- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #53.721
Aynen keşke en azından ev kiramizi verseler yine yeterdi bize. Ama çok pişmanım öncesinde elime ne geçse eşime verdim bir türlü eksiden çıkamıyordu. Onları bı kenara koysaydım iki ay daha ücretsiz izin alırdım . Eylül'de başlardım işeev hanımı olmak da sıkıcıkeşke doğum izinlerini uzatsalar 1 sene olsa mesela
normal canım bütün bebeklerde olur benim ilk kizimdada vardiKızlar bugun kızımın bıngıldagının şişip indiğini fark ettim . Nabız atar gibiydi çok korktum . Emerken uyuyakaldı saçlarıyla oynarken farkettim . Pıt pıt atıyodu . İnternetten bKtım normal diyor ama genede tedirgin oldum . Sonra tekrar tekrar baktım şişip inmedi ama elimle dokundugumda damar atar gibi atıyodu
Yarın gidicez canımmecbur kendin gitmelisin canım. yapabilirsin sen güçlü bir annesin
Yatarken, kucaktayken, uykudan uyanıp.. her türlü kusuyo canım. Kendini sıkmıyor. Gaz, kaka varken kusmuyo. Cok fazla emmiyo. Hatta iki gün önce meme reddi vardı. Kilosuna babakmadik ama almadi gibi. Huzursuzluğu var. Başını yüksekte hatta reflü yatağında yatırıyoruz.yatirinca mi kusuyor.kendini sıkıyormu .cok fazla emiyormu kilo almasi varmi huzursuzlugu falan.bize dr basinui yuksek yatirin dedi.gerci kusacagi varsa dikde tutsan kusuyor ama bizimki kendini sıkarsa gazi varsa o zaman kesin kusuyor yada cok hareketkenip heyecanlaniosa kusuyor her beslenmeden sonra kusmuyorsa sıkıntı yok demisti bu ara bixim de her beskenmeden sonra oluyor emdigi süt cikiyor
olsun hayırlısı böyleymiş onuda desteklemiş oldun bi yandan canım aile olmak böyle işte. bende saklayamam eşimden hep veririm. bende bazen keşke saklasaydım diyorum sonra bana kat katına süprizler yapıyorAynen keşke en azından ev kiramizi verseler yine yeterdi bize. Ama çok pişmanım öncesinde elime ne geçse eşime verdim bir türlü eksiden çıkamıyordu. Onları bı kenara koysaydım iki ay daha ücretsiz izin alırdım . Eylül'de başlardım işe
Devam ediyorum canım teşekkür ederisakın ara verme içmeye devam et.
Canım ben kullanmıyorum ama doktor önermişti ve özellikle tekrar tekrar söyledi ara vermek yok hergun aynı saatte alman lazım demisti. Birgun atlasan bile hamile kalabilirsin dedi.
Bizimde meme reddi devam ediyor. 23-24 gün oldu nerdeyse.20.günde tarttirdim 315 gram almıştı. Gerçi doktor yeter dedi ama
Inşallah canım yaa. Bende korkmaya başladım zaten. Anlattığım insanlar dinlenmen gerek diyo ama ne mümkün. Tam bi panik atak oldum.Canım sen mutlaka bi doktora git o zaman ya kendi geçmesini bekleme derim. Allah korusun ilerler daha farklı şeyler olabilir. Senin çok normal bi durum değil gibi duruyo. Doktor değilim tabi ama görünmen gerektiğini düşünüyorum. Önlemini alın ki ilerlemesin. Kiyamam sana insallah duzelirsin en yakin zamanda.
Yarına izin aldı eşim kuzum. Tek gidemem biliyorum. Dolmuşlar tıklım tıklım. Hastaneye yürümem gerekiyor bir de dolmuştan inince 20 dakika falan. Babam desen arayıpta noldu bile demiyo ki hastaneye goturuversinCnm geçmiş olsun eşler olmayınca evet zor oluyor gitmek ama mecbur kalınca gitmek zorundayız sen de yapabilirsin hem küçük bir yerde oturuyorsun daha kolay olur endişe ettiysen bebeğinle ilgili hazırla onu çantanı gidin tabi tek gidebilirsen
Ayy çok güldüm yaa. Geçen gece ben de alarm kurdum bebeği emzireceğim güya önce tuvalete gittim döndüm göğsümü açtım. Bebek kucağımda sanıyorum. Eşim napıyorsun dedi bebek yatağında. Kendime geldim bebegi alıp emzirdim. Uykusuzluktan hep bunlar benim uykun cok ağırdır normalde sürekli uyanıyorum 2 saatte bir ondan bunlar
Oyyy masallah onaaa.Eki Görüntüle 2241512 kizlar bu da benim lorinim
Hiç kesmedik daha kuzum. Kendiliğinden kopuyordu. Şimdiden sonra kesmeye başlarım bnarkadaşlar bebeğinizin ayak tırnaklarını nası kesiyorsunuz? ben çok zorlanıyorum hiç durmuyor =)
Kuzum lambamiz hiç kapanmıyor. Tam uyanık oluyorum ama algılamam yetersiz oluyo. Ne yaptığımı bilmiyorum. Normalmisim gibiyim, eşim öyle soyluyoKız korkuttun beni neler diyosun öyle. Eşin seni o şekilde gördüğünde hemen lambayı falan açıp tamamen uyandığına emin olsun. İlk defa duydum böyle bişey
İlk cocuk olunca bi neye ugradıgımı şaşırdım ama şükrki normal miş:)normal canım bütün bebeklerde olur benim ilk kizimdada vardi
Kuzum keşke o kadar kısa sürse benimkisi de. 1 saati buluyo inan kiyok kuzum banada benzer şeyler oluyor bebegi yatagina koyduğumu hatırlamıyorum mesela bi 5 10 saniye uyku sersemi bebek kucağımda sanıyorum sonra yatağına koyduğumu anlıyorum aslında böyle şeyler ilk 40 günde daha çok görünürmüş ama bende de devam ediyor
2,5 ayligizcanım. Iki haftadır yabancılarda ağlıyor bizimkiBebeğiniz başkasından ayırt ediyomu sizi? Birinin kucağındayken özellikle sizi istiyomu? Benimki herkes annesiymiş gibi herkes babasıymış gibi hala tanımıyo 3.ayda tanıma olurmuş 3 aylığız sizinkiler nasıl
Sağol canım ben bakayım. Önümüzdeki ay başlayacağım inşallah.Ek gıdaya gecicek anneler vardı Instegramda bi sayfa buldum 13 şubatta başlamış ek gıdaya hergun ne yedirdiginin tariflerini resimlerini atiyo bi bakin isterseniz.
Beb_ek_gida sayfanın ismi.
Cok sagol canim benim allahim hepimizin yavrularini nazarlardan korusunOyyy masallah onaaa.allahim nazarlardan korusun. Yerim onuuu
24 ocakta olduk canım aşıyı dün cekmistim kabarıklık yok sadece kırmızı böyle. Hemşire tutmuş dedi bugün.
bizimki de boyle biz 3 gun once olduk normal o zman cnm
İyi ozman eşinle git cnm baban da keşke yardımcı olsa merak etse torununu ay ne bileyim işte her zaman istediğimiz olmuyor maalesef ama üzülme bebeğin iyi Allah’ın izniyleDevam ediyorum canım teşekkür ederi
Inşallah canım yaa. Bende korkmaya başladım zaten. Anlattığım insanlar dinlenmen gerek diyo ama ne mümkün. Tam bi panik atak oldum.doktora gidicem ama şu an ki onceligim kızımın iyileşmesi. Kendimi düşünecek zaman bile bulamıyorum. Sabahtan beri hep ayakta gezdiriyorum. Kusup, nefessiz kalıp duruyor. Huzursuz. Inşallah rahatlayınca gidicem.
Yarına izin aldı eşim kuzum. Tek gidemem biliyorum. Dolmuşlar tıklım tıklım. Hastaneye yürümem gerekiyor bir de dolmuştan inince 20 dakika falan. Babam desen arayıpta noldu bile demiyo ki hastaneye goturuversin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?