yaşatmasın kimseye yavrular anasız analar yavrumuz kalmasın
A Angel-2018 perişanlar canım nasıl olsunlar dayanılacak gibi mi
flower84nely süt annelik teklif ettim istemediler canım kendilerinde değiller ki zaten. Çocuk sevincini ne kadar yaşayabiliyor ki Şuan o kadar zor bir durum ki

3. Ayımız doldu bizim bugün 5400 kilo 58 boy az geldi sanki ya kilo alımı yavaşladı bizde çok.2940 doğmuştu

Kuzum bi 3-4 ay daha yapmayacak sanırım Minik bebis in yaptıklarını deneyecek doğal yöntemlerle

Bende inofolic var açmadım hiç 2020 son kullanma tarihi. Aldığım ay hamile olduğumu öğrenmiştim isterseniz gönderebilirim canım.

Eklentiler

• 20190302_143602.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 35
Ben oğluma mothercardan badi almıştım yakaları çok ayrıktı çıtçıt da yoktu 6 yıl önceydi şimdi nasıl düzettilermi acaba çocuğa giydirince Ajda Pekkan gibi omuzlar açık gezerdi
Ilahi bilmiyorum ya ilk defa bodysini aldim yorumlarinda cok ovmusler. Senin dedigin gibiysede artik yazin giyer efil efil havadar olur

Ben yatabildiği için kalitesi için bi de çok fazla önerildiği için joie mimzy lx aldım. Ben kızıma verdiğim coledan dan 5 damla içiyorum bir de feramat hap verdi doktorum onu içiyorum

Bir bilsem kuzum. Ben zaten hic umutlu degildim, umursamayacaklarini biliyordum da bu kadar laf yicemi düşünmemiştim. Ben doldum artık, patlicak durumdayım. Bıktırdı.
Senin annen niye öyle yaptı bi türlü anlayamadım yaa durumunu mu anlayamadı, önemsiz mı sandı üzülme sende

Allahım yardımcıları olsun ne denir bilmiyorum. Allahım sabır versin. Bu olay çok üzdü beni kimseye yasatmasin rabbim. Biz öyle olsak eşlerimiz bakabilir miydi ki ben bizimkisine öğren herşeyi, ben ölürsem bakarsın diyorum ama sus yaa deyip kapattiriyor konuyu ölüm allahın emri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…