- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #53.541
Bence deÇok güzel yaa :) iyi ki aldık valla
Allah seniiiiiAaaaaaaaakızzzz ben bardak bardak çay içiyorum ondan uyuyamıyorummmmmm
Cnm İnan gitmeyi istiyorum ama şimdi heryer mikrop yuvası çıksam olmaz çıkmasam olmaz ben de şaşırdım İnanRabbim acil sifalar versin ins üzülme gececek .baska bi dra mi gtrseydin acaba cnm
Canım ev rutubetliyse çık ordan benim oğlumda hep bronşit olurdu 4 aylıkken zatürre oldu 5 yaşında öğrendik hayvan tüyü ve rutubete küfe alerjisi varmış meğerseCnm İnan gitmeyi istiyorum ama şimdi heryer mikrop yuvası çıksam olmaz çıkmasam olmaz ben de şaşırdım İnan
Hadi ya peki 4 aylıkken zatürre oldu ya tekrar etti mi kısa sürede yine ne yaptın olmaması için ve nasıl anladınız ona alerjisinin olduğunuCanım ev rutubetliyse çık ordan benim oğlumda hep bronşit olurdu 4 aylıkken zatürre oldu 5 yaşında öğrendik hayvan tüyü ve rutubete küfe alerjisi varmış meğerse
Cnm ben anladım huzursuzlarda yine burnu zaten hep tıkadıydı açıyordum bir ay önce olmuş hastaneden çıkmıştık sonra acile gittik film çekildi orda ki salak stajyer dr birşey yok ciğer temiz dedi sonra özel has doktorumuza kontrolümüz vardı gittik meğersem temiz değilmiş yine inçim ciğere yani iyi ki de gitmişiz diyorumH haticeci0606 geçmiş olsun nasil başladı tekrar hastalığınız tamen düzelmemsmydi
Mama sandalyesinden bahsetmiştim canm.arabali olan mi
Seninki tam bir azim örneğiBence deHala nasıl aldım inanamıyorum
Yumuşak olması demek, artık bebeğin ihtiyacı kadar süt üretiyor göğüsler. Ama benim bebeğime yetmiyor sanki, terbiyesiz kalsaydıkizlar memelerin terbiye olması nedemek.yumusakmi yada sertmi olması terbiye olmuş anlamına geliyor ve terbiye olması iyi bisey mi kötü biseymi.face de bisey okudum kafam karisti
ay benimde hiç şişmiyor terbiyemi olmuş demek.okadar sey yiyip içiyorum hic sismiyor artik. ben öyle cıvık olunca sütüm az gibi düşünüyorum inşallah yetiyirdur sütüm.bu emzirme işiyle kafayı bozacağım.zaten bebede az emiyor allaahiimm cildiriciimmYumuşak olması demek, artık bebeğin ihtiyacı kadar süt üretiyor göğüsler. Ama benim bebeğime yetmiyor sanki, terbiyesiz kalsaydı
Yıllarca hep bronşit gezdi artık evde hapis yaşıyorduk ayda iki şişe antibiyotik içiyordu devamlı ventolinli pulmicortlu buhar alırdı burun akıntısı hiç bitmezdi hep öksürürdü doktorlar da gezerdik doktor küçük yaşta yapılan alerji testi bi işe yaramıyor dedi 5 yaşını bekledik fakültede testte çıktı benim evde Samsun da deniz kenarı rutubetli başka eve taşındık sıfır bir ev yalıtımlı güneş cephe tabi çocuğumda okadar yaşadığı akciğer hastalıklarından eser kaldı artık astım tedavisi görüyor olsun diyorum millet nelerle uğraşıyor bunuda atlatcaz inşallah sprey kullanıyoruz şimdi çok şükür o günler bittiHadi ya peki 4 aylıkken zatürre oldu ya tekrar etti mi kısa sürede yine ne yaptın olmaması için ve nasıl anladınız ona alerjisinin olduğunu
İrlandalıanne yi tek geçerim uyku eğitimindeKizlar instagramda ozelliklede uyku egitimi icin bir annenin sayfasini ogrendim eceleylamaden isimli takip etmek isterseniz
Benim dedigim de ortaya karisik yapmis cnm ek gida bebek gelisimi gibi seylerde paylaşıyor. Bakalim napicaz uyku egitimini. Kizimda becerememistim cok aglamisti. Insani yipratiyor.İrlandalıanne yi tek geçerim uyku eğitiminde
Ben de takip ediyorum. GüZel bilgiler paylaşıyor:)Kizlar instagramda ozelliklede uyku egitimi icin bir annenin sayfasini ogrendim eceleylamaden isimli takip etmek isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?