- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #53.681
Bizim aşı yerimiz hiç belli değil.aşıyı yapan hemşireye sordum henüz çok erken dedi.biraz faha bekleyeyim bakalım belli olacak mıkizlar bcg asisi 2caylik yani asi yeriniz nasil kabardi mi cok belli degil bizimki tutmaadimi acaba ya
Stres ve uyku da çok etkiliyo ya evet.Benimkide 3 aylık.Bebeğin seni ayırt ediyomu diğer insanlardan? Başkasının kucağındayken sana gelmek istiyomu mesela? Benimki 3 aylık hala beni tanımıyo 3.ayda anne ve babayı ebeveyn olarak tanırmış bu aya kdr bekledimKızlar benim çok fazlam.yoktu süt ürünleri yemeyince daha da zayıfladım . Eski kiloma yarım kilo kaldı ama hala dar kotlarima giremiyorum anlamış değilim. Likralı olanlara giriyorum.
Bir de kızlar ben de yemezsem sütüm olmuyor derdim ama şimdi çok şey yemesem de oluyor sütüm gerçekten su uyku stresli olmamak güzel düşünmek sütü artırıyor.
Hala mama desteği yapsam da daha çok sütüm den besleniyor oğlum. Bugün 3 buçuk aylık olduk :)
Ya aslinda sut olsun diye yemekde yanlismis yani sutu sadece su icmek arttirir diyolar ne kadar dogru bilmiyorumAma benim 11 kilo fazlam kaldıııı süt olsun diye yedikçe kilo oluyooo şuan 64üm hiç kıyafetlerim olmuyo
Nekadar yersem okadar sütüm oluyor oyüzden 2 yıl sonra vericem kiloları önemli olan bebek napalımYa aslinda sut olsun diye yemekde yanlismis yani sutu sadece su icmek arttirir diyolar ne kadar dogru bilmiyorum
Benimkini sadece su arttrmıyo illaki yemek ve özellikle tatlıYa aslinda sut olsun diye yemekde yanlismis yani sutu sadece su icmek arttirir diyolar ne kadar dogru bilmiyorum
Canım ben bir martta şekersiz 21 güne başladım benim de bi 5 kilo vermem gerek ama diğer şeyleri yiyorum zaten çok acıkıyorum sadece şekeri bıraktım bal ve bitter çikolata yiyorum bide az tabi birde int varsa evde exercise tv orda kadınla birlikte 30 dk yürüyorum arada ben ilk çocuğumda böyle yürüyerek vermiştim kiloYemek gurubu gibi bide kilo verme gurubu yapsak mi hafiften gobek ve gitmeyen 3 kg var birbirimizi motive ederiz duzenli hareket falan yapariz
Benim arkadasta yapiyo 21gun sekersizi kilo veriyo. Tatlidan vazgecememde egzersizi yapabilirim. Ozellikle de pilates topuyla karin egzersizleri arastiriyorumCanım ben bir martta şekersiz 21 güne başladım benim de bi 5 kilo vermem gerek ama diğer şeyleri yiyorum zaten çok acıkıyorum sadece şekeri bıraktım bal ve bitter çikolata yiyorum bide az tabi birde int varsa evde exercise tv orda kadınla birlikte 30 dk yürüyorum arada ben ilk çocuğumda böyle yürüyerek vermiştim kilo
Valla yemezsem sütüm olmuyo Benim istediğin kadar su iç .Ya aslinda sut olsun diye yemekde yanlismis yani sutu sadece su icmek arttirir diyolar ne kadar dogru bilmiyorum
Benim de öyle. Her emzirmeden sonra mutlaka bir tane şekerpare yiyorumBenimkini sadece su arttrmıyo illaki yemek ve özellikle tatlı
Yeni yeni tanıyor canım son 2 haftada oldu, normalde başkalarına pek tepki vermiyordu artık kaynanam veya görümcemi görünce dudak büzüyor hafif ağlıyor ama babası ve ben konuşunca gülümsüyor bize. ,Stres ve uyku da çok etkiliyo ya evet.Benimkide 3 aylık.Bebeğin seni ayırt ediyomu diğer insanlardan? Başkasının kucağındayken sana gelmek istiyomu mesela? Benimki 3 aylık hala beni tanımıyo 3.ayda anne ve babayı ebeveyn olarak tanırmış bu aya kdr bekledim
