- 5 Temmuz 2018
- 1.417
- 851
- 43
- 34
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #53.701
3 aylık oldu bile başlamadığına göre seninkiyle aynı olur belki bu 2haftada 3,5 aylık olmuş oluyo yaAynen canım hatta sizinkiler daha erken başlayabilir tanımaya yani benim 4 hafta erken doğum zaten gelişim geriliği de vardı anne karnında.
Daha önce böyle değilmiydi? Kaç aylık seninki evet işe başlayacağın için kötü olmuş bende eşimin ailesi yüzünden yukarda yazdığım sebeplerden dolayı istemiyorum başkasında durmasını hiç dikkat etmiyolar korkuyorumYa bugün gelen misafirlerim şok oldu. Onlar kucağına aldığında ben ortada dolanırken hep beni takip ediyor. Ben ona dönüp konuşunca gülüyor. Çok alıştı bana ve ben cuma işe başlayacağım
Ya bugün gelen misafirlerim şok oldu. Onlar kucağına aldığında ben ortada dolanırken hep beni takip ediyor. Ben ona dönüp konuşunca gülüyor. Çok alıştı bana ve ben cuma işe başlayacağım
Canım şuan 3,5 aylık son 2 haftadır falan bu şekilde. Ama benimki başkalarında huzursuz olmuyor, onlarla da gayet mutlu. Onlar konuşunca ilgilenince de gülüyor. Ama bir süre sonra ilgisi bana kayıyor beni takip etmeye başlıyor. Yine de huzursuzlanmıyor onların kucağında. Bebekten bebeğe değişir bu durum. Sen öyle istiyorsan inşallah seninki huzursuzlanır:)Daha önce böyle değilmiydi? Kaç aylık seninki evet işe başlayacağın için kötü olmuş bende eşimin ailesi yüzünden yukarda yazdığım sebeplerden dolayı istemiyorum başkasında durmasını hiç dikkat etmiyolar korkuyorum
Benim de annem bakacak ve benim annem de sigara içiyor canım. Ama yine herkesten iyi bakar annem. Allah sağlık versin bebeklerimize. Dediğin gibi keşke ev hanımı olsaydım.Kuzum yaa kıyamam ona. Ben de hep bunu düşünüyorum nasıl olacak duracak mı , kaynanam bakacak o da sigara içmeye başlamış nefesi kokuyor bir de ağzına girecek kadar seviyor üzülüyorum. Yani keşke ev hanımı olsaydım diyorum bazen
ev hanımı olmak da sıkıcıKuzum yaa kıyamam ona. Ben de hep bunu düşünüyorum nasıl olacak duracak mı , kaynanam bakacak o da sigara içmeye başlamış nefesi kokuyor bir de ağzına girecek kadar seviyor üzülüyorum. Yani keşke ev hanımı olsaydım diyorum bazen
Hiç yabancılık çekmiyor zaten hiç yabancı görmüyorBebeğiniz başkasından ayırt ediyomu sizi? Birinin kucağındayken özellikle sizi istiyomu? Benimki herkes annesiymiş gibi herkes babasıymış gibi hala tanımıyo 3.ayda tanıma olurmuş 3 aylığız sizinkiler nasıl
Bence de yaa 16 hafta çok kısa. İznim doğumla birlikte başlamasına rağmen kızım 3,5 aylıkken işe başlıyorum. Hem çocuğa yazık hem bana. Özlemekten ölücem galiba. Yanımda iç bodylerinden birini götürüp onu koklayarak süt sağmayı düşünüyorumev hanımı olmak da sıkıcıkeşke doğum izinlerini uzatsalar 1 sene olsa mesela
Biz de 2 buçuk aylığız. Ayırt etmiyor sanki kucak olsun yeter diyorBebeğiniz başkasından ayırt ediyomu sizi? Birinin kucağındayken özellikle sizi istiyomu? Benimki herkes annesiymiş gibi herkes babasıymış gibi hala tanımıyo 3.ayda tanıma olurmuş 3 aylığız sizinkiler nasıl
24 ocakta olduk canım aşıyı dün cekmistim kabarıklık yok sadece kırmızı böyle. Hemşire tutmuş dedi bugün.kizlar bcg asisi 2caylik yani asi yeriniz nasil kabardi mi cok belli degil bizimki tutmaadimi acaba ya
Mekik de çek hergün çekebilirsen işe yarıyorBenim arkadasta yapiyo 21gun sekersizi kilo veriyo. Tatlidan vazgecememde egzersizi yapabilirim. Ozellikle de pilates topuyla karin egzersizleri arastiriyorum
Benim ki 2.5 aylık 2 haftadır tanıyor yabancı da ağlıyor her bebek de farkediyor zamanlar muhakkak tanırAy maşallah yeriiim:) yani 3.aya girdikten sonra oldu onzaman inşallah benimkide bu 2haftada falan ayırt eder her kucağına alan çocuğumun ağzına elini götürüyo ellerini kendi ağızlarında dolaştırıyolar öpüyolar ztn kızımın eli sürekli ağzında yapmayın diyorum dinlemiyolar sinirden süt müt kalmıcak sonunda.Başkalarında durmazsa rahat edicem söz geçiremiyorum eşimin ailesine .
Her bebek farklı canım ama benimki tanıyor artık beni babayı çok tanımıyor daha. 3 Ay 4 gunluguz. Baskasindayken bana bakıp bana gelmek istiyor ağlama rolü yapıyor. Yakın zamanda sizinki de tanır merak etmeBebeğiniz başkasından ayırt ediyomu sizi? Birinin kucağındayken özellikle sizi istiyomu? Benimki herkes annesiymiş gibi herkes babasıymış gibi hala tanımıyo 3.ayda tanıma olurmuş 3 aylığız sizinkiler nasıl
ay canım Allah tüm çalışan annelere yardımcı olsun çok zor bir süreç olacak.Bence de yaa 16 hafta çok kısa. İznim doğumla birlikte başlamasına rağmen kızım 3,5 aylıkken işe başlıyorum. Hem çocuğa yazık hem bana. Özlemekten ölücem galiba. Yanımda iç bodylerinden birini götürüp onu koklayarak süt sağmayı düşünüyorum
İnş yaa ne zamandır öyle seninki?Her bebek farklı canım ama benimki tanıyor artık beni babayı çok tanımıyor daha. 3 Ay 4 gunluguz. Baskasindayken bana bakıp bana gelmek istiyor ağlama rolü yapıyor. Yakın zamanda sizinki de tanır merak etme
Kiz masallh kizin tombl benmki hic ole tombl olmyr hep emsede boydan alyr herlde ole kilolu degl bazen sasiryrm naslsn cnm:)24 ocakta olduk canım aşıyı dün cekmistim kabarıklık yok sadece kırmızı böyle. Hemşire tutmuş dedi bugün.
Canm benmkide ole oldu babasi alinca agliyor ben alinca susuyor anlyr arrk herlde benmkide 2.5 aylkİnş yaa ne zamandır öyle seninki?
Yaklasik 2 haftadır tam anlamıyla tanıyo beni canım.İnş yaa ne zamandır öyle seninki?
Annesine cekmis tombulKiz masallh kizin tombl benmki hic ole tombl olmyr hep emsede boydan alyr herlde ole kilolu degl bazen sasiryrm naslsn cnm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?