- 8 Kasım 2018
- 1.348
- 935
- 53
- 37
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #53.481
Canım çok çok geçmiş olsun yaKızlar yazamadım günlerdir bu yeni format yüzünden oğlum yine tekrar hastalandı bronşiolit oldu bir sürü iğne şurup burun spreyi verdi dr kortizonlu ilaç antibiyotik yavrum daha bir ay geçmeden ikinci kez bu ilaçlara mağruz kaldı yine hasta ne olur yavruma dua edin kızlar sizin iyi olsun çok üzülüyorum bu haline
canım olur ne kadar fiyatıBende inofolic var açmadım hiç 2020 son kullanma tarihi. Aldığım ay hamile olduğumu öğrenmiştim isterseniz gönderebilirim canım.
Benim kiz butun elini emiyo hem de surekli emzirirken bile memeyi emerken arada elinide sikistirip emiyor ama bence sorun degil bu aylardaki butun bebekler emiyorKızlar iki gündür benim oğlum da parmağını emmeye başladı, ne yapmalıyım sizinkiler hala emiyo mu?
Csnim hic uzme kendini bos ver benimde dun esim aradi iste misafirlerle birlikte eve geliyoruz dedi daha evi toparlayamadan iceri girdiler inan hic umrumda olmadi evin daginikligi hatta iyi bile oldu haberli gelselerdi bir suru hazirlik yapmam gerekecekti bir cay yaptim buskivi falan koydum cayin onune bitti gitti ne yapalim bende boyle teselli ettim kendimiKuzum senin bu huyuna bayılıyorum valla, keşke bnde öyle olsam. Millet alışkın değil benim bu halime. Kafasına vur ekmeğini al biriyimdir. Ondan tuhaflarına gitti. Hiç pişman değilim. Insanda bi anlayış olur. Kizim dogunca degistim, iyiki de degistim. Bn bi yere gideceğim zaman iki gün önceden haber veririm.
Babama bakarsak zaten beni hiç bi zaman beğenmedi. Şimdi de bisey beklemiyorum ama keşke karışmasa bari. Adam ben hamileyken annemle kızımı konuşuyorduk, susun konuyu kapatın dedi. Yenidoğan bebekten tiksinen insandan ne beklerim ki! Yanına yaklaşıp suratına bakmadı bile! Ne bekliyorsam bende!
Inşallah onlara benzemem. Bu korku beni yiyip bitiriyor.
Kpde aynı. Daha gelip görmedi bile. Arayıpta bebek nasıl demez. Milletin bebeğine tamah eder.
Kusura bakma kuzum dolmuşumkızlar kusura bakmayın sayfayı işgal ediyorum
Masallahhh canim boyu uzunmus biz uc ayi bitirdik 57cm anca oldu belkide benimde o yuzden daha kilolu duruyorBana göre ideal ama boyu uzun herhalde biraz 60 cm bilmiyorum boyu ayına göre normal mi uzun mu. Boğum boğum değil hiç bi yeri . Ama şikayetçi olduğumdan demedim canım böylesi daha iyi
Canım yaa kıyamam Allah şifa versinKızlar yazamadım günlerdir bu yeni format yüzünden oğlum yine tekrar hastalandı bronşiolit oldu bir sürü iğne şurup burun spreyi verdi dr kortizonlu ilaç antibiyotik yavrum daha bir ay geçmeden ikinci kez bu ilaçlara mağruz kaldı yine hasta ne olur yavruma dua edin kızlar sizin iyi olsun çok üzülüyorum bu haline
Olabilir canım eşim tarafı çok uzun. Eşimin abisi 1.95 görümcem 1.78 falan. Parmaklar bile upuzun baksana şu ele 2 aylık bebek eli böyle olur muMasallahhh canim boyu uzunmus biz uc ayi bitirdik 57cm anca oldu belkide benimde o yuzden daha kilolu duruyor
