2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
e nabızı ilk kez duydum barkodla tc ile bakıyordum normalde şimdi hemen kontrol ettim siteye kayıt oldum ama tahlil sonuçlarım yazmıyor acaba sağlıkocağı kağıda çıktı alınca mı yazacaktır?
yeni kayıt olduğu için görünmemiş olabilir ama ama sayfaya girince orda tahlillerim yazan bir link var oraya girince görünüyor normalde

Herkese iyi pazarlar :)) kizlar kan sayimi idrar testlerimin sonuclarini atiyorum bi bakin. Dr normal dedi. Size de fikir olsun diye atiyorum 13 nisanda vermistim ornekleri.sonuclari anca cikmis.

Eklentiler

• 20180422_152348.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 75
  • 20180422_152312.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 76
  • 20180422_152220.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 72
  • 20180422_152128.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 72
Kesede bebeği görmüş müydünüz 6+1 de
Ben 5+4 ye keseyi görmeye gittim ama Dr görmüş heralde. Ultrason kağıdının üzerine embriyo izlendi yazmış. Ama bu kişiye göre değişiyor sanırım. Daha geç görenlerde olabiliyor.

Kızlar benim köyü kıvamlı açık yeşil akıntının oluyor. Ama koku vs hiçbir şey yok. Aile hekimine sordum kadın doğum Dr una git dedi. Bir sıkıntım da yok sanki ama neden olur acaba. Dr da akrabam. İlk çocukta alttan çok muayene oldum kendisine ama şuan hiç olmadım yok. Hatta bilerek söylemedim pazartesi kalp atışı dinlemeye gittiğim halde. Şimdi bunun için tekrar gitmek hem istiyorum hem istemiyorum

Selam herkese bende kısmet olurda kucağıma alırsam aralık annesi olacağım . Dün doktora gittim keseyi gördük ama kesenin hemen altında kanamam var hayırlısı olsun inşallah .
Aleyküm selam canım, hayırlı olsun ve geçmiş olsun inşallah hayırlısıyla tutunsun meleğin. Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah..

Bence doktorunu ara ya da git iltihap ya da mantar falan varsa ilerlemesin

Selam herkese bende kısmet olurda kucağıma alırsam aralık annesi olacağım . Dün doktora gittim keseyi gördük ama kesenin hemen altında kanamam var hayırlısı olsun inşallah .
Hayırlısı olsun progestan kullanın doktorunuza sorup size kanamayla ilgili bisey demedi mi

Herkese iyi pazarlar :)) kizlar kan sayimi idrar testlerimin sonuclarini atiyorum bi bakin. Dr normal dedi. Size de fikir olsun diye atiyorum 13 nisanda vermistim ornekleri.sonuclari anca cikmis.
O nasıl b12 öyle ne yiyosun sen
Ben her hafta iğne oldum 400 ü aşamadım hiç z

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…