2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ben Hemen cuma gunu ogrenmek istedigim icin ozel poliklinige gittim. 42 lira odedim. Doktor gorusmesi filan yok sadece test ucreti idi bu.
Bizim burda test ucreti 70-80 civari sayisal olan. Bir de sadece pozitif negatif soyleyen kan testi var o da 15 lira. Sanirim idrar testinden hallice. 2 gunde bir gidin denmis de sorayim dedim kaca yaptiriliyor

Bizim burda test ucreti 70-80 civari sayisal olan. Bir de sadece pozitif negatif soyleyen kan testi var o da 15 lira. Sanirim idrar testinden hallice. 2 gunde bir gidin denmis de sorayim dedim kaca yaptiriliyor
Çok pahalı yaa, burda bi özel hastanede 50 idi bi kere gittim bi daha gitmedim, diğer hastanede 35 tl, doktor muayenesi olduğun gün ise 25 tl oluyor. Doktor muayenesi 90 veya 95 ti yanlış hatırlamıyorsam.

Aslinda Benim progesteron da baktirmam gerekiyor. Cunku doktoruma gebelik planladigimi ve erken donem dusugum oldugunu soyledigimde demisti ki adetin iki gun gecince direk git beta ile progesterone a baktir. Duruma gore progesterone u disardan takviye edebiliriz. Tabi farkli bir durumdan erken ogrenmem gerektigi icin sadece beta baktirmis oldum. Sali gunu acaba hem beta hem progesteron baktirip sonucuna gore de doktor randevumu oyle almaya dusunuyorum.

İnsallah canim bilmiyorum ki kendimmi baslasam doktoru mu beklesem sali günü gidicem ama ne yapsam 2 gün daha beklesemmi
bence salıya bir sey kalmamış doktorunun tavsiye ettigini kullan..ben de çarşamba gideceğim diyor neyi uygun gorurse onu kullanacağım su an kullandığım bir sey yok

Çok pahalı yaa, burda bi özel hastanede 50 idi bi kere gittim bi daha gitmedim, diğer hastanede 35 tl, doktor muayenesi olduğun gün ise 25 tl oluyor. Doktor muayenesi 90 veya 95 ti yanlış hatırlamıyorsam.
sağlık odağı yapıyor testi kızlar neden özelde yatırıyorsunuz ki

Onlar iyiymis direk muayene ile yaptirabilirim ben de... O zaman nasil olur burdakine sormak lazim. Bir hastane daha var orasi yari yariya ucuzdur eminim ama cok kohne ve pis gorunuyor gozume. Daha once rontgen icin de girmistim kirik ve kisti anlayamamisti doktor. Oraya girmek istemiyorum o yuzden

Evet bence de ikisine baktirmak daha iyi olur madem oyle dedi

sağlık odağı yapıyor testi kızlar neden özelde yatırıyorsunuz ki
Canım burdaki sağlık ocağında sabah kan alınıyor dediler, benim dersim 9 da başlıyor, sabah 8 çeyrekte çıkıp direk işe gidiyorum, 8de de hemşire falan olmuyor o yüzden hep özelde baktırdım betama. Ama perşembe günü hamileliği bildirmeye gittiğimde saat 3 buçuktu kan aldılar ben de şaşırdım. Kan değerlerime falan bakacaklar.

Kizlar bu arada bHCG testini ne kadara yaptiriyorsunuz?
canım sağlık ocağı ücretsiz yapıyor öğlene kadar gidip kan veriyorsun öğleden sonra da sonucun çıkıyor..e_nabız sistemine kaydın varsa tekrar doktora gitmeden de sonucunu görebilirsin

benim de dersim 8.30da başlıyor da boş derslerimde gidip hallediyorum..

canım sağlık ocağı ücretsiz yapıyor öğlene kadar gidip kan veriyorsun öğleden sonra da sonucun çıkıyor..e_nabız sistemine kaydın varsa tekrar doktora gitmeden de sonucunu görebilirsin
Saglik ocagina kaydimi almadim henuz onlari halledeyim o zmaan once.

Benim doktorum boylesini istedi belki de Cok gerekli olmayabilir. Aslinda bu testleri gidip saglik ocaginda yaptirabilirdim ancak hem hafta Sonu tatili hem de 23 Nisan tatili girdigi icin surec uzayacakti. Bir de ben ise basliyorum is yeri benden tam tesekkullu devlet hastanesinden saglik raporu istedi. O raporda akciger filmi filan da vardi. Cumadan ogrenmeliydim ki sali gunu ona gore bir plan belirleyeyim.

e nabızı ilk kez duydum barkodla tc ile bakıyordum normalde şimdi hemen kontrol ettim siteye kayıt oldum ama tahlil sonuçlarım yazmıyor acaba sağlıkocağı kağıda çıktı alınca mı yazacaktır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…