- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #53.421
Çorap falan giydir eline unutur canım bazılarında alışkanlık yapıyormuş bazılarıda bebeklik dönemi emer bırakırmışİlk oğlumu 3 yaşında kreşe başlatmıştım.uyku saatleri vardı okulda.bir çocuksürekli parmak emiyordu o yaşta.korkuyorum alışır da bırakamaz diye
Çok iyi yapmışsın güle güle kullan canım , ben İstanbul’dayım ayağımın dibinden gidip alamadımBugün Bursa şubeye gelmiş canım. Eski iş yerimin anlaşması olduğu için oraya gönderiyorum ucuza gelsin diye eşim bugün ordan alıp eve getircek. 30 lira tutmuş kargo
Ay evet çok ağlamıştımAyy bu otomatik kalvye. Canım lohusayken demek istemiştim konusuyken yazmis,böylece sırlarını da ortaya çıkarmış oldum komşu oğluna dm den mi yürüdün kizz jajaja
bizimkide emziği eliyle vurup çıkarıyor sonra tüm elini ağzına sokmaya çalışıyor . Demek ki bu aylarda hepsinde oluyor . Ama çok tatlı okuyorlar yaEl emme bizde de var.aç da değil sıkılınca başlıyor emmeye.sinir oluyorum nasıl geçecek bu?ilk oğlumda hiç yoktu böyle şeyler bu şapır şapır elini emiyor
Herhangi bi mama sandalyesi mi joie mi canımKozlar mama sandalyesi ile ilgili indirim görürseniz yazar mısınız? Ben indirimi bekliyordum ama nasip olmadı kaçırdım . Misafirim vardı dışarı çıkamadım internette de stoklar tükenmişti
Ben de aynı şekilde kullanıyorum canm. Tamam aklımda olsun denk gelirsem haber edicem sana.Ergonomik istiyorum canım , benim kızçe odada tek durmayı sevmiyor. Pusete koyul mutfağa getiriyorum orda da zor oluyor . En azından yatan mama sandalyesi alsan bir yemek yerken yada mutfakda iş yaparken yanımda durur . Yemek yapana kadar kırk kere elimi yıkamak zorunda kalıorum
Benimki direk elini sokuyo canımKızlar iki gündür benim oğlum da parmağını emmeye başladı, ne yapmalıyım sizinkiler hala emiyo mu?
3 kademe yatış pozisyonu var. En son kademeye getirince bizim bebeklere uygun oluyor.Yok valla ne bileyimiyi değerlendirmişsin canım mantıklı yatar pozisyon ne kadar yatıyo acaba ben de merak ediyorum
Tamam canım teşekkür ederim aklıma geldikçe bakıyorum bakalım ek gıdaya geçene kadar denk Gelir inşallah diye umuyorum :)Ben de aynı şekilde kullanıyorum canm. Tamam aklımda olsun denk gelirsem haber edicem sana.
Saçmalama ne işgali dertleşmek paylaşmak için varız sakın öyle düşünme. Ya millet çocuğunu severken öldürüyo canına sokcak içinden gelse bizimkiler niye böyleKuzum senin bu huyuna bayılıyorum valla, keşke bnde öyle olsam. Millet alışkın değil benim bu halime. Kafasına vur ekmeğini al biriyimdir. Ondan tuhaflarına gitti. Hiç pişman değilim. Insanda bi anlayış olur. Kizim dogunca degistim, iyiki de degistim. Bn bi yere gideceğim zaman iki gün önceden haber veririm.
Babama bakarsak zaten beni hiç bi zaman beğenmedi. Şimdi de bisey beklemiyorum ama keşke karışmasa bari. Adam ben hamileyken annemle kızımı konuşuyorduk, susun konuyu kapatın dedi. Yenidoğan bebekten tiksinen insandan ne beklerim ki! Yanına yaklaşıp suratına bakmadı bile! Ne bekliyorsam bende!
Inşallah onlara benzemem. Bu korku beni yiyip bitiriyor.
Kpde aynı. Daha gelip görmedi bile. Arayıpta bebek nasıl demez. Milletin bebeğine tamah eder.
Kusura bakma kuzum dolmuşumkızlar kusura bakmayın sayfayı işgal ediyorum
Benim benimCanım sana istek attım şimdi çok aktif değilim senin maşallah 354 gönderi o sensin demi
Bana doktor imom latte diye bir vitamin önermişti onu kullanıyorum.kızlar mama sandalyesi alanlar olmuş. Ben de bir dahaki indirimde yakalarım belki hangi özelliğinden dolayı hangi markayı seçtiniz? Bir de dün sormuştum ama site değişikliğinde kaynadı. Hamilelikte kullandığım vitaminleri kullansam olur mu takviye amaçlı gerçi gerekli mi bilmiyorum ama
Yok eklemedim cnmCanım fotoğraf ekledin mi mesajına eklediysen ben göremiyorum
Bakalım gözlemleyeceğim gazı olunca yapıyor anladığım kadarıyla. Tek baş parmağını emiyor benimki akışkanlık olursa parmak inceliğine neden oluyormuş inşallah bir an önce bırakırlar canımEl emme bizde de var.aç da değil sıkılınca başlıyor emmeye.sinir oluyorum nasıl geçecek bu?ilk oğlumda hiç yoktu böyle şeyler bu şapır şapır elini emiyor
Sağol canım benim. Kuzum koltuk atılacak duruma geldiKuzuna geçmiş olsun canım :/ ahh şu büyüklerimiz... Bazen hiç halden anlamıyorlar. Sen bana demiştin gelirlerse kapıyı açma diye :) çocuk hasta ev kim bilir ne halde hepimizin durumu bu. Bişeye ihtiyacın var mı diye arayan yok oturmaya keyfe gelen çok. Canını sıkma bir dahaki sefere haber verirler umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?