- 8 Kasım 2018
- 1.348
- 935
- 53
- 37
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #53.521
evet uxun bebek cnmOlabilir canım eşim tarafı çok uzun. Eşimin abisi 1.95 görümcem 1.78 falan. Parmaklar bile upuzun baksana şu ele 2 aylık bebek eli böyle olur mu
hsyirli olsn cok kyllanisli demişti bi arkadasim bunaGeldi benimki de☺ruhum_mavi
Rabbim acil sifalar versin ins üzülme gececek .baska bi dra mi gtrseydin acaba cnmAllah razı olsun kızlae dualarınızı eksik etmediniz yine bir ay içinde tekrar oldu dr neden olduğunu biliyor sadece birşeye bağlamaya çalışıyor rutubet baş düşmanı bu hastalığın dedi çamaşır kokusu kimyasal kokusu yumoş parfum vs vs ama bana göre de bebeğin beyaz küresi çok düşük bağiıklık yok nedenini araştırmak yerine bir sürü ilaç verdi tekrar ki bu özel hastanede iyi bir fiyata muayene eden bir dr yavrumun her gün iğne yapılırken canı yanıyor ve huzursuz çok fazla geceleri ağlayarak uyanıyor ama normal bir ağlama şeklinde değil canı yandığı çok belli evimiz rutubetli balkon yok çamaşırlar başka bir odada kurutuluyor ama tabi olduğu gibi yattığımız odaya geliyor kokusu yumoşu zaten bir aydır kullanmıyordum ben de ne yapacağımı bi bilsem neden bu kadar erken tekrarladı anlamış değilim ya biz iyi bakamadık evde dr gidip gelirken üşüttü belki offf çok üzülüyorum kızlar rabbim beterinden korusun hepimizin yavrusunu ama elimde değil onu ağlarken görmek beni çok üzüyor çünkü biliyorum ağrıdan ağlıyor
Hicbir şey fayda etmemişti canım. Sağdım ilk önce, sonra salladım ben, babası da poposuna vurdu derken aldı. Allahım kimseye yasatmasinBiz bu meme reddi olayını çok erken yaşadık ya.. demişlerdi gezerek ve uykuluyken emzir canım olmadı sağıp ver inşallah çabuk atlatırsınız ya üst üste geldi üzüldüm
Çok sağol kuzumAlmış canım şimdi okudum gözün aydın
Yer vermediler mi daha neler ya siz isteseydiniz keske.Ya ilk defa bu gun hava cok guzeldi diye butun cocuklarimla disariya cikalim dedik dedik doktor disinda hic disari cikmamistik ama kizim disarida hic durmadi surekli agladi tramvayda herkes bize bakiyordu arabada durmayinca kucagima aldim bir allahin kulu yer vermedi 3 aylik bebekle ayakta kaldim yani disari burnumuzdan geldi eve geldigimiz gibi gulucukler sacti hic disariyi sevmiyor
melisa çayı veya ıhlamur mu içsen canımGerçekten sinirden ağlıcam ya kuzum 10 dan beri mışıl mışıl uyuyo bi kere emdi geri uyudu ben cin gibiyim asla uyuyamıyorum eşimi de uyandırmamak için yataktan çıktım neden böyle ya
Hamileyken bile cogu zaman ayakta kaliyordum bu izmir halki boyle sanirim ya ne bileyim istemedim cunku ayakta kucucuk bebekle durdugumu goruyorlardi neyseki sag salim eve vardikYer vermediler mi daha neler ya siz isteseydiniz keske.
Canım ayran çok getirir uykumu benim o bile işe yaramadı şimdi uyandı kızım ben de 3 saat falan uyudum herhalde bakalım nasıl bi gün olucakmelisa çayı veya ıhlamur mu içsen canım
oy canım. gündüzleri çay kahve tüketiyor musun ki? ya senin de uyuman gerekiyor. odasında yattığı için mi uyuyamıyorsun canım?Canım ayran çok getirir uykumu benim o bile işe yaramadı şimdi uyandı kızım ben de 3 saat falan uyudum herhalde bakalım nasıl bi gün olucak
Çok güzel yaa :) iyi ki aldık vallaGeldi benimki de☺ruhum_mavi
biz sab simpleks kullaniyoruz cnm iyi gibiNe olmuş siteye yaa okuyamadım geçmiş mesajlarınızı hiç sevmedim bu yeniliği :) kızlar biogaia mı sap simplexmi hangisini tavsiye edersiniz zinconun gaz damlası işe yaramadı
arabali olan miÇok güzel yaa :) iyi ki aldık valla
Aaaaaaaaaoy canım. gündüzleri çay kahve tüketiyor musun ki? ya senin de uyuman gerekiyor. odasında yattığı için mi uyuyamıyorsun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?