2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar yazamadım günlerdir bu yeni format yüzünden oğlum yine tekrar hastalandı bronşiolit oldu bir sürü iğne şurup burun spreyi verdi dr kortizonlu ilaç antibiyotik yavrum daha bir ay geçmeden ikinci kez bu ilaçlara mağruz kaldı yine hasta ne olur yavruma dua edin kızlar sizin iyi olsun çok üzülüyorum bu haline

Canım çok çok geçmiş olsun ya inşallah çabucak atlatırsınız ve tekrarlamaz. Çok üzüldüm gerçekten Rabbim şifa versin en kısa zamanda

Csnim hic uzme kendini bos ver benimde dun esim aradi iste misafirlerle birlikte eve geliyoruz dedi daha evi toparlayamadan iceri girdiler inan hic umrumda olmadi evin daginikligi hatta iyi bile oldu haberli gelselerdi bir suru hazirlik yapmam gerekecekti bir cay yaptim buskivi falan koydum cayin onune bitti gitti ne yapalim bende boyle teselli ettim kendimi

Bana göre ideal ama boyu uzun herhalde biraz 60 cm bilmiyorum boyu ayına göre normal mi uzun mu. Boğum boğum değil hiç bi yeri . Ama şikayetçi olduğumdan demedim canım böylesi daha iyi
Masallahhh canim boyu uzunmus biz uc ayi bitirdik 57cm anca oldu belkide benimde o yuzden daha kilolu duruyor

Canım yaa kıyamam Allah şifa versin

Masallahhh canim boyu uzunmus biz uc ayi bitirdik 57cm anca oldu belkide benimde o yuzden daha kilolu duruyor
Olabilir canım eşim tarafı çok uzun. Eşimin abisi 1.95 görümcem 1.78 falan. Parmaklar bile upuzun baksana şu ele 2 aylık bebek eli böyle olur mu

Eklentiler

• image.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 59
ya kıyamam kuzuya çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin miniğine

Ay canim benim inan cok uzuldum rabbim tez zamanda sifa versin insallahhh

CAnım benim ya offf çok geçmiş olsun bu son olur inşallah birdaha hasta olmaz

Tuh ya inan cok uzuldum rabbim sifa versin

Canim cok gecmis olsun. Cok uzuldum. Neden tekrarlamis peki

Canim insanlarin dusuncesiz olmasi beni cileden cikariyor. Bana cok ters. Bu insanlar niye boyle anlayamiyorum. Bi de en yakinlarimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…