2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Allah razı olsun kızlae dualarınızı eksik etmediniz yine bir ay içinde tekrar oldu dr neden olduğunu biliyor sadece birşeye bağlamaya çalışıyor rutubet baş düşmanı bu hastalığın dedi çamaşır kokusu kimyasal kokusu yumoş parfum vs vs ama bana göre de bebeğin beyaz küresi çok düşük bağiıklık yok nedenini araştırmak yerine bir sürü ilaç verdi tekrar ki bu özel hastanede iyi bir fiyata muayene eden bir dr yavrumun her gün iğne yapılırken canı yanıyor ve huzursuz çok fazla geceleri ağlayarak uyanıyor ama normal bir ağlama şeklinde değil canı yandığı çok belli evimiz rutubetli balkon yok çamaşırlar başka bir odada kurutuluyor ama tabi olduğu gibi yattığımız odaya geliyor kokusu yumoşu zaten bir aydır kullanmıyordum ben de ne yapacağımı bi bilsem neden bu kadar erken tekrarladı anlamış değilim ya biz iyi bakamadık evde dr gidip gelirken üşüttü belki offf çok üzülüyorum kızlar rabbim beterinden korusun hepimizin yavrusunu ama elimde değil onu ağlarken görmek beni çok üzüyor çünkü biliyorum ağrıdan ağlıyor

Olabilir canım eşim tarafı çok uzun. Eşimin abisi 1.95 görümcem 1.78 falan. Parmaklar bile upuzun baksana şu ele 2 aylık bebek eli böyle olur mu
evet uxun bebek cnmyalniz benim oglumun parmaklarinin ucu da senin kixin gibi kahverengi gibi aynisi hatta daha once sormustum burda

Rabbim acil sifalar versin ins üzülme gececek .baska bi dra mi gtrseydin acaba cnm

kizlar bugun cocuk cerrahina sunnet kontrolumuz vardi yarasi iyilesmis dedi.kakasini sordum 2 3 gunde bir zorla yapiyor diye darlik olup olmadigina bakti normsl dedi.kulak copuyle uyariyorum dedim yapmamam gerektigini gunde 3 4 kez bepanten ya da hemateni popo deligine dogru masaj yapar gibi sur dedi ama iceri bisey sokma dedi.sizinde bilginiz olsn.

Canım çok geçmiş olsun inşallah düzelir en kısa zamanda. çamaşırları ben de içerde kurutuyorum mecbur ama eskisine göre deterjan miktarını azalttım. Kokusu daha az oluyor hem H haticeci0606

Biz bu meme reddi olayını çok erken yaşadık ya.. demişlerdi gezerek ve uykuluyken emzir canım olmadı sağıp ver inşallah çabuk atlatırsınız ya üst üste geldi üzüldüm
Hicbir şey fayda etmemişti canım. Sağdım ilk önce, sonra salladım ben, babası da poposuna vurdu derken aldı. Allahım kimseye yasatmasin

Yer vermediler mi daha neler ya siz isteseydiniz keske.

Ne olmuş siteye yaa okuyamadım geçmiş mesajlarınızı hiç sevmedim bu yeniliği :) kızlar biogaia mı sap simplexmi hangisini tavsiye edersiniz zinconun gaz damlası işe yaramadı

Gerçekten sinirden ağlıcam ya kuzum 10 dan beri mışıl mışıl uyuyo bi kere emdi geri uyudu ben cin gibiyim asla uyuyamıyorum eşimi de uyandırmamak için yataktan çıktım neden böyle ya

Canım ayran çok getirir uykumu benim o bile işe yaramadı şimdi uyandı kızım ben de 3 saat falan uyudum herhalde bakalım nasıl bi gün olucak
oy canım. gündüzleri çay kahve tüketiyor musun ki? ya senin de uyuman gerekiyor. odasında yattığı için mi uyuyamıyorsun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…