Ama daha bilinçli anneye gitmeye çalışma yok. Daha zaman var onlaraBebeğiniz başkasından ayırt ediyomu sizi? Birinin kucağındayken özellikle sizi istiyomu? Benimki herkes annesiymiş gibi herkes babasıymış gibi hala tanımıyo 3.ayda tanıma olurmuş 3 aylığız sizinkiler nasıl
Ay maşallah yeriiim:) yani 3.aya girdikten sonra oldu onzaman inşallah benimkide bu 2haftada falan ayırt eder her kucağına alan çocuğumun ağzına elini götürüyo ellerini kendi ağızlarında dolaştırıyolar öpüyolar ztn kızımın eli sürekli ağzında yapmayın diyorum dinlemiyolar sinirden süt müt kalmıcak sonunda.Başkalarında durmazsa rahat edicem söz geçiremiyorum eşimin ailesine .Yeni yeni tanıyor canım son 2 haftada oldu, normalde başkalarına pek tepki vermiyordu artık kaynanam veya görümcemi görünce dudak büzüyor hafif ağlıyor ama babası ve ben konuşunca gülümsüyor bize. ,
Başkasının kucağında huzursuzlanıp ağlasın bana o da yeter şuan zaten herkes hasta çok korkuyorum mikrop alıcak diyeAma daha bilinçli anneye gitmeye çalışma yok. Daha zaman var onlara
Canım ben de yemek yiyorum elbette ama mesela ekmek çok yemiyorum. Sebze bazen et tavuk pilav. Bı ara hurma ve inciri düzenli yiyordum onu da bıraktım nerdeyse. Ama ben de senin gibi düşünüyordum hatta çok üzüldüm alerji durumu çıkınca nasıl sütüm yetecek diyordum . Ama sürekli emzirme ve suya dikkat edince çok şükür oluyor .Benimkini sadece su arttrmıyo illaki yemek ve özellikle tatlı
Dün ilk defa baş parmaklarını kestim. Biraz uzamıştı jilet gibiydi. Ama çok zor kestim. Diğer parmakları uzamamıştı kesmedim. El tırnaklarını haftada 2 kere kesiyorum bu kadar zorlanmıyorum.arkadaşlar bebeğinizin ayak tırnaklarını nası kesiyorsunuz? ben çok zorlanıyorum hiç durmuyor =)
Ben yemeği çok abartı yemezsem suya dikkat etmiyorum belki onunda etkisi vardır canım doğru diyosunCanım ben de yemek yiyorum elbette ama mesela ekmek çok yemiyorum. Sebze bazen et tavuk pilav. Bı ara hurma ve inciri düzenli yiyordum onu da bıraktım nerdeyse. Ama ben de senin gibi düşünüyordum hatta çok üzüldüm alerji durumu çıkınca nasıl sütüm yetecek diyordum . Ama sürekli emzirme ve suya dikkat edince çok şükür oluyor .
Aynen canım hatta sizinkiler daha erken başlayabilir tanımaya yani benim 4 hafta erken doğum zaten gelişim geriliği de vardı anne karnında.Ay maşallah yeriiim:) yani 3.aya girdikten sonra oldu onzaman inşallah benimkide bu 2haftada falan ayırt eder her kucağına alan çocuğumun ağzına elini götürüyo ellerini kendi ağızlarında dolaştırıyolar öpüyolar ztn kızımın eli sürekli ağzında yapmayın diyorum dinlemiyolar sinirden süt müt kalmıcak sonunda.Başkalarında durmazsa rahat edicem söz geçiremiyorum eşimin ailesine .
aynen el tırnaklar çabuk uzuyor =)Dün ilk defa baş parmaklarını kestim. Biraz uzamıştı jilet gibiydi. Ama çok zor kestim. Diğer parmakları uzamamıştı kesmedim. El tırnaklarını haftada 2 kere kesiyorum bu kadar zorlanmıyorum.
Ya bugün gelen misafirlerim şok oldu. Onlar kucağına aldığında ben ortada dolanırken hep beni takip ediyor. Ben ona dönüp konuşunca gülüyor. Çok alıştı bana ve ben cuma işe başlayacağımBebeğiniz başkasından ayırt ediyomu sizi? Birinin kucağındayken özellikle sizi istiyomu? Benimki herkes annesiymiş gibi herkes babasıymış gibi hala tanımıyo 3.ayda tanıma olurmuş 3 aylığız sizinkiler nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?