ya kıyamam kuzuyaKızlar yazamadım günlerdir bu yeni format yüzünden oğlum yine tekrar hastalandı bronşiolit oldu bir sürü iğne şurup burun spreyi verdi dr kortizonlu ilaç antibiyotik yavrum daha bir ay geçmeden ikinci kez bu ilaçlara mağruz kaldı yine hasta ne olur yavruma dua edin kızlar sizin iyi olsun çok üzülüyorum bu haline
Evet canim masallahi var valla ben de kisayim esimde uzun sayilmaz bizden de selvi boylu bir kiz cikmazOlabilir canım eşim tarafı çok uzun. Eşimin abisi 1.95 görümcem 1.78 falan. Parmaklar bile upuzun baksana şu ele 2 aylık bebek eli böyle olur mu
Ay canim benim inan cok uzuldum rabbim tez zamanda sifa versin insallahhhKızlar yazamadım günlerdir bu yeni format yüzünden oğlum yine tekrar hastalandı bronşiolit oldu bir sürü iğne şurup burun spreyi verdi dr kortizonlu ilaç antibiyotik yavrum daha bir ay geçmeden ikinci kez bu ilaçlara mağruz kaldı yine hasta ne olur yavruma dua edin kızlar sizin iyi olsun çok üzülüyorum bu haline
CAnım benim ya offf çok geçmiş olsun bu son olur inşallah birdaha hasta olmazKızlar yazamadım günlerdir bu yeni format yüzünden oğlum yine tekrar hastalandı bronşiolit oldu bir sürü iğne şurup burun spreyi verdi dr kortizonlu ilaç antibiyotik yavrum daha bir ay geçmeden ikinci kez bu ilaçlara mağruz kaldı yine hasta ne olur yavruma dua edin kızlar sizin iyi olsun çok üzülüyorum bu haline
Tuh ya inan cok uzuldum rabbim sifa versinKızlar yazamadım günlerdir bu yeni format yüzünden oğlum yine tekrar hastalandı bronşiolit oldu bir sürü iğne şurup burun spreyi verdi dr kortizonlu ilaç antibiyotik yavrum daha bir ay geçmeden ikinci kez bu ilaçlara mağruz kaldı yine hasta ne olur yavruma dua edin kızlar sizin iyi olsun çok üzülüyorum bu haline
Masallah pamugaOlabilir canım eşim tarafı çok uzun. Eşimin abisi 1.95 görümcem 1.78 falan. Parmaklar bile upuzun baksana şu ele 2 aylık bebek eli böyle olur mu
Canim cok gecmis olsun. Cok uzuldum. Neden tekrarlamis pekiKızlar yazamadım günlerdir bu yeni format yüzünden oğlum yine tekrar hastalandı bronşiolit oldu bir sürü iğne şurup burun spreyi verdi dr kortizonlu ilaç antibiyotik yavrum daha bir ay geçmeden ikinci kez bu ilaçlara mağruz kaldı yine hasta ne olur yavruma dua edin kızlar sizin iyi olsun çok üzülüyorum bu haline
Ben 40 tl almıştım para istemem canım. Vermesem 1 yıl sonra çöp olcak belki faydası olur. Evde duracağına kullansın arkadaşın.canım olur ne kadar fiyatı
En son Dün gece kustu canim. Hep huzursuzCkolatakahve canım son durum ne kusması durdu mu Bebişinin
Canim insanlarin dusuncesiz olmasi beni cileden cikariyor. Bana cok ters. Bu insanlar niye boyle anlayamiyorum. Bi de en yakinlarimizCsnim hic uzme kendini bos ver benimde dun esim aradi iste misafirlerle birlikte eve geliyoruz dedi daha evi toparlayamadan iceri girdiler inan hic umrumda olmadi evin daginikligi hatta iyi bile oldu haberli gelselerdi bir suru hazirlik yapmam gerekecekti bir cay yaptim buskivi falan koydum cayin onune bitti gitti ne yapalim bende boyle teselli ettim kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?