2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
İlk oğlumu 3 yaşında kreşe başlatmıştım.uyku saatleri vardı okulda.bir çocuksürekli parmak emiyordu o yaşta.korkuyorum alışır da bırakamaz diye
Çorap falan giydir eline unutur canım bazılarında alışkanlık yapıyormuş bazılarıda bebeklik dönemi emer bırakırmış

Bugün Bursa şubeye gelmiş canım. Eski iş yerimin anlaşması olduğu için oraya gönderiyorum ucuza gelsin diye eşim bugün ordan alıp eve getircek. 30 lira tutmuş kargo
Çok iyi yapmışsın güle güle kullan canım , ben İstanbul’dayım ayağımın dibinden gidip alamadım şimdi netten araştırıyorum ama maalesef indirim Yok hiç . Fiyat olarak e bebeğim kampanyası çok güzel di neyse bakalım ek gıdaya kadar bulurum inşallah

Ayy bu otomatik kalvye. Canım lohusayken demek istemiştim konusuyken yazmis,böylece sırlarını da ortaya çıkarmış oldum komşu oğluna dm den mi yürüdün kizz jajaja
Ay evet çok ağlamıştım bi de hastaydım üstüne. O halde benden medet umdu. Ama sonra ben çok üzgün olunca halime o kadar üzüldü ki ben koltukta oturuyodum ama hep gözümden yaşlar akıyo hep böyle evde mutsuz ağlar moddayım diz çöktü önüme ne yaptım ben sana neden böylesin anlat allah aşkına kendimi yedim düşünmekten neden böyle oldun dedi ben de söyledim sen bana yanaşmaya çalıştın ben o haldeyken diye. Yemin ediyor o niyetle yapmadım sadece sarılmak istedim ama özlediğim için istemsiz oldu diye. İnandım ben de affettim yok kız ben yürümedim tam 8 sene peşimden koştu ıyyy ben bunu arkadaş olarak bile gezdirmem Yanımda diyodum. Bi sevgilim vardı beni eve bırakıyor aşağıdan de eşim geliyo beni görünce Özge iyi akşamlar eve mi gidiyorsun bekliyim mi demişti sevgilim de bir kıskanççççç anam neler yaptı zor tuttum bırak dedim ya bizim alt komşu sündüğün teki kıskandığın insana bi bak dedim ya sonuç evlendik

El emme bizde de var.aç da değil sıkılınca başlıyor emmeye.sinir oluyorum nasıl geçecek bu?ilk oğlumda hiç yoktu böyle şeyler bu şapır şapır elini emiyor
bizimkide emziği eliyle vurup çıkarıyor sonra tüm elini ağzına sokmaya çalışıyor . Demek ki bu aylarda hepsinde oluyor . Ama çok tatlı okuyorlar ya

Ben de aynı şekilde kullanıyorum canm. Tamam aklımda olsun denk gelirsem haber edicem sana.

Saçmalama ne işgali dertleşmek paylaşmak için varız sakın öyle düşünme. Ya millet çocuğunu severken öldürüyo canına sokcak içinden gelse bizimkiler niye böyle ben ateşler içinde yatarken annem Gelmedi ya yara içimde resmen taktım resmen bu konuya çok üzülüyorum

kızlar mama sandalyesi alanlar olmuş. Ben de bir dahaki indirimde yakalarım belki hangi özelliğinden dolayı hangi markayı seçtiniz? Bir de dün sormuştum ama site değişikliğinde kaynadı. Hamilelikte kullandığım vitaminleri kullansam olur mu takviye amaçlı gerçi gerekli mi bilmiyorum ama

Bana doktor imom latte diye bir vitamin önermişti onu kullanıyorum.

Site değişmiş baya zor olmuş çözemedim hala kızlar benim oglum elini agzına götürmüyo hiç ben zorla götürüyorum ama emmiyo normal mi her bebek emmeli mi yoksa

El emme bizde de var.aç da değil sıkılınca başlıyor emmeye.sinir oluyorum nasıl geçecek bu?ilk oğlumda hiç yoktu böyle şeyler bu şapır şapır elini emiyor
Bakalım gözlemleyeceğim gazı olunca yapıyor anladığım kadarıyla. Tek baş parmağını emiyor benimki akışkanlık olursa parmak inceliğine neden oluyormuş inşallah bir an önce bırakırlar canım

Sağol canım benim. Kuzum koltuk atılacak duruma geldi aşırı kusuyo kızım. Anlamiyom musait olmamak suc mu? Millet ne der beni ilgilendirmiyo ama babami cok ilgilendiyo malesef.
Sana dedigimi yapardım kapıyı çalsalardı. Koltuk kötü, sutyen giymiyorum. Kapalıyım ama evde başım açık. Insanlar anlamıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…