2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Selam herkese bende kısmet olurda kucağıma alırsam aralık annesi olacağım . Dün doktora gittim keseyi gördük ama kesenin hemen altında kanamam var hayırlısı olsun inşallah .
Bana da oyle soyledi. Hayirlisi insallah canim gonlunu ferah tut.

hımm kayıt için bir şey istemiyorlar sadece kimlik kartı lazım iki dakikada halloluyor
Ben daha once kayit icin gitmistim ama cok dolu olduklari icin alamayacaklarini soylemislerdi,uzak yere de gitmek istemedim kaldi oyle.
Simdi gebelikten dolayi en yakin yere gidebiliyorsam kayit olurum yoksa kalsin ...

Kızlar benim iştahım hiç kalmadı, siz neler yapıyorsunuz böyle olunca, yemek yapasım gelmedi akşam nerdeyse hiçbir şey yemedim

Aleyküm selam canım, hayırlı olsun ve geçmiş olsun inşallah hayırlısıyla tutunsun meleğin. Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah..

Teşekkür ederim . Bu arada nasıl yanıt verdiğimizi bilmediğim için yazınızı kopyaladım .amin inşallah cümlemiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım

Hayırlısı olsun progestan kullanın doktorunuzasorup size kanamayla ilgili bisey demedi mi

Teşekkür ederim iğne vurdurdu birde gece kullanmam için ilaç verdi doktorum.

kızlar çarşamba sağlık ocağına gittiğimde bhcg 367 çıktı adetin ertesi günüydü 1 günlük gecikmeyle yani sonra cuma tekrarladık 824 çıktı sağlık ocagindaki hemşire de pazar acile git tekrar baktir istersen demişti ben bugün baktirmadim ama aklıma takıldı yarın bakıyorsam mi gerek var mi ki ya

Merhaba arkadaşlar beni de alın aranıza bende kısmet olursa aralık annesi olacağım..bat 13 marttı geçen hafta keseyi gördük kalp atışları için haftaya randevum var inşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli gebelikler geçiririz.

Kızlar benim iştahım hiç kalmadı, siz neler yapıyorsunuz böyle olunca, yemek yapasım gelmedi akşam nerdeyse hiçbir şey yemedim
Benimde hic iştahım yok az once zeytin recel lor yedim hafif diye ondan bile midem bulandi herseyden tiksiniyorum boyle oluncada sanki bebek beslenmiyomus gibime geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…