2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Stres ve uyku da çok etkiliyo ya evet.Benimkide 3 aylık.Bebeğin seni ayırt ediyomu diğer insanlardan? Başkasının kucağındayken sana gelmek istiyomu mesela? Benimki 3 aylık hala beni tanımıyo 3.ayda anne ve babayı ebeveyn olarak tanırmış bu aya kdr bekledim

Yemek gurubu gibi bide kilo verme gurubu yapsak mi hafiften gobek ve gitmeyen 3 kg var birbirimizi motive ederiz duzenli hareket falan yapariz
Canım ben bir martta şekersiz 21 güne başladım benim de bi 5 kilo vermem gerek ama diğer şeyleri yiyorum zaten çok acıkıyorum sadece şekeri bıraktım bal ve bitter çikolata yiyorum bide az tabi birde int varsa evde exercise tv orda kadınla birlikte 30 dk yürüyorum arada ben ilk çocuğumda böyle yürüyerek vermiştim kilo

Benim arkadasta yapiyo 21gun sekersizi kilo veriyo. Tatlidan vazgecememde egzersizi yapabilirim. Ozellikle de pilates topuyla karin egzersizleri arastiriyorum

Bebeğiniz başkasından ayırt ediyomu sizi? Birinin kucağındayken özellikle sizi istiyomu? Benimki herkes annesiymiş gibi herkes babasıymış gibi hala tanımıyo 3.ayda tanıma olurmuş 3 aylığız sizinkiler nasıl

Yeni yeni tanıyor canım son 2 haftada oldu, normalde başkalarına pek tepki vermiyordu artık kaynanam veya görümcemi görünce dudak büzüyor hafif ağlıyor ama babası ve ben konuşunca gülümsüyor bize. ,

Ama daha bilinçli anneye gitmeye çalışma yok. Daha zaman var onlara

Ay maşallah yeriiim:) yani 3.aya girdikten sonra oldu onzaman inşallah benimkide bu 2haftada falan ayırt eder her kucağına alan çocuğumun ağzına elini götürüyo ellerini kendi ağızlarında dolaştırıyolar öpüyolar ztn kızımın eli sürekli ağzında yapmayın diyorum dinlemiyolar sinirden süt müt kalmıcak sonunda.Başkalarında durmazsa rahat edicem söz geçiremiyorum eşimin ailesine .

Benimkini sadece su arttrmıyo illaki yemek ve özellikle tatlı
Canım ben de yemek yiyorum elbette ama mesela ekmek çok yemiyorum. Sebze bazen et tavuk pilav. Bı ara hurma ve inciri düzenli yiyordum onu da bıraktım nerdeyse. Ama ben de senin gibi düşünüyordum hatta çok üzüldüm alerji durumu çıkınca nasıl sütüm yetecek diyordum . Ama sürekli emzirme ve suya dikkat edince çok şükür oluyor .

arkadaşlar bebeğinizin ayak tırnaklarını nası kesiyorsunuz? ben çok zorlanıyorum hiç durmuyor =)
Dün ilk defa baş parmaklarını kestim. Biraz uzamıştı jilet gibiydi. Ama çok zor kestim. Diğer parmakları uzamamıştı kesmedim. El tırnaklarını haftada 2 kere kesiyorum bu kadar zorlanmıyorum.

Ben yemeği çok abartı yemezsem suya dikkat etmiyorum belki onunda etkisi vardır canım doğru diyosun

Aynen canım hatta sizinkiler daha erken başlayabilir tanımaya yani benim 4 hafta erken doğum zaten gelişim geriliği de vardı anne karnında.

Dün ilk defa baş parmaklarını kestim. Biraz uzamıştı jilet gibiydi. Ama çok zor kestim. Diğer parmakları uzamamıştı kesmedim. El tırnaklarını haftada 2 kere kesiyorum bu kadar zorlanmıyorum.
aynen el tırnaklar çabuk uzuyor =)

Ya bugün gelen misafirlerim şok oldu. Onlar kucağına aldığında ben ortada dolanırken hep beni takip ediyor. Ben ona dönüp konuşunca gülüyor. Çok alıştı bana ve ben cuma işe başlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…