- 10 Ocak 2018
- 939
- 552
- 53
- 34
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #53.441
Evet canım hala emiyoKızlar iki gündür benim oğlum da parmağını emmeye başladı, ne yapmalıyım sizinkiler hala emiyo mu?
Canım kendi kabuguma cekileli 4 sene olduCanım benim gibi olman için çok şeyler yaşıyıp yaşınında benim yaşıma gelmiş olması lazım sen daha küçüksün zamanla pişiyorsun elalem ne deri bırakıyorsun bişeyler yaptığın halde başkalarına yaranamadığını anlayınca pes ediyorsun kimseyle işim olmaz deyip kabuğuna çekiliyorsun
Bilgim yokda arastiriyim istersen bi e bebegin sitesine baksana yaziyodurİnternette mi yoksa mağazalarda mı canım bilgin var mı ?
Cnm magazadan bkm express ile odeme yaptiginda gecerliymisİnternette mi yoksa mağazalarda mı canım bilgin var mı ?
Kuşum doktor bi şurup verdi geçmezse gel dedi. Dün gecede kustu. Bugün yarın bakıp götürücez tekrar. Çok yakınları insanın böyle yapıyosa ben hiç bir şey demiyorum. Onlar umrumda değil artık da, taktığım şey babamın bu kadar umursamaz, düşüncesiz oluşu. Insan hiç mi anlamaz halden. Sana ne demi benim misafiri kabul etmeyisimden. Delirtti adam artık beni. Bi gün tak edecek, susturamayacaklarAh canın bu çocuğa ne oldu böyle yA. Gittiniz mi doktora var bu çocuğun bişeyi kesin durduk yere bu kadar kusulmaz. Olanlara da hiç üzülme haketmişler.Bi kere adam olan anneni aramaz seni arar. Ne dangalak insanlar deli oluyorum. Müsait olsam bile kabul etmezdim. Salak mısın benim evime gelceksin anamı ne arıyorsun beni arasana. Çok iyi yapmışsın babanı da hiç takma salla.
Sitede bulamadım İnstagram hesabına da baktım bir paylaşım YÖK o yüzden merak ettim . Alışveriş yapacağım kampanya varsa faydalanmak istiyorum mama sandalyesi için kullanmak istiyorumBilgim yokda arastiriyim istersen bi e bebegin sitesine baksana yaziyodur
Anladım canıpk teşekkür ederim her 400 tl ye 100 tl mi İmer acaba ben onu bir araştırayım. Alacağım ürün 400 tl çünkü :)Cnm magazadan bkm express ile odeme yaptiginda gecerliymis
Ben oğluma mothercardan badi almıştım yakaları çok ayrıktı çıtçıt da yoktu 6 yıl önceydi şimdi nasıl düzettilermi acaba çocuğa giydirince Ajda Pekkan gibi omuzlar açık gezerdiKizlar mothercare stok guncellemis 5li bodyler var 6 9 ay aldim ben.Ozgebalaban11 sen istiyodun demi cnm
Kuzum bi 3-4 ay daha yapmayacak sanırımMinik bebis in yaptıklarını deneyecek doğal yöntemlerle
Boyu kaç doğmuştu canım? Bir de erken doğum muydu senin de ?3. Ayımız doldu bizim bugün 5400 kilo 58 boy az geldi sanki ya kilo alımı yavaşladı bizde çok.2940 doğmuştu
Ilahi bilmiyorum ya ilk defa bodysini aldim yorumlarinda cok ovmusler. Senin dedigin gibiysede artik yazin giyer efil efil havadar olurBen oğluma mothercardan badi almıştım yakaları çok ayrıktı çıtçıt da yoktu 6 yıl önceydi şimdi nasıl düzettilermi acaba çocuğa giydirince Ajda Pekkan gibi omuzlar açık gezerdi
Ben yatabildiği için kalitesi için bi de çok fazla önerildiği için joie mimzy lx aldım. Ben kızıma verdiğim coledan dan 5 damla içiyorum bir de feramat hap verdi doktorum onu içiyorumkızlar mama sandalyesi alanlar olmuş. Ben de bir dahaki indirimde yakalarım belki hangi özelliğinden dolayı hangi markayı seçtiniz? Bir de dün sormuştum ama site değişikliğinde kaynadı. Hamilelikte kullandığım vitaminleri kullansam olur mu takviye amaçlı gerçi gerekli mi bilmiyorum ama
Aaaa evet çok sağol canımKizlar mothercare stok guncellemis 5li bodyler var 6 9 ay aldim ben.Ozgebalaban11 sen istiyodun demi cnm
Bir bilsem kuzum. Ben zaten hic umutlu degildim, umursamayacaklarini biliyordum da bu kadar laf yicemi düşünmemiştim. Ben doldum artık, patlicak durumdayım. Bıktırdı.Saçmalama ne işgali dertleşmek paylaşmak için varız sakın öyle düşünme. Ya millet çocuğunu severken öldürüyo canına sokcak içinden gelse bizimkiler niye böyleben ateşler içinde yatarken annem Gelmedi ya yara içimde resmen taktım resmen bu konuya çok üzülüyorum
Allahım yardımcıları olsunOzgebalaban11
Sezeryan canım. Çok genç daha 31 yaşındaydıbenim de sütlerim var dolabımda vereyim dedim emziririm görüştükçe de dedim ama istemedi babası. Biraz duygusal yaklaşıyorlar en son annesi emzirdi öyle kalsın dedi. Yeni Doğum yaptığımız için biraz da çoookk fazla etkilendim bende. Eşim de öyle. Rabbim yaşatmasın kimseye yavrular anasız analar yavrumuz kalmasın
A Angel-2018 perişanlar canım nasıl olsunlar dayanılacak gibi mi
flower84nely süt annelik teklif ettim istemediler canım kendilerinde değiller ki zaten. Çocuk sevincini ne kadar yaşayabiliyor ki Şuan o kadar zor bir durum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?