- 5 Temmuz 2018
- 1.417
- 851
- 43
- 34
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #54.161
canm ben baya bir stok yaptım. 6 ay bitene kadar yetecek mamamız var şuan:) ben de 1200 gramını 135’e aldım. Aynı hesaba geliyor seninkiyle. Teşekkür ederim haber verdiğin içinruhum_mavi canım sende aptamil kullanıyorsun sanırım. happy.com da 900 gram şuanda 99.90tl. 200 lira üstü olunca 20tlde indirim kodu var ben 2kutu aldım yanına 2-3 tl birşey ekledim. Kutusu 90a geldi. Bak istersen.
Anladım canım benim. Aman olmasın, allahım korusunBenimkindede koku olmaya başladı hep kusuyodu ama yıkananlarda öyle koku yoktu.baştan beri de ağız bezleriyle birlikte yıkıyorum.Acaba dedim lökosit öyle derin bi koku yapıyo olabilir mi normal kusmadan farklı olarak o yüzden sordum belki benimkindede lökosit vardır o yüzden kokmaya başladı belki diye
YA emzik tutan bebeklere hayranım beş bin tane emzik denedim tutturamıyorum7.gün ve saat 10da uyuduk bizz
Maşallah çok güzelKızlar dün yazmıştım kızım iyi degil felaket ağlıyor diye. Yavrum yorulmuş, bugün hiç uyanmak istemiyor :) uyanınca da gülücükler saciyo maşallah:) dünki başka bi bebekti sanki. Özlemişim bu halini. Sabahtan beri öpüp duruyorum. Bundan sonra hiç bir şeyine yakinmicam. Isterse uykusuz ac bıraksın.
Baksanıza teyzeleri, bu kız isirilmaz miii
Reflu yataginin başına yatırıyorum, üzerine battaniye ve yorganını örtüyorum. Bugün hep böyle aşağıya kaydı:) battaniyesini yorganını açtı şımarık. Kıyafetini aciyo falan.yiyecem bi gün
Teşekkür ederiz canım, hepimizinkisi öyle masallahhMaşallah çok güzel
hoşgeldin cnm rutin dertlerimiz ayni uyumuyor kusuyor falan filan bisey kacirmadin yaniMerhaba kızlar giremedim ne zamandır. Kim bilir neler kaçırdımneyse bu sürede biz rota aşısı olduk bexsero için 9. Ayda yaptırmaya karar verdik. Bu arada özel aşıların fiyatları değişmiş. Rota 267. Bexsero 404 lira. Bu ay yine 850 gr kilo almış kızım ama boyu uzamış daha çok 3 cm fark var geçen ayla. Uyku düzeni çok şükür oturdu. Ama çok evin rahatlığına alıştı dışarda çok huzursuz bebeğim napıcam bilmiyorum. Herkes iyidir inşallah :)
Canm instagramda tinyjobs ve elzensu hesaplarını tavsiye ederimKız bebişleri olan arkadaşlar bandana aldınız mı kızçelerinize. Nereden aldınız tavsiyeniz var mıdır?
bebek hastaysa da asi erteleniyor ya cnm onu dra sor hastaysa asi yapilmazHadi ya zehirli ishalden mi yatıyolardı? Ay ne bileyim cnm İnan kafam çok karışık bebeğim bir türlü iyileşmedi ilaçlar bitti ama tıkanması hızlı nefes alması devam ediyor şimdi bu durumda bir de aşı olsa yan etkiden korkuyorum yeterince sıkıntı çekti yavrum yoksa ben de kararlıydım ama şimdi çok kararsızım ah bi iyi olsa ben de normal düşünebilsem
Kızı anneme bırakıp hamama gideceğimKızlar yarın hava çok sıcak evde durmayın şakın herkes plan yapsın kendine fırsat bu fırsat
Bizim doktor dil altına verilmesi gerektiğini söyledi ve öyle yaptı.Rota aşısı yaptıracak olanlar doktorunuz dikkat etmezse siz uyarın. soğuk uygulanan bir aşı. Ağızdan verilirken dilin altından verilmesi gerekiyormuş. Yengemin kız kardeşiyle 2 hafta aramız. 2 gün önce rota yapılmış direk ağzından içeriye salmış buz gibi aşıyı. Sonuç çocuğun bademcikler olmuş kafam kadar yoğun bakımda. Nasıl bu kadar beyinsiz olduklarına inanamıyorum
Kuzum bu dışarıda huzursuzluk bizde dahil bir cok kiside varMerhaba kızlar giremedim ne zamandır. Kim bilir neler kaçırdımneyse bu sürede biz rota aşısı olduk bexsero için 9. Ayda yaptırmaya karar verdik. Bu arada özel aşıların fiyatları değişmiş. Rota 267. Bexsero 404 lira. Bu ay yine 850 gr kilo almış kızım ama boyu uzamış daha çok 3 cm fark var geçen ayla. Uyku düzeni çok şükür oturdu. Ama çok evin rahatlığına alıştı dışarda çok huzursuz bebeğim napıcam bilmiyorum. Herkes iyidir inşallah :)
bnm yerime de çimKızı anneme bırakıp hamama gideceğimhamile kalmadan önce her ay gidiyordum 1 yıldır gidemedim çok özledim
Canım Ayşe Öner'in dediğine göre o pozisyon anne karnı pozisyonuymuş ve uykuya geçiste kullanın diyor. Ama uyku esnasinda bebek ilk 3 ay kendini anne karninda hissedebilecegi icin nefes almayi unutabiliyormuş o yuzden uykuda kullanmayin diyorKızlar bebeğini yüzüstü uyutan var mı? Her yerde 1 yaşına kadar o şekilde bırakmayın ölüm riski filan yazıyor çok tedirgin oluyorum ama benim ki o şekilde çok guzel uyuyor. Bazen geceleri çok mıkırdarsa öyle yatiriyorum. Aslında yüzüstüyken sırtüstü veya yanlara dönebiliyor kendisi. Tıkanma gibi bi durum olunca dönmez mi kendi kendine?
Hahaha tamambnm yerime de çim))ise basladinmi cnm sen
Bendede özellikle son 1 haftadır aynı düşünce var. Gittiğimiz her yerde çocuklarini birakip giden insanlar geliyor aklima ağlamamak için zor tutuyorum kendimi bazende dayanamayip basliyorum aglamaya. Yeni lohusa oldum galiba lohusalıkta böyle duygusal degildimkizlar 4 aylik ogluma dogdugundan beri birileri kotu birseyler yapacak ona zarar verecek yada istemeden basini bi yere carpcam diye cok korkuyorum. Haberlerde malum cocuklarin basina cok kotu seyler geliyor aynisi benim evladima olursa sahit olursam naparim mahfederim diye dusunmekten kendimi alamiyorum sacma sapan korkular sariyo beni sizede oldumu
Kakada kan olursa alerji mı demekmiş? Hiç duymamıştım. Doktorumuz bize demedi öyle bisey olduğu halde. Ve doktorumuza çok güveniyorum. Fiyatlar daha pahalı yaziyo nette bile. Birazını hastane mi karşıladı ki acaba? Bu işlerden bisey anlamadim ben. Bizim gittigimiz hastanede ozel ve kalca ultrasonu parasi almamıştı. Bu işler neye gore oluyor bi türlü anlamadimKızlar dün 3 aylık doktor kontrolümüz vardı. 7100 gram 63 cm olmuş oğlum. Alerjiden süpheleniyorum demiştim. Doktorada söyledim test yapalim diye herhangi bir yerde veya kakada kan yoksa alerji yoktur dedi. Ya ciddi döküntü ya da kan olması lazım dedi. Rota aşısi yapıldı. Burda herkes 200 küsür fiyatlardan bahsediyordu 160 tlye yaptılar hastanede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?