2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Benimkindede koku olmaya başladı hep kusuyodu ama yıkananlarda öyle koku yoktu.baştan beri de ağız bezleriyle birlikte yıkıyorum.Acaba dedim lökosit öyle derin bi koku yapıyo olabilir mi normal kusmadan farklı olarak o yüzden sordum belki benimkindede lökosit vardır o yüzden kokmaya başladı belki diye

canm ben baya bir stok yaptım. 6 ay bitene kadar yetecek mamamız var şuan:) ben de 1200 gramını 135’e aldım. Aynı hesaba geliyor seninkiyle. Teşekkür ederim haber verdiğin için

Anladım canım benim. Aman olmasın, allahım korusun

Maşallah çok güzel

Merhaba kızlar giremedim ne zamandır. Kim bilir neler kaçırdım neyse bu sürede biz rota aşısı olduk bexsero için 9. Ayda yaptırmaya karar verdik. Bu arada özel aşıların fiyatları değişmiş. Rota 267. Bexsero 404 lira. Bu ay yine 850 gr kilo almış kızım ama boyu uzamış daha çok 3 cm fark var geçen ayla. Uyku düzeni çok şükür oturdu. Ama çok evin rahatlığına alıştı dışarda çok huzursuz bebeğim napıcam bilmiyorum. Herkes iyidir inşallah :)

hoşgeldin cnm rutin dertlerimiz ayni uyumuyor kusuyor falan filan bisey kacirmadin yani)9.aydaki asinin farki neymis cnm

bebek hastaysa da asi erteleniyor ya cnm onu dra sor hastaysa asi yapilmaz

Bizim doktor dil altına verilmesi gerektiğini söyledi ve öyle yaptı.

Kuzum bu dışarıda huzursuzluk bizde dahil bir cok kiside var çözümüyok mu acaba bunun önce tam tersi seviiyordu bizimkisi disariyi

Reactions: 114
Canım Ayşe Öner'in dediğine göre o pozisyon anne karnı pozisyonuymuş ve uykuya geçiste kullanın diyor. Ama uyku esnasinda bebek ilk 3 ay kendini anne karninda hissedebilecegi icin nefes almayi unutabiliyormuş o yuzden uykuda kullanmayin diyor

Bendede özellikle son 1 haftadır aynı düşünce var. Gittiğimiz her yerde çocuklarini birakip giden insanlar geliyor aklima ağlamamak için zor tutuyorum kendimi bazende dayanamayip basliyorum aglamaya. Yeni lohusa oldum galiba lohusalıkta böyle duygusal degildim

Gece 9:30’da uyuttum aralarda 3 defa uyandı doyurdum. Şimdi hala uyuyor ama ben uyuyamıyorum sabahın 7sinde uyandım hem de son izinli günümde yarın iş başı

Kızlar dün 3 aylık doktor kontrolümüz vardı. 7100 gram 63 cm olmuş oğlum. Alerjiden süpheleniyorum demiştim. Doktorada söyledim test yapalim diye herhangi bir yerde veya kakada kan yoksa alerji yoktur dedi. Ya ciddi döküntü ya da kan olması lazım dedi. Rota aşısi yapıldı. Burda herkes 200 küsür fiyatlardan bahsediyordu 160 tlye yaptılar hastanede.

Kakada kan olursa alerji mı demekmiş? Hiç duymamıştım. Doktorumuz bize demedi öyle bisey olduğu halde. Ve doktorumuza çok güveniyorum. Fiyatlar daha pahalı yaziyo nette bile. Birazını hastane mi karşıladı ki acaba? Bu işlerden bisey anlamadim ben. Bizim gittigimiz hastanede ozel ve kalca ultrasonu parasi almamıştı. Bu işler neye gore oluyor bi türlü anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…