2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar bugun kızımın bıngıldagının şişip indiğini fark ettim . Nabız atar gibiydi çok korktum . Emerken uyuyakaldı saçlarıyla oynarken farkettim . Pıt pıt atıyodu . İnternetten bKtım normal diyor ama genede tedirgin oldum . Sonra tekrar tekrar baktım şişip inmedi ama elimle dokundugumda damar atar gibi atıyodu

ev hanımı olmak da sıkıcı keşke doğum izinlerini uzatsalar 1 sene olsa mesela
Aynen keşke en azından ev kiramizi verseler yine yeterdi bize. Ama çok pişmanım öncesinde elime ne geçse eşime verdim bir türlü eksiden çıkamıyordu. Onları bı kenara koysaydım iki ay daha ücretsiz izin alırdım . Eylül'de başlardım işe

normal canım bütün bebeklerde olur benim ilk kizimdada vardi

Yatarken, kucaktayken, uykudan uyanıp.. her türlü kusuyo canım. Kendini sıkmıyor. Gaz, kaka varken kusmuyo. Cok fazla emmiyo. Hatta iki gün önce meme reddi vardı. Kilosuna babakmadik ama almadi gibi. Huzursuzluğu var. Başını yüksekte hatta reflü yatağında yatırıyoruz.

olsun hayırlısı böyleymiş onuda desteklemiş oldun bi yandan canım aile olmak böyle işte. bende saklayamam eşimden hep veririm. bende bazen keşke saklasaydım diyorum sonra bana kat katına süprizler yapıyor sağlık olsun canım

Devam ediyorum canım teşekkür ederi
Inşallah canım yaa. Bende korkmaya başladım zaten. Anlattığım insanlar dinlenmen gerek diyo ama ne mümkün. Tam bi panik atak oldum. doktora gidicem ama şu an ki onceligim kızımın iyileşmesi. Kendimi düşünecek zaman bile bulamıyorum. Sabahtan beri hep ayakta gezdiriyorum. Kusup, nefessiz kalıp duruyor. Huzursuz. Inşallah rahatlayınca gidicem.
Yarına izin aldı eşim kuzum. Tek gidemem biliyorum. Dolmuşlar tıklım tıklım. Hastaneye yürümem gerekiyor bir de dolmuştan inince 20 dakika falan. Babam desen arayıpta noldu bile demiyo ki hastaneye goturuversin

canım yaa. Aynı ben tek fark, ben anlamıyorum. 1 saat falan bekleyip kizimin yatagına gidip bakıp yatıyorum. Eşim arada uyanıp soruyor, emzirdim diyorum. Sabah bi kalkiveriyorum, dusunuyorum emzirmemişim. 9 saattir ac. Bende sürekli üzerini açacak diyerek yatıyorum, bide kusacak nefes alamayacak korkusu var. Gece kalkip kalkip bakiyorum. Bazen kabus gorup uyanip onun uyanmasini bekliyorum. Deli oldum tam

Kız korkuttun beni neler diyosun öyle. Eşin seni o şekilde gördüğünde hemen lambayı falan açıp tamamen uyandığına emin olsun. İlk defa duydum böyle bişey
Kuzum lambamiz hiç kapanmıyor. Tam uyanık oluyorum ama algılamam yetersiz oluyo. Ne yaptığımı bilmiyorum. Normalmisim gibiyim, eşim öyle soyluyo

Kuzum keşke o kadar kısa sürse benimkisi de. 1 saati buluyo inan ki delirdim galiba

2,5 ayligizcanım. Iki haftadır yabancılarda ağlıyor bizimki

Ek gıdaya gecicek anneler vardı Instegramda bi sayfa buldum 13 şubatta başlamış ek gıdaya hergun ne yedirdiginin tariflerini resimlerini atiyo bi bakin isterseniz.
Beb_ek_gida sayfanın ismi.

Ek gıdaya gecicek anneler vardı Instegramda bi sayfa buldum 13 şubatta başlamış ek gıdaya hergun ne yedirdiginin tariflerini resimlerini atiyo bi bakin isterseniz.
Beb_ek_gida sayfanın ismi.
Sağol canım ben bakayım. Önümüzdeki ay başlayacağım inşallah.

İyi ozman eşinle git cnm baban da keşke yardımcı olsa merak etse torununu ay ne bileyim işte her zaman istediğimiz olmuyor maalesef ama üzülme bebeğin iyi Allah’ